Hoofdstuk 18

255 10 0
                                    

pov. floor

''Daar zal je ze hebben.'' Zeg ik tegen de rest als Nina en Liam doorweekt een drijfnat binnen komen. Ik zie Nina helemaal trillen en Liam heeft blauwe lippen. Geen wonder het is super koud buiten en wie weet hoe lang ze in de regen hebben gestaan.

''Heey, sorry ik was weer eens te laat vandaag.'' we moeten allemaal lachen. ''Goh, waarom verbaast mij dat nou niks?'' Nina steekt haar tong naar mij uit maar begint daarna met een helse niesbui. ''Nina je hebt denk ik iets te veel kou gevad, Liam jij ook jullie moeten maar snel iets anders aan doen.'' ''Ik weet wel zeker dat ze teveel kou hebben gevad.'' lacht Jitte als nu ook Liam begint te hoesten.

Ik heb zo'n vermoede dat Nina niet meer benden komt aangezien ze al een tijdje boven is. Ik loop de trap op om te kijken hoe het met haar gaat. Als ik bij de kamer van haar en Harry kom is hij leeg. ''Nina?!'' ''Hier!'' het geluid lijkt uit de kamer van Liam te kopen. Ik loop er naar toe en klop op de deur.

Ik hoor een hoop gelach en het klinkt bijna alsof ze het gezellig hebben. ''Binnen.'' hoor ik iemand zeggen en ik steek mijn hoofd om de hoek van de deur en ik zie inderdaad Nina. ''Hebben jullie het leuk samen?'' ''Ja, ziek zijn schept een band.'' lacht Liam. ''Oh ik dacht dat jullie elkaar niet mochten?'' ''Dingen veranderen.'' antwoord Nina mij schouder ophalend.

''Ik heb de douche maar 1 keer aan horen gaan.'' Zeg ik nieuwschierig omdat het duidelijk is te zien dat ze beide hebben gedoucht. ''Dat klopt ik heb de kraan aan laten staan en Liam is gelijk na mij gegaan.'' Nina kan goed liegen, als ik haar niet beter had gekent had ik haar geloofd. Ik geef om haar maar zoals dit soort momenten loopt ze te hard van stapel. Ik lijk me als enige druk te maken over haar problemen, terwijl zij dat overduidelijk niet doet. Ze denkt ook niet na bij wat ze doet. Harry die arme jongen denkt dat hun wat hebben maar Nina geniet ondertussen met volle teugen van de aandacht van Liam. Waar maak ik me ook druk over? Als ze maar gelukkig is en dat is ze met Liam en niet met Harry en voor de rest lost ze het maar lekker zelf op.

''Jullie gloeien van de koorts hoe moet dat met jullie dates voor vanavond?'' ''Oh ja dat eten... Ik heb geen zin jij wel Nien?'' vraagt Liam aan Nina. Nina schud hevig haar hoofd. ''NEEEE! Ik ook niet. Wat als Louis met Jitte mee gaat en Sanne met Harry? Dan gaan jij een Niall ook mee en blijven ik en Liam gezellig thuis.''

''Ik zal benden even het voorstel vertellen. Veel plezier jullie twee.'' ''Komt goed.'' antwoord Liam met een toon in zijn stem, die mij net iets te veel details vertellen. Ik geef Nina een kus op d'r voorhoofd en verlaat snel de kamer.

Hard To Get ft. One DirectionWhere stories live. Discover now