19|

143 14 3
                                    




Patricia


Vol spanning wacht ik op zijn antwoord. ' Hij neemt weer niet op.'zegt Jai. Ik gooi mijn handen in de lucht, ik weet niet meer wat ik moet doen. Dioni ging om 18u naar Sophie. Ze gingen samen uiteten. Het is nu 21u en hij neemt zijn telefoon niet op. Misschien is het wel heel gezellig met Sophie. Maar dan kan hij toch wel iets zeggen? Ik ga hier dood!

'Misschien is er wel helemaal niks aan de hand. Waarschijnlijk is het zo gezellig dat hij gewoon niet op zijn mobiel kijkt.' Zegt Jai kalm en legt zijn hand op mijn schouder. Ik kijk op en knik. Maar toch voelt het niet goed.

'Zullen we dan naar bed gaan?' Vraagt Jai twijfelend als het al 23u is en Dioni nog steeds niks van zich heeft laten horen. Ik knik langzaam en loop achter hem aan naar boven. Als we boven zijn draait hij zich om en geeft me een knuffel. 'Het komt allemaal goed, geloof me nou maar.' Ik knik alleen maar. Ik kruip mijn bed in en val langzaam in slaap, nog steeds met Dioni in mijn gedachten.

'I didn't know That I was starving till I tasted you. Don't need no butterflies when you give me the whole damn zoo. By the way , By the way, you do things to my body. I didn' t know That I was starving till I tasted you.'

Ik schrik wakker van mijn telefoon die gaat. Meteen haal ik mijn telefoon van de lader en hou hem bij mijn oor. 'H-Hallo?!?' 'Hey...' ' DIONI!' Schreeuw ik door het huis als ik zijn zachte sten hoor, waardoor Jai naar mijn kamer komt en naast mij op bed komt liggen. '*lacht* fijn dat je blij bent.' 'Dioni doe me dit nooit meer aan! Weet je hoe bezorgd ik was! Waarom nam je niet op?' 'Pat, ik..ik heb mijn ouders gevonden.' 'Oh sorry..  en?' 'Ze willen niks meer met me te maken hebben. Mijn zusje is wel helemaal blij omdat ze weer terug zijn maar blijkbaar waren ze niet zo blij om mij te zien.' Zegt hij zacht. 'Kom maar naar huis Dion, we praten zo wel.' 'Ja ik ben al onderweg. Tot zo.' 'Tot zo.'
Ik leg mijn telefoon weg en Jai kijkt me aan. ' En?' Vraagt hij na een tijdje. 'Heb je nooit gehoord van kloppen?' 'Hou je mond. Wat heeft hij gezegd?' Ik lach en leg alles uit.

The man in the black ft. Dioni Jurado-GomezWhere stories live. Discover now