Hoofdstuk 9

405 10 0
                                    

POV. Sanne
We hebben tijdelijk ons eigen appartement gekregen in Londen. Aangezien we te horen hebben gekregen dat we goed genoeg zijn en mee mogen op tour zullen we hier niet lang blijven.

'Het is wel een waanzinnig appartement, er is zelfs nog ruimte over.' Zegt Floor terwijl ze rondjes door de woonkamer draait. Ik knik instemmend maar luister maar half naar wat ze allemaal zegt. Mijn gedachten gaan naar Nina die in één gekropen zit op de schommelbank, buiten op het dakterras. Ze knuffelt een kussen en volgens mij is ze aan het huilen.

'ETEN!' Roept Jitte terwijl ze de deur plat loopt. Jitte was in d'r eentje eten halen want iedereen had enorme honger na het concert. Het was misschien een beetje lullig dat we haar alleen het eten hebben laten halen. Ach ja.....Oops. En ik haal m'n schouders op bij die gedachte.

'Dekken jullie de tafel? Ik haal Nina.' Ik schuif de deuren open, loop naar buiten en sluit ze daarna weer achter me dicht. Ik loop naar haar toe en ga naast haar zitten. Zonder iets te hoeven vragen begint ze het al uit te leggen. 'Ik wou na dat we klaar waren met best song ever, Liam opwachten bij de coulisse. Alleen dat mislukte gigantisch...... ' Ze ademde diep uit voor ze veder ging. 'Harry trok me het podium op en zoende me vol op mijn mond maar ik zoende terug. Iedereen stond er bij. De jongens, de fans en Liam ! Nu blijft Harry me maar appen omdat ie waarschijnlijk denkt dat ik hem ook leuk vind.' Ze legt haar gezicht in haar knieën. 'San wat moet ik doen....?' Mompelt ze.

'Misschien kan Harry je helpen.' Zeg ik dan. Ze kijkt me eerst onbegrijpelijk aan maar springt dan op. 'Ik snap het al! Je bedoelt dat ik Liam jaloers moet maken met behulp van Harry.' 'Nee dat bed-.' Ik wou wat zeggen maar Nina onderbrak me. 'Je beng een genie Sanne !' Ze omhelst me en rent met een big smile het appartement terug binnen. Dat is niet wat ik wou zeggen. Harry kan je helpen om je over je gevoelens voor Liam heen te helpen, dacht ik bij mezelf. Ik stond ook op om naar binnen te gaan. Ik wist dat het geen zin had om te praten met Nina omdat ze nu eenmaal een 'top' plan in haar hoofd heeft zitten.

POV. Nina
Ik ben zo blij, dat ik zelfs heb aangeboden de afwas te doen. Sanne is altijd zo slim! Door het goede gesprek wat ik net met haar had en haar idee om Harry te gebruiken, zie ik het al helemaal voor me hoe ik dit ga aan pakken. Ik had na het eten meteen Harry geappt om te vragen of hij iets leuks wou afspreken.

Na de afwas plofte ik op de bank en leunde met mijn hoofd achterover. 'Wie heeft er nog meer zo last van hun voeten?' Vroeg ik. Iedereen knikte. Onze voeten zaten vol met blaren van maar 3 minuten te hebben gedanst op die zwarte klote laarsjes.

Omdat we allemaal moe waren van de vliegreis en het concert op 1 dag besloten we vroeg te gaan slapen. We moesten er vroeg uit voor de training van morgen. We hielden een soort slaapfeestje, want in plaats van dat iedereen ging slapen in zijn eigen kamer lagen we met zijn vieren naast elkaar in de woonkamer. Ik lag als buitenste en naast mij lag Sanne.

Toen ik de wekker wou zetten op mijn mobiel, zag ik dat ik al een tijdje geleden een appje van Harry heb terug gekregen.

Harry: Heey super leuk! Ik kom kijken bij je training, misschien dat we daarna iets leuks kunnen doen ?! ;)

You: is goed! Zie je morgen x

'Sanne, ik heb voor morgen afgesproken met Harry.' Fluisterde ik in haar oor omdat Jitte en Floor al sliepen. Ik kreeg een 'mmmm.' Te horen uit Sanne haar mond want ze lag eigenlijk al te slapen. Zelf besloot ik ook maar te gaan slapen want ik moest er immers wel goed uitzien voor Harry.

--
Sorry dat het beetje lang duurde. Ik ben meer bezig met het andere boek summer love, lees die aub ook even als je dat nog niet deed xx

Hard To Get ft. One DirectionWhere stories live. Discover now