Hoofdstuk 19

255 8 0
                                    

pov. Harry

''Heey people! Nina en Liam zijn ziek en of dat wij dan met z'n alle gaan uit eten?'' Iedereen vindt het een goed idee en we staan op het punt om te vertrekken.

Voor we gaan wil ik eerste bij Nina langs maar Floor houd me tegen. ''Harry! Wat ga je doen?'' vraagt ze nerveus. ''Naar Nina. ''D-dat kan niet ze-ze slaapt?'' Het kwam er meer uit als een vraag, waardoor ik het niet helemaal vertrouw maar ik besluit niet mijn weg te vervolgen naar boven.

Ik ben blij dat Louis en Jitte het zo gezellig hebben. Ook omdat dit is wat Nina wilde. Zo te zien hebben Niall en Floor het ook wel leuk. Ze passen goed bij elkaar, samen allbei druk maar bij elkaar in de buurt erg verlegen.

Het lijkt erop dat ik voor vanavond aan Sanne ben toe gewezen. Ze is best een mooi meisje en die flirt van een Harry, die ik hier voor was had best werk van haar gemaakt maar ik heb nu iets met Nina. Ik had nooit gedacht dat ik zolang bij 1 iemand kon blijven. Ik ken Nina niet eens zo lang. Dat is het grappige dit is namelijk mijn langste realtie, eigenlijk mijn eerste serieuse relatie. Ik heb mijn hele leven nog nooit een vaste vriendin gehad. Ik hield wel van de one-night stands maar ik heb het gevoel dat ik de ware heb gevonden.

We zitten met zijn alle in een gezamelijk busje. Iedereen is druk met elkaar aan het kletsen als ik mijn telefoon erbij pak.

You: Heey Nien!! Beterschap xx. Stom dat je er niet bij kan zijn :(

Nina: Vind ik ook jammer :( Vermaak jij Sanne een beetje ? Liam zorgt hier goed voor mij!

You: Doe ik ! Hou van je x

Nina: Love you 2 Hazz x

Ik voel een raar gevoel in mijn buik. Waarom bevalt het me nou totaal niet dat Nina alleen met Liam thuis is ? Waarom ben ik eigenlijk jaloers, het gaat toch goed tussen ons ? Ik hoor helemaal niet jaloers te zijn maar ik krijg het idee van Nina en Liam samen niet uit mijn hoofd!

''Gaat het?'' vraagt Sanne die naast me in de auto zit. ''Ja prima!'' reageer ik kort af. Sanne kijkt een beetje geschrokken weg en mengt zich in het gesprek van Niall en Floor. Lekker bezig Hazz.... Ik maak gewoon een meisje bang. Ik moet echt wat aardiger tegen haar doen om te laten merken dat ik het niet zo bedoelde. Ik ben nou eenmaal niet van het 'sorry' zeggen.

In het restaurant bied ik Sanne aan om haar jas op te hangen. Bij de kapstok staan Floor en Jitte met elkaar te praten en ik hoor Nina haar naam vallen in het gesprek wat ze met zijn tweeë voeren. Het is niet netjes maar ik kan het niet laten om hun af te luisteren.

''Neeheee.... die vermaakt zich wel met Liam.'' hoor ik Floor tegen Jitte zeggen en ze lopen lachend weg naar de tafel zonder dat ze mij gezien hebben.

Nu is het mij wel duidelijk. Mijn voorgevoel klopt gewoon! Er speelt wat tussen Nien en Liam, mijn 'vriendin' en 'beste vriend'. Ze heeft me gebruikt, die... die.... slet! Ik laat me niet op mijn kop zitten. Wat zij kan, kan ik ook. Let maar op!

Hard To Get ft. One DirectionWhere stories live. Discover now