Hoofdstuk 6

457 12 1
                                    

POV. Sanne

Als laatste hoor ik Loes Nina haar naam uitspreken. We zijn met z'n vieren super blij! Ik spring op en doe een vreugde dansje. Ik zie Nina verstijfd blijven zitten. Opeens stromen de tranen over haar wangen. Ik hurk naast haar en heb een glimlach die niet van mijn gezicht is af te slaan, ik lach omdat ik weet dat het tranen van geluk zijn. Ze geeft mee een knuffel en wel vallen alle bij op de grond. 'Ik ben zo gelukkig San.' Niks is op de moment nog raar. Ik ben ook heel gelukkig alleen niet zo erg als Nina. We juichen en springen met z'n vieren en hebben eigenlijk geen enkele medeleven met de rest van de klas. Als alles goed gaat dinsdag, dan tourren wij voor altijd mee met DE ONE RECTION!! 'Gefeliciteerd meiden. Jullie worden dinsdag om 12:50 uur op Schiphol verwacht.' We horen eigenlijk niks meer van wat Loes zegt.

POV. Floor

Dinsdag vlieg ik naar Londen en ontmoet ik one direction. Die zaterdag op dat moment toen ik mijn naam hoorde vergeet ik nooit meer. Nina kreeg na haar tranen van geluk een lach die het hele weekend niet maar weg ging. Mijn foto galerij staat vol met de witte lachende tanden van Nina.

Nina: 😄(foto)

Nina: 😄(foto)

Nina: 😄(foto)

Nina: 😄(foto)

Floor: ben blij dat je zo gelukkig bent meis. 😘

Jitte: bewaar die glimlach maar voor Liam als je hem voor de eerste keer tegen komt, hij zal als een blok voor je vallen 😉

Sanne: zeker weten 😂😂

POV. Nina

Die dinsdag ochtend stond er meteen weer een brede lach op mijn gezicht. Ik heb geen oog dicht gedaan, ik kan alleen maar denken aan dat ik straks naar Londen mag vliegen. Ik pak mijn licht blauwe koffer en prop daar een grote stapel kleren in. Proppen werkt voor mijn mening beter dan vouwen ;).  Als ik klaar ben trek ik een zwarte ripped jeans, een CK shirt en mijn groene bomber Jack van de bershka aan. Daar onder mijn zwarte superstars en een hoge straat. Als ik mijn koffer de trap af zeul ziek Jitte al klaar staan beneden. Ze heeft een veel kleinere koffer als ik. 'Wat zit daar allemaal, je halve kleding kast?' En ze wijst naar mijn koffer. 'Nee, m'n hele kleding kast.' zeg ik blij.

Als Jitte even later zegt dat we moeten gaan, stappen we naar buiten en nemen afscheid van onze mooie pant in hartje Amsterdam. We stappen in haar fiat 500, gooien onze koffers in de kofferbak en rijden naar Schiphol.

Binnen in Schiphol word ik al helemaal duizelig van alles wat ik zie, gelukkig blijft Jitte rustig en heeft de weg al snel gevonden. We hadden afgesproken bij de Starbucks. Als we daar zijn aan gekomen zie ik nog geen Sanne en Floor. 'We zijn vast als eerste. Kijk daar zal je ze hebben.' En we zwaaien net zo lang totdat ze ons zien. We drinken gezellig wat en vertellen elkaar hoeveel zin we er in hebben. Opeens word onze vlucht omgeroepen. We lopen naar onze gate, leggen de koffers op de band, checken in en we gaan in het vliegtuig zitten. We reizen op de kosten van het management van One Direction en we vliegen 1e klas!

Het zijn gelukkig vier stoelen naast elkaar. Zonder te overleggen sprint ik naar de stoel bij het raam. Floor komt naast met zitten, dan volgt Sanne en bij het gangpad zit Jitte. Omdat ik vannacht geen oog heb dicht gedaan val ik al snel in slaap op Floor haar schouder. Ik slaap de hele Vlugt, want dat had ik wel even nodig. Na een paar uur word ik door elkaar geschud 'we gaan zo landen.' Zegt Floor. 'Je was aan het praten in je slaap, ik heb wel een paar keer Liam's naam gehoord.' En ik begin te blozen.

Als we het vliegtuig zijn uitgestapt en we onze koffers hebben, staat er een chauffeur klaar die een bordje met onze namen omhoog houd. We stelde ons een voor een voor maar het lijkt de chauffeur weinig te schelen. Hij vertelde niet eens zijn eigen naam.

We stapten een zwart, ruim busje in. Het was een paar uur rijden voor dat we weer konden uit stappen. Ik schrok me wild toen ik de bus uit stapte. Er stonden duizenden gillende meisjes. Ik was even vergeten dag we meteen door moesten naar het concert en er geen tijd was om de jongens te ontmoeten. Want onze vlucht had vertraging. We werden door een bodyguard via de artiesteningang begeleid.

Hard To Get ft. One DirectionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora