12|

172 12 5
                                    




Patricia


' Zelfs na alles wat Samuel heeft gedaan ik... ik kon het gewoon niet. Ik weet hoe het is om mensen te verliezen. Ja ja ik weet dat hij hem zelf heeft vermoord maar hij had er spijt van. En ook al gaf hij het niet toe,ik wist dat hij het heel moeilijk had. En ik durfde de vader van een van mijn beste vrienden niet in de zee te gooien.' Zegt hij. Ik leg mijn hand op zijn schouder en kijk hem aan. Was Hij daarom altijd zo depressief toen ik hem leerde kennen?
'Dankje dat je er nog steeds voor me bent. Ik walg van mezelf.' Zegt hij na een tijdje. ' Zeg dat nou niet.' Zeg ik en laat zijn schouder los. ' Jawel. Ik heb gewoon met een dode lichaam gewoond. En het was het lichaan van iemand die ik kende ook nog.' Ik denk na. Was? ' Wat hebben jullie gedaan?' 'Hoe bedoel je?' ' Met het lichaam Dioni!' 'We hebben 112 anoniem gebeld en gezegd dat we iemand hadden gevonden in een verlaten huis. Dat betekent dat ik en Jai daar niet meer mogen komen dus daarom hebben we onze spullen gepakt.' Zegt hij. 'En waar gaan jullie nou wonen?' Hij haalt zijn schouders op. 'Op straat?' Zegt hij met tranen in zijn ogen en kijkt me aan. 'En Jai zijn ouders dan?' Die denken er hetzelfde over als mijn ouders dus dat is ook geen optie.' 'Ik zou jullie heel graag een slaapplek willen aanbieden maar dan krijg ik problemen. Als jullie elke dag blijven slapen kimen mijn oudee erachter.' 'Snap ik. Maak je maar geen zorgen.' 'Jawel want ik heb een idee.'

Dus voor de duidelijk voor de mensen die het niet helemaal snappen: De vader van Samuel had zijn vrouw (de moeder van Samuel) neergeschoten. De reden daarvoor heeft hij niet kunnen vertellen want Samuel heeft hem daarna ook vermoord. Dat deed hij omdat hij heel verdrietig en boos was. Hij had er wel spijt van en Dioni en Jai hebben hem daarna geholpen met het lichaam. Ze hebben gezegd dat ze het in de zee zouden gaan gooien maar dat durfden ze niet.
Op school heeft Samuel aan iedereen gezegd dat Jai en Dioni zijn vader hadden vermoord omdat hij liever geen problemen wou. Dioni en Jai zijn uit school gestuurd en hun ouders willen niks meer met hun te maken hebben. Op dit moment zijn ze dus alleen met z'n tweeën en dakloos. Ik hoop dat dit nuttig was. Morgen nog een deel! Tot morgen!

The man in the black ft. Dioni Jurado-GomezWhere stories live. Discover now