11|

171 13 8
                                    




Patricia



Ik loop voorzichtig naar binnen zonder geen geluid te maken. Ten minste dat probeer ik. Maar dat lukt niet echt want als je loopt  hoor je alleen maar krakgeluiden wat best creepy is.

Het huis ziet er inderdaad verlaten uit.
Het is het top punt van viesheid. Ik loop naar iets wat een keuken moet voorstellen. Ze hebben niks. Helemaal niks. Dioni had me ook al wel verteld dat hij amper geld voor eten had. Ik kijk goed tot ik een spin zie en ren weg. Ik haat spinnen. Ik stop met rennen als ik stemmen hoor.

'Ja maar jij hebt Patricia nog, ik helemaal niemand!' 'Wil je hier blijven leven dan? Elke dag hem moeten zien liggen en je weer schuldig voelen? '

Wow wacht wat? Hem?
Ze lopen de woonkamer binnen en zien me staan. Als Dioni me ziet staan krijgt hij tranen in zijn ogen. Ik begin meteen te huilen ook al snap ik nog niet zo goed wat er gebeurt. 'Je hebt hem al gezien?' Ik schudt nee. Hij kijkt me met grote ogen aan en kijkt snel naast me en dan weer naar mij. Ik kijk bang naar de bank naast me en begin harder te huilen. Ik zie hem liggen. De vader van Samuel. Hij was altijd zo aardig tegen me. Aardiger dan Samuel zelf. Dioni rent meteen naar me toe en trekt me mee naar buiten. Hij doet de deur achter zich dicht als Jai ook buiten is. 'Ik laat jullie even alleen.' Zegt Jai en loopt daarna weg met tassen in zijn handen. Ik vraag me af wat er in die tassen zit.

'Schat is alles oké? ' Ik schrik even van het woordje schat. Maar we zijn beste vrienden dus dat moet gewoon kunnen.
'Waarom Dioni? Waarom heb je tegen me gelogen? Je zei dat het lichaam in de zee lag, wat al erg zou zijn. Maar dit is nog erger! En vooral hoe? Hoe kon je zo leven?' 'Sorry.' Hij kijkt naar beneden en ik zie dat hij zijn tranen in probeert te houden. 'We gaan naar mijn huis en ik wil meer weten.' Hij knikt en we lopen naar mijn huis.

The man in the black ft. Dioni Jurado-GomezWhere stories live. Discover now