- 39 -

4K 239 5
                                    

Tentokrát sme už pre istotu použili aj ochranu. Dohodli sme sa, že si dám čo najskôr od doktora predpísať tabletky a tak som aj na druhý deň spravila.

Dni plynuli a náš vzťah bol stále silnejší a silnejší. 

Gerard sa dokonca skamarátil s Nicom a dosť si obľúbil Ninu. Maggs si stále overoval a Beccu moc nevídaval. Pri Maggs chcel mať istotu, že si zaslúži titul mojej najlepšej kamarátky.

Mimochodom, Nico a Maggs spolu začali chodiť. Najprv to tajili, no nakoniec vyšli s pravdou von. Ja som za nich oboch bola len rada. Nico si nemohol nájsť lepšiu babu, než Maggs.

Nina zostávala sama a pokiaľ viem, tak aj Becca. S Beccou to bolo komplikované, lebo sa neustále učila. Dokonca aj cez prázdniny. Stala sa z nej veľká bifloška a nám ostatným sa to nepozdávalo. Hlavne nie mne a Maggs, no nič sme s tým spraviť nemohli.

Onedlho sa začal aj školský rok a ja som vedela, že tento bude už úplne posledný. Vysokú školu som neplánovala. 

Mali sme sa dosť učiť, ale Gerard, mama a všetci kamaráti ma podporovali, tak ako aj ja ich. Stala sa z nás dobrá partia a skvele sme sa zabávali. Samozrejme cez tie voľné dni.

Zandera som už ani nevidela. Občas som ho zazrela, keď sme boli vonku, no obaja sme ignorovali toho druhého.

A čo sa týka Gerardovho života, bolo to ako nekonečné voľno. Jeho kariéra speváka mu zarobila dostatočné peniaze a tak si to lenivé prasco mohlo dovoliť celý deň vysedávať pred televízorom alebo tráviť čas so svojou priateľkou, čiže so mnou.

A ja tomu stále nemôžem uveriť. Keby som išla za svojím minulým ja a povedala jej, že bude chodiť s Gerardom, asi by ma vysmiala. Nie asi, ale určite. No teraz? Teraz som asi to najšťastnejšie dievča na svete.

A aby to nevyzeralo tak, že som si ho ako keby zobrala k sebe domov a nútila ho sa kamarátiť s mojimi kamošmi, tak vám poviem, že ani na tých svojich nezanevrel. Stále sa s nimi aspoň dvakrát do mesiaca stretne a idú niekde von. 

Môj posledný školský rok sa skončil a o mesiac sme mali ísť na spoločný výlet. No ako vždy sa to nejako muselo pokaziť a ja som veľakrát rozmýšľala, či dám vôbec tomuto mestu adiós. Ak sa pýtate prečo, tak preto, lebo sme sa s Gerardom stále hádali. Ale veď vy poznáte naše pätmunútové hádky, na ktoré si ani na druhé ráno nepamätáme, no mne v tej chvíli výbuchu mi prišli ako koniec sveta.

Týždeň pred odletom do zahraničia, som už bola pobalená a pripravená vyraziť, no Gerardovi to prišlo smiešne. Imbecil.

„Nesmej sa mi, ja sa len teším!" skríkla som na neho s miernym úškrnom.

„Tak sa môžeš tešiť, ale tvoja skriňa vyzerá, ako keby ti mole zožrali všetko oblečenie," rehotal sa a ja som mu dala pohlavok. „Au!" zaknučal a teraz som sa zasmiala ja.

„Ale ja sa už vážne teším," zamrmlala som so sklonenou hlavou a on ma objal.

„A ja ťa vážne milujem a vôbec mi to nevadí. Len mi to prišlo smiešne," povedal nežne a dal mi pusinku.

„Tak ja nemôžem za to, že si ty nechávaš všetko na poslednú chvíľu," zasmiala som sa a spomenula si na pár príkladov. „Ako keď mala tvoja mama narodeniny a ty si jej chcel poslať darček, ktorý si ešte ani nemal kúpený a to mala mať narodeniny už na druhý deň!" skríkla som so smiechom a on sa ku mne pridal.

„Ale nie som jediný. A keď mala zasa Maggs narodeniny? Kto išiel kupovať všetok alkohol na oslavu až desať minút pred jej začiatkom? Mne sa zdá, že to bola tá moja túčná škaredá suseda," povedal a ja som sa na neho pozrela zabijáckym pohľadom.

Aká... suseda?!" zasyčala som a on roztvoril oči dokorán.

„Pekná a nádherná," pípol tak rýchlo, ako sa len dalo.

„No veď za to, Geronimo," zasmiala som sa, znova.

„No okej, Parkerová," zašepkal.

Milujem s ním tráviť chvíle. Je to nádherné a strašne sa popritom smejeme. 

Ach, neviem, čo by som si bez neho počala.





So helou... dnes je to oficiálne posledná časť z prvého dielu. Ešte pridám epilóg a môžete dať na pár týždňov zbohom Parkerovej A Garymu. :D ♥

Dúfam, že sa vám táto moja šialená poviedka/príbeh páčil/a a ďakujem vám za všetky pozretia, voty a komentíky. Práve tieto veci ma posúvali vpred a práve vďaka nim som teraz tu so slzami na krajíčku. ♥

Toť vše... gudbáj! ☺

PS: hore som vám pridala videjko s Gerdíkom (♥) a dúfam, že sa vám páči tak ako mne. Je jedno z mojich obľúbených. :D :) 

 :D :) 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hej, Parkerová! ✓Where stories live. Discover now