Hoofdstuk 4

504 12 1
                                    

POV. Nina

Die zaterdag hebben we niet erg veel meer geoefend want dat vonden we zielig voor Jitte. We hebben het nog erg gezellig gehad en zijn Sanne en Floor na lang kletsen naar huis gegaan. Ik heb Jitte die dagen erna goed verzorgt zodat ze snel beter zou worden. Die maandag kwam ze naar me toe om te zeggen dat ik Sanne en Floor moest uit nodigen, we konden niet snel genoeg beginnen! Ik appte Sanne en Floor terwijl Jitte aan het bellen was of we  een danszaal konden afhuren voor vandaag.

Ik: Heey peepz, wie kan er vandaag oefenen ? 💕👯

Sanne: Ikkuh 🙋

Floor: me 2 !! X

Jitte kwam me kamer binnen hollen. 'We kunnen er half 1 in en hebben dan 2 uur de tijd!' 'Top, goed gedaan.' Zei ik met een brede glimlach.

Ik: mooi, Jitte is ook weer beter. Ze heeft en zaal afgehuurd voor 2 uur, lang genoeg toch? We kunnen er om half 1 in. Zie ik jullie daar ? 😁😚

Floor: zekers, tot zo ☺️

Sanne: zal er zijn. Zie jullie dan 😉😍

Ik druk mijn telefoon uit en doe hem alvast in mijn sport tas. Dan zoek ik mijn dans spullen bij elkaar en stop die ook in mijn tas. Daarna ga ik douchen, trek normale kleding aan en ontbijt dan samen met Jitte.

Na het ontbijt fietsen Jitte en ik samen naar de dansschool. Sanne en Floor stonden al op ons te wachten. '2 minuten te laat, gaat steeds beter Nien.'  Zegt Sanne plagerig, of dat ze zeker wist dat het mijn schuld was dat we te laat waren en niet die van Jit. Het was ook mijn schuld maar goed.

Lachend lopen we naar binnen. 'Hoi, Janet.' En we zwaaien lief als we langs haar lopen. 'Hallo dames, lokaal 03 is voor jullie.' We rennen er heen en kleden ons snel om. Ik sluit mijn telefoon aan op de boks en start story of my Life. Terwijl Floor, Jitte en ik al klaar stonden was Sanne een beetje afwezig. 'San waar ben je met je gedachten? De muziek was al begonnen schat.' Opeens begint ze te huilen. Ik schrok me dood ik had toch niks verkeerd gezegd? We gaan met z'n 3en naast haar op de grond zitten. 'Vertel, wat is er.' Vraag ik bezorgt. Ik sla een arm om d'r heen ze geeft klein schokjes en hyperventileert bijna. Er moest wel iets ergs aan de hand zijn want ze was erg overstuur. 'Nick heeft het uitgemaakt, hij is verliefd op een ander.' Zei ze zachtjes door het snikken heen. 'Awh meisje toch.' En we geven haar een groepshug. Ik wist wel dat het niet zo goed gingen tussen haar en Nick maar dit zag ik niet aan komen.

Na een tijdje was Sanne gestopt met huilen. Ze was zelfs al weer grapjes aan het maken. 'Nu kan ik mezelf ook beschikbaar stellen voor de guys van 1D.' Grapte ze. Ze bedankte ons dat ze haar verhaal even kwijt kon. 'Natuurlijk kan dat, dat spreekt voor zich!' :) En we begonnen nu echt met oefenen.

We filmde ons zelf om de beurt en keken zo wat er beter kon. We hebben die maandag nog zo'n ander half uur hard geoefend. Niet allen die maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ook. We waren helemaal klaar voor zaterdag.

POV. Floor

Het was vrijdag ochtend en ik had geen oog dichtgedaan. Ik was al zo zenuwachtig voor morgen. Mijn kans om Niall te ontmoeten kwam steeds dichterbei. Ik had bedacht om vandaag te vragen of de gurls nog 1x wilden oefenen. Ook wou ik vragen of we konden logeren met z'n alle, want ik ging het echt niet nog een nacht in mijn 1tje volhouden daar was ik te nerveus voor. Dus ik besloot om ze te appen en het te vragen.

Ik: Heey people, iemand zin om vandaag nog een keer te oefenen en misschien logeren? Want ik houd het niet nog een nacht vol in mijn 1tje. 😳

Jitte: is goed zullen we bij ons oefenen en logeren?

Nina: HEEY! ik woon daar ook nog😠. Zullen we bij ons oefenen en logeren?

Jitte: sorry Nien ik had even moeten vragen 😌.

Sanne: ach joh..... Nien overlegt ook nooit 😂😂

Ik: maar het kan dus bij jullie?

Nina: jepp

Jitte: jepp

Sanne: Nice, tot later 😉

Ik: fijn ik kom er ook aan 💖

Ik pak mijn dans- en slaapspullen en stop ze in een grote weekendtas. 'Mam ik logeer vanavond bij Nien en Jitte.' 'Is goed lieverd , veel plezier en succes morgen bij de auditie.' Ze geeft me een kus en ik was weg.

Die middag en avond hebben we nog goed geoefend en 'S avonds hadden we nog een film gekeken voor de ontspanning. We zijn die avond niet te laat gaan slapen en ik kon gelukkig beter slapen me m'n besties om me heen. :)

-------------------
Heey mensen het duurt niet heel lang meer voor dat ik over 1D ga schrijven. 💕

Hard To Get ft. One DirectionWhere stories live. Discover now