26|

146 13 2
                                    




Patricia


'Je hebt het teruggedaan. Nou stoppen we.' Zegt Dioni. Ik kijk hem eerst verward aan maar dan trek ik een Oo gezicht. Hij was eerst ook weggegaan zonder iets te zeggen en kwam maar niet terug. Ik glimlach. 'Inderdaad.' Hij glimlacht terug. Jai komt erbij zitten. 'Wat kijken jullie?' 'Ik heb letterlijk geen idee.' Zeg ik en Dioni lacht. ' Ik ook niet.' 'Ik euh heb een appje van Kaj gekregen.' Zegt Jai. Ik en Dioni kijken hem meteen aan. 'Samuel heeft hem de waarheid verteld. Ook aan Cassius.' 'Wow.' 'Had ik niet verwacht' ' Hij wilt een keertje afspreken. Ook met jou Pat.' Hoezo met mij?' 'Ik heb alles verteld. Dus ook wat jij voor ons hebt gedaan.' Ik knik. 'Is goed' Zegt Dioni. 'Morgen middag?' 'Ja.' ' Oké '

'Ik heb je echt gemist man.' Zegt Cassius. ' Ik jou ook.' Ze knuffelen elkaar. Jai met kaj, Jai met Cassius. Dioni met Kaj, Dioni met Cassius. Kaj kijkt me aan waardoor Cassius mij ook aan gaat kijken. 'Ohja.' Dioni komt naar me toe. 'Kaj Patricia, Patricia Kaj. Cassius Patricia, Patricia Cassius.' We glimlachen naar elkaar.

'Echt tof dat Patricia jullie heeft geholpen.' Ik glimlach. Jai doet zijn arm over me heen. 'Inderdaad. Wat zou ik toch zonder je moeten.' 'Helemaal niks' Zegt Dioni. Ik glimlach naar hun. Het voelt goed. Als ik hun niet had geholpen waren ze waarschijnlijk nog in een verlaten huis met een dode lichaam.

'Patrice?' 'Dion?' Ik zit op het bed Van Dioni en Dioni zit aan zijn bureau. Hij vond mijn advies goed. Ik voel me altijd zo goed als ik al mijn gevoelens op papier heb gezet. Hij blijkbaar ook. Dus daar is hij nu even mee bezig. ' Als je me niet had aangesproken die dag dan..' ' Dan..?' 'Dan.. Woonde ik nu nog in een verlaten huis. Had waarschijnlijk nog niks gedaan met het lichaam. Had mijn ouders nog niet gezien, wat eigenlijk niet zoveel nut had.. Conclusie dan zat ik nou in een kut situatie.' Zegt hij waardoor er een glimlach op mijn gezicht verschijnt. ' En had ik jou ook niet gekend.' Zegt hij nog. 'Een kleine beslissing heeft ons leven allebei beter gemaakt he?' 'Jouw leven ook dan?' 'Ja duh?' 'Ik bedoel. Ik heb alleen maar problemen met me mee gebracht.' Ik sta op. ' En die problemen zijn we samen aan het oplossen.' 'Heb je er echt nooit spijt van?' 'Nope.' 'Niet eens een heel klein beetje?' 'Nope.' Hij glimlacht en kijkt me diep in mijn ogen aan. 'Wat?' Hij glimlacht breder en blijft me aanstaren. 'Dioni je maakt me bang wat is er?' 'Niks.' Zegt hij nog steeds met een glimlach en concentreert zich weer op zijn dagboek. Ik mag niet kijken van hem , wat logisch is, dus ik loop naar de deur en loop naar beneden om te gaan koken voor vanavond , samen met Jai.

The man in the black ft. Dioni Jurado-GomezWhere stories live. Discover now