15|

135 12 5
                                    




Patricia


Slapen in een nieuwe kamer in een nieuw huis is onbeschrijflijk. Het is jouw huis. Niemand kan je iets verbieden of verplichten. Niemand die je zegt dat je je kamer moet opruimen. Niemand die je zegt dat je je moet gedragen.

Ik sta op en doe de gordijnen aan de kant zodat ik mijn mooie uitzicht kan bekijken. Vanaf mijn raam zie je bijna de hele stad. Heerlijk zo wakker worden. Ik doe de deur van mijn kamer open en loop naar de badkamer. Ik doe mijn morning routine en loop weer terug naar mijn kamer. Ik doe een donker high waisted broek aan. Een wit t-shirt met de tekst : 'today's outfit' en mijn witte Nike's.

Ik kom beneden en kom een Dioni tegen die een ontbijt klaarmaakt voor drie. 'Goedemorgen.' Zegt hij met een glimlach als die me ziet. 'Goodmorning!' Zegt Jai en komt op me afgerend. 'Jezus wat een energie!' Lach ik. Hij lacht ook.

'Jongens.' Ze kijken op van hun mobiel maar gaan door met ontbijten. 'Ik heb zitten denken. Jullie moeten echt met jullie ouders gaan praten. Het kan toch niet zo door blijven Gaan? Ik bedoel, je ouders zijn je ouders en.. Snappen jullie het?' 'Geen sprake ervan.' Zegt Dioni en zijn aandacht gaat weer naar zijn mobiel.

The man in the black ft. Dioni Jurado-GomezWhere stories live. Discover now