Hoofdstuk 11

333 8 0
                                    

POV. Nina
Het is tot nu toe een zware training, we hebben al uren gedanst en we zijn nu bezig met het laatste nummer.

Harry is net binnen maar hij is niet alleen. Liam, Louis en Niall zijn ook mee gekomen.

Van Leon moeten we de laatste keer met de jongens samen dansen. Ik moet met Liam. Ik ben enorm opgelucht dat ik niet met Harry hoef te dansen. Ik wil hem wel gebruiken om Liam jaloers te maken maar ik ben danseres en geen actrice. Het gaat namelijk een stuk makkelijker om verleidelijk voor Liam te dansen in plaats van Harry.

Ik dans om Liam heen en ik zie dat hij het stiekem wel leuk vind. Ik doe erg mijn best, ik loop nu naar Liam toe en rijk mijn hand naar hem uit. Hij pakt mijn hand vast en ik help hem op staan. We dansen nu samen en Liam kan verassend goed dansen.

De langzame solo van Harry galmt door de studio. Ik stop met dansen en kijk Liam lang in de ogen aan. Ik zie wat veranderen in zijn blik, een twinkeling vormt er in zijn ogen. Ik voel mijn buik te keer gaan en Liam legt zijn handen om mijn heupen. Even verdwijnt iedereen om mij heen. Ik doe dit niet omdat het de bedoeling was van het verleidelijk dansen maar het gaat gewoon van zelf.

Liam zijn hoofd komt steeds dichter bij. Ik voel zijn ademhaling. Zijn lippen raken net die van mij en ik voel kippenvel over mijn hele lichaam.

Dan stopt de muziek maar we komen nog steeds dichterbij elkaar, tot dat Harry ons uit elkaar duwt. "Gast wat doe je? De muziek was al lang af gelopen." Schreeuwt Harry boos tegen Liam. "W-we stopte al." Antwoord Liam stotterend. "Daar leek het anders niet op!"

"Harry jongen, niet zo jaloers. Het was goed werk wat ze leverde, dit wil ik de volgende keer weer." Zegt Leon. "Wat bedoel je met volgende keer?" Vraag ik hem. "Willen jullie dit morgen nog een keer oefenen?" Zegt Leon met een grijns op zijn gezicht. "Uhm.... j-ja." Zeggen Liam en ik tegelijk. "Mooi, dan is de training voor vandaag af gelopen."

"Eindelijk." Zucht Harry geïrriteerd. Hij slaat een arm om mijn schouder en begeleid me de zaal uit, richting de kleedkamers.

"Wat een slijmjurk! Hij moet met zijn poten van je afblijven." "Wie?" Vraag ik hem verbaast. "Liam natuurlijk!" Moppert hij boos. "Heey Haz, niet zo jaloers." Lach ik.

Hij loopt naar mij toe en legt zijn handen op mijn billen. Hij trekt me naar zich toe en hij krijgt een speelse lach op zijn gezicht. Hij zoent me op mijn mond en als snel verandert die zoen in een tong zoen. Nu kust hij me in mijn nek, een kleine kreun verlaat mijn lippen. "Zo nu weet iedereen dat je van mij bent en dat Liam met zijn poten van je af moet blijven!" Zonder te kijken weet ik al wat Harry heeft gedaan. Ik ga met mijn hand naar mijn nek en wrijf over de zuigzoen.

Ik zet een nep lach op en doe alsof ik er blij mee ben. "Nu moet je weg Harry, ik moet nog douchen." "Mag ik niet met je mee?" vraagt hij plagerig. "Nee tuurlijk niet!" En ik duw hem de kleedkamer uit.

Als ik weer aangekleed en al de kleedkamer uit loop, staat Harry nog steeds te wachten. "Wat gaan we doen danseresje van me?" Oh ja ook dat nog. Als ik ergens geen zin in heb op dit moment is het om nog meer tijd door te brengen met Harry. "Zullen we bij jou een film kijken?" Ik hoop dat als we naar Harry zijn huis gaan dat Liam daar ook zal zijn.

"Welke film wil je kijken ?" Vraagt Harry. Ik kijk door de stapel films en kies toy story. Als de film start komt Harry dichter tegen me aan zitten en ik leg m'n hoofd op zijn borst.

"Leuk toy story, mag ik mee kijken?" Hoor ik achter me vandaan komen. Ik kijk om en zie Liam achter me staan. "Ja, kom erbij zitten zeg ik blij." Ik zie dat Harry opeens een stuk chagrijniger kijkt.

Wanneer we al een tijdje met z'n drieën de film aan het kijken zijn en Liam geen enkele reactie heeft gegeven, probeer ik hem jaloers te maken. Ik begin een beetje te flirten met Harry en Harry geeft me kleine kusjes. Volgens mij werkt het want ik zie Liam telkens naar ons kijken.

"Kan ik je even alleen laten met hem?" Vraagt Harry na een tijdje terwijl hij met walging in zijn ogen naar Liam kijkt. "Ja. Is goed hoor." Antwoord ik en hij geeft een kus op mijn voorhoofd als hij weg gaat.

Een tijdje blijft het stil maar dan begint Liam te praten. "Dus.. Jij en Harry?" "Ja soort van." Mompel ik. "Goed werk vandaag trouwens met dat dansen." Was dit nou een compliment? "Jij ook." Zeg ik een beetje verlegen. Wist Liam maar dat als het kon ik hem echt had gezoend.

Hard To Get ft. One DirectionWhere stories live. Discover now