27. BÖLÜM ~AİLE SAADETİ~

4.9K 311 111
                                    

İyi akşamlar canlarım benim. Biliyorum uzun bir aradır yoktum. Çok yoğun geçiyor günlerim. Sizi bu kadar beklettiğim için çok özür dilerim. Altta sizi bekleyen güzel bir sürpriz var. Özellikle Oğuz severleri. Umarım beğenirsiniz.

Bakın burda kim var. Sizi kiminle tanıştıracağım. Oğuz severleri bu tarafa bir alalım lütfen.😊 Özellikle suncakceyda bir Oğuz aşığı olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Yanaş bu tarafa. 😁 Neyse sizi yeni Oğuz'umuzla tanıştırayım. Üstelik de sahibinden onaylı.😍 Kendisi Oğuz için onu model olarak kullanmama izin verdi. Yani bu Oğuz modeli sadece bize ait. Bu kişinin fotoğrafları benim dışımda başkaları tarafından izinsiz kullanılırsa eğer, benim de fotoğraftaki kişinin de suç duyurusunda bulunmaktan asla geri kalmayacağını bilin. Kendisi de başkalarında görmeyi kesinlikle istemiyor. Böyle bir durum karşısında avukatımı devreye sokarım dedi. Bunu bilin istedim. Eee nasıl buldunuz yeni Oğuz'umuzun castini. Aynı Oğuz değil mi sizce de. Gözler, saçlar, ten rengi... Ben aynı benim Oğuz'um demekten geri kalamadım. O halde yepyeni Oğuz hepimize hayırlı olsun diyelim. Özellikle Ceyda'mıza hayırlı olsun. Ceyda bu adama nasıl kayıtsız kalabilir.😁 İşin zor canım.😂😂😂💜💜💜

Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İşte Oğuz'umuz...

"Ben seni çok seviyorum peri kızı."

Ceyda buraya gelirken o kadar sinirliydi ki Oğuz'a karşı. Onu bir kaşık suda boğabilirdi. Oysa şu an o sinirin yerinde yeller esmiş, yerini sevince, mutluluğuna bırakmıştı. Her bir kelimesine inanıyordu Ceyda. Oğuz'un onu gerçekten çok sevdiğini  bir kez daha gördü gözlerinde. O da tıpkı Oğuz gibi, onun okyanusularında kaybolup bilmediği diyarlara gitmek istiyordu. Haklıydı. Gelecek önlerine ziyafet olarak sunulmuşken, geçmişte debelenmek de niye. Her ânı birlikte paylaşıp geçmişin acısını çıkarmak varken, neden geçmişin onları eline geçirmesine izin verecekti ki. Daha fazla uzatmak istemiyordu Oğuz'a kıyamayan tarafı. Ve o da öyle yaptı. İçinden geldiği gibi davranmak istedi. Bu adam bir şekilde Ceyda'nın kalkanlarını devre dışı bıraktırmayı çok iyi başarıyordu. Kalkanlarını artık bir kenara bıraktı ve ona bu kadar güzel bakan adamı daha fazla üzmek istemedi.

"Oğuz?"

"Ceyda'm, dur daha bitmedi. Dinle önce. Bak biliyorum hâlâ tereddütlerin var bu konuda. Ben böyle bir şeyi nasıl görmedim anlamıyorum. Bildiğim tek şey var. O da seni çok sevdiğim peri kızı. Ben..." Oğuz hâlâ Ceyda'nın ona inanmadığını düşündüğü için onun konuşmasına izin vermeden sözlerine devam etmek istedi ama bu kez de Ceyda tarafından onun sözleri kesildi.

DESTİNA (-18)Where stories live. Discover now