Hoofdstuk 5

487 11 5
                                    

POV. Nina

We lagen met ze alle in onze woonkamer. Het was niet groot maar wel super gezellig. Ik had verassend goed kunnen slapen dat kwam waarschijnlijk door het vele oefenen van gister. Want vandaag was de grote dag! Iedereen sliep nog dus ik besloot om een ontbijtje te gaan maken voor iedereen. Ik sloop stilletjes uit bed en liep naar de keuken. Ik had voor iedereen een afbak broodje en ei, wat fruit en thee. Ik liep naar de woonkamer en begon zachtjes een liedje te zingen, wat werd gevolgd door hard gekrijs en gestamp op de bedden. Van de andere. Dat had ik Liam, Niall en Louis ook zien doen bij Harry en Zayn. 'GOEDE MORGEN SCHONE SLAPERS. KLAAR VOOR DE GROTE DAG?!' Ze keken me slaperig en nogal boos aan. 'Moest dat nou.' zei Sanne met d'r sexy ochtendstem. 'Ja, ik heb een ontbijt voor jullie gemaakt .' 'Dan mag je me vaker zo wakker maken.' Zei Floor. 'Maakt ze je vaker zo wakker jit.' 'Ik kan je horen hoor San.' zei ik nep beledigd. 'Dat was de bedoeling.' En ze gaf me een knuffel. 'Nee, normaal maakt ze me niet zo wakker en ze maakt al helemaal geen ontbijt voor me klaar.' Gaf Jitte nog als antwoord. 'Ze is gwn hyper omdat ze Liam bijna kan aanraken.' 'Ja, en ik heb jou vannacht allen maar Niall's naam horen roepen.' zei ik plagerig.

Na het ontbijt met ze allen gingen we om de beurt onder de douche. Ik moest van Sanne alvast mijn danskleren aan, want ze wilde niet weer te laat komen. Toen trok iedereen maar gelijk hun danskleding aan. Wanneer we allemaal onze spullen hadden gepakt gingen we fietsend naar de auditie. We lieten in het huis trouwens een enorme tering bende achter.

Tijdens het fietsen werd er niet veel gezegd we waren alle vier bloed nerveus. Eenmaal binnen zeiden we Janet weer vriendelijk gedag. 'Heey Janet.' 'Goeie morgen meisjes. Veel succes vandaag.' En ze stak haar duimen in de lucht.

We zette onze spullen in de kleedkamer en liepen daarna de zaal binnen. 'Hallo dames, jullie dansen vandaag in groepjes van 4. Kijk zelf maar op de lijst met wie je moet dansen. Ik roep jullie om de beurt en iedereen komt vandaag aan de beurt. Jasmijn, Amber, Jitte en Bo mogen beginnen. De rest graag nu naar de gang!' Ik gaf Jitte nog een dikke knuffel en een kus op haar wang. Ik hoorde hoe snel haar hartslag tekeer ging. 'Je kan het!' Zei ik en liep naar de gang.

Op de gang werd niks gezegd. Iedereen was stik zenuwachtig. De gedachtes vlogen door mijn hoofd. Heb ik wel genoeg geoefend? Word ik wel uitgekozen? Ga ik ooit Liam ontmoeten ? Mijn maag borrelde van de zenuwen. Opeens vloog de deur open. Jitte stapte naar buiten en kwam naast me zitten. 'Hoe ging het?!Fluisterde ik. Ze haalde haar schouders op, daar mee liet ze zien dag ze geen flauw idee had. De 2e groep ging naar binnen in die groep zaten Sanne en Floor. 'Succes.' Schreeuwde ik hun na. Na een tijdje kwamen ook hun weer terug en volgde de derde groep. Eindelijk was de vierde en laatste groep aan de beurt, dus ook ik. Ik was samen met Maud, Indy en Sofie. Ik moest bijna overgeven van de spanning. Toen ik op de zwarte vloer stond met mijn blote voeten haalde ik nog een keer goed adem. Loes telde af 5,6 en 5,6,7,8. De muziek begon te spelen en ik werd rustig toen ik de stem van Liam hoorde. Ik deed zo mijn best de rest van het nummer en hoopte dat heg goed genoeg was.

Toen alle groepen waren geweest moesten we op de gang wachten. We aten en drinken wat, ik durfde niks te zeggen ik was te gespannen! Na een klein uurtje werden we weer naar binnen geroepen. Iedereen ging zitten met hun rug tegen de spiegel. 'Ik heb de 4 meisje uit gekozen.' Vertelde Loes. De 4 meisje die dinsdag naar Londen gaan zijn. Floor van Bruggen, Sanne de Graaf, Jitte Heijboer en .......... ' Ik nam een grote hap adem en hoopte dat ik mijn naam zou horen. 'Nina Heijboer.' Ik geloofde mijn oren niet! Ik begon te huilen. We waren alle 4 uitgekozen om naar Londen te gaan. Ik ga met mijn besties de hotste guys van de wereld ontmoeten. DIT WAS HET MOOISTE MOMENT UIT MIJ LEVEN!!

Hard To Get ft. One DirectionHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin