Hoofdstuk 10

358 12 0
                                    

POV. Floor
Onze eerste training in Londen begint zo. Ik heb er super veel zin en ben er al helmaal klaar voor. Ons appartement is niet ver van de dansstudio, want dat zal voorlopig wel de plek zijn waar we het vaakst te vinden zullen zijn.

Ik ben trots op me zelf dat ik dit bereikt heb. Ik dans nu op de achtergrond van de jongens waar ik al jaren fan van ben.

Toen ik 5 jaar oud was ging ik op dansles en daar ontmoette ik Sanne en Nina. Al snel konden we het goed met elkaar vinden en nu nog steeds. Sinds dien zijn we onafscheidelijk en is dansen onze grootste passie. Daarom vind ik het geweldig om straks weer te mogen trainen en dat nog wel in zo'n wereldstad als Londen.

Optreden bij het concert vond ik niet eens spannend het voelde als thuis. Het podium en de fans dat geeft echt een geweldig gevoel. Ik had eerder nog nooit voor zoveel mensen opgetreden maar de eerste keer was waanzinnig en zal ik nooit meer vergeten.

Het is natuurlijk al een enorme eer en grote droom dat ik bij one direction op het podium sta, maar ik zou nog liever hebben dat er mensen speciaal voor mij komen.

Als we met zijn vieren de dansstudio inlopen zien we een iets wat kleinere jongen van onze leeftijd staan. "Hoi dames, wat leuk dat jullie er zijn. Ik ben Leon." Hij steekt zijn hand uit en stelt zich aan ieder van ons voor.

"Maar we gingen toch vrouwelijk dansen op what makes you beautiful ?" "Nien!" Snauw ik haar af, ook al vraag ik me wel het zelfde af. We zouden vandaag een vrouwelijk dans aangeleerd krijgen.

Dan opeens start de muziek en Leon begint met dansen. Mijn mond valt open van verbazing. Zijn heupen en die lenigheid, hij danst nog vrouwelijker dan wij alle bij elkaar.

"Oké, oke." Zegt Nina en wanneer hij klaar is klappen we in onze handen.

We moesten een plekje zoeken voor de spiegel en we begonnen meteen vol gas. De planning voor vandaag was: over again, up all night, you And i, better than words, more than this en what makes you beautiful.

Na al uren te hebben gedanst en bezweet te zijn van top tot teen, gunt Leon ons een pauze.

"Jezus ik ben dood op." Zeg ik al we allemaal zitten met onze drinkfles in onze handen. "Ik ook." Hijgt Jitte.

"Dames kom, einde pauze." Roept Leon. "Maar we zitten net." protesteert Sanne.

Slenterend lopen we weer de zaal binnen. We gaan klaar staan en Leon telt af. "5 en 6 en 5,6,7,8" De muziek van what makes you beautiful start en iedereen geeft zich vol overgave. Ik probeer het zelfde maar ik voel me nogal ongemakkelijk. We hebben net de 'blik' geleerd. We moeten tijdens het sexy dansen ook uitdagend kijken maar dat lukt mij niet. "FLOOR KIJKEN ! KIJKEN FLOOR, KIJKEN!" Roept Leon fel door de muziek heen.

Dan gaat de deur open en ik raak afgeleid. Ik stop met dansen en kijk wie er naar binnen komen lopen. Het zijn Harry, Liam, Niall en Louis.

"Stop maar. Stop met dansen." Roept Leon. "Floor je moet wel door blijven dansen." Zegt hij geïrriteerd. "Sorry Leon, onze schuld we hadden niet zomaar binnen moeten komen." Verdicht Niall mij.

"Goed." Zucht Leon want tegen de jongens durft hij niet in te gaan. "We dansen hem nog een keer helmaal over nieuw en dit keer verleiden jullie 1 van de jongens. Begrepen?" We knikken allemaal.

"Jitte jij gaat met Louis. Sanne krijgt Harry. Uhm... Nina jij krijgt Liam en Floor jij moet met Niall." Mij hart maakt een sprongetje als Leon Niall's naam noemt.

De muziek start weer opnieuw. Het klinkt misschien gek maar het gaat een stuk gemakkelijker met Niall erbij. Hij stelt me op mijn gemak en ik heb dit keer geen hijgende Leon in mijn nek.

Ik zie een glimlach op Niall's gezicht, waardoor mijn uitdagende blik ook plaats maakt voor een glimlach.

Volgens mij vind ik Niall wel leuk. Het is eigenlijk niets voor mij om zo snel verliefd te worden maar volgens mij heeft Niall het zelfde.

"Floor, concentreren!" Roept Leon weer. Ik vergat bijna te dansen door Niall zijn mooie blauwe ogen.

Nina daar in tegen pakt uitbundig uit. Ze danst helemaal om Liam heen. Ze helpt hem op staan en danst nu zelfs met hem samen.

Hard To Get ft. One DirectionWhere stories live. Discover now