73

3.1K 184 9
                                    

*Dilos pozicija*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Dilos pozicija*

- Taigi, kaip dėl mano pasiūlymo? - Kilstelėjo antakį Zayn. Nuraudau ir nusukau akis nuo vaikino. - Dila, atsakyk.

Norėčiau dabar skradžiai žeme prasmegti. Pasimuisčiau, tačiau man nepavyko išsilaisvinti iš vaikino gniaužtų.

- Paleisk mane, Zayn, - burbtelėjau, tačiau tai jam sukėlė tik juoką.

- Pirma atsakyk, - laikėsi savo. Pavarčiau akis. Jis šiek tiek atleido mano rankas, todėl dabar galėjau laisviau judėti.

- Ne, - burbtelėjau ir pradėjau dar labiau spurdėti.

- Ne? - Vėl kilstelėjo antakį Zayn.

- Ne, - paprastai atsakiau ir jis mane pagaliau paleido. Atsitraukiau nuo jo. Suraukiau akis ir piktai jį nužvelgiau. Tada apsisukau ir ėjau vonios durų link, tačiau nespėjau jų pasiekti.

Stiprios Zayn rankos apglėbė mano liemenį. Cyptelėjau, kai vaikinas kilstelėjo mano kūną ir pradėjo nešti.

- Zayn, nuleisk mane ant grindų! - Trankiau į jo rankas.

Jis priartėjo prie dušo kabinos ir tada sustojo. Iš karto suvokiau jo kėslus, todėl pradėjau spardytis. Su viena ranka vaikinas laikė mane, o su kita pajungė vandenį.

- Prisiekiu, jeigu tai padaryti - tu lavonas, - tariau, tačiau jis vėl nusijuokė. Pajaučiau jo kvėpavimą sau prie ausies, todėl sustingau.

- Mano laukinukė, - sušnabždėjo ir pakštelėjo į vietą netoli ausies.

Jau norėjau kaip nors jam atsikirsti, tačiau nespėjau. Zayn mikliai įkėlė mane į dušo kabiną. Klyktelėjau nuo šalto vandens. Perbraukiau ranka per veidą, nes beveik nieko nemačiau per šlapius plaukus. Iškart pastebėjau besijuokiantį Zayn.

- Tau tai juokinga? - Burbtelėjau. Aš buvau tikrai supykusi. - Man šalta, aš šlapia ir dar velniškai supykusi.

- Nuo to tu tik dar karštesnė, - šyptelėjo Zayn ir artėjo manę link. Vaikinas įėjo į dušo kabiną ir jį visą iš karto pasitiko vandens srovė. Nuo Zayn veido vis dar nedingo ta įkyri šypsena, kol aš stovėjau susiraukusi ir drebėjau iš šalčio.

- Jeigu susirgsiu, aš tave užmušiu. Prisiekiu, - kilstelėjau akis, nes mus skyrė tik vos keli centimetrai.

- Dabar tu atrodai tokia graži, - sumurmėjo.

- Zayn, pakaks tavo žaidimų. Man dar reikia sutvarkyti tavo žaizdą, - norėjau praeiti pro jį iš dušo kabinos, tačiau vaikinas užtvėrė man kelią.

Piktai žvilgtelėjau į Zayn, kol jis nekaltai šypsojosi.

- Zay-

Nieko daugiau nespėjau pasakyti, nes vaikino lūpos užpuolė manąsias. Vos spėjau sureaguoti į jo tokį puolimą, bet vis gi atsakiau į bučinį. O kaip gi galėčiau neatsakyti?

Zayn paėjo į priekį, todėl man neliko nieko kito, kaip susidurti su dušo sienele. Pasidėjau rankas vaikinui ant pečių, kol šis bučiavo mano kaklą. Užmerkiau akis ir mėgavausi Zayn švelniomis lūpomis. Vaikinas sekundei sustojo. Atmerkiau akis ir sutikau jo įdėmų žvilgsnį.

- Tu tiek daug kalbi, - burbtelėjo. Pala, jis bučiniu norėjo mane užčiaupti?

- Tu n-

Vėl nieko nespėjau pasakyti, nes Zayn dar kartą pabučiavo mane. Atrodo, lyg jo bučiniai svaigintų mane kaip kokie burtai. Vaikino rankos atsidūrė prie mano marškinėlių kraštų. Jis jau norėjo man juos numauti, tačiau išgirdau kažką. Šiek tiek atsitraukiau nuo Zayn, kol jis vėl bučiavo mano kaklą. Dar kartą įsiklausiau ir dabar jau tikrai kažką girdėjau.

- Zayn, - burbtelėjau.

- Mhm? - Sumurmėjo jis.

- Manau mes ne vieni, girdėjau kažką, - sušnabždėjau.

- Aš nieko negirdžiu, - tarė atsisukęs į mane.

- Aš nekvaila, jei sakau, kad kažką girdėjau, tai reiškiasi, jog sakau tiesą, - burbtelėjau. Vaikinas pavartė akis ir atsitraukė.

Abu išėjome iš dušo kabinos. Žvelgiau į grindis, ant kurių varvėjo vanduo nuo mūsų šlapių drabužių. Pagriebiau rankšluostį ir apsijuosiau jį savo kūną. Zayn išėjo iš vonios, o aš paskui jį. Lėtai nusileidome laiptais ir įsiklausėme. Iš svetainės girdėjosi balsai. Zayn atsisuko į mane ir aš išpūčiau akis lyg parodydama, kad aš neklydau. Zayn įėjo į svetainę, todėl aš iš nerimo sekiau jam iš paskos. Pasukau galvą ir pamačiau Mia bei Harry.

- Mia, o Dieve, - nustebau. Mergina šyptelėjo. Pribėgau prie jos ir stipriai apkabinau. - Kur buvai pradingusi? Kokią amžinybę tavęs nebuvo!

Mia nusijuokė ir apsikabino Harry. Vaikinas pasilenkė ir pakštelėjo į merginos viršugalvį.

- Mums reikėjo atostogų, - truktelėjo pečiais Mia.

- Aš taip džiaugiuosi jus matydama, - negalėjau nuslėpti plačios šypsenos. Atsisukau į Zayn. Jis neatrodė nustebęs. - Tu apie tai žinojai?

- Jis viską suplanavo, - įsiterpė Harry. - Mes su Mia išvykstame į Ameriką. Visam laikui.

- Į Ameriką? - Suraukiau antakius.

- Tai lyg atsisveikinimas, - liūdnai šyptelėjo Mia. - Laikas mums visiems pradėti naujus gyvenimus ir pagaliau palikti visa bloga praeityje.

Zayn priėjo prie manęs ir apsikabino per liemenį.

- Kodėl aš tik dabar tai sužinau? - Suglumau. Nejaugi jie taip staigiai sumanė išvykti?

- Žinai, tavo dabartinė situacija... - numykė Harry.

- Dabartinė situacija? - Susiraukiau.

- Nėštumas, - paaiškina Mia. Atsisuku į Zayn ir žvairuoju piktomis akimis. Kaip jis galėjo apie tai prasitarti be manęs?

- Tai čia viskas, pabaiga? - Negaliu patikėti, jog jie taip paprastai išvyksta. Mes visi kartu tiek daug patyrėme. Jie mano šeima.

- Deja, bet taip, - šyptelėjo Harry ir supynė pirštais su Mia.

WHY ME? ( Zayn Malik )Where stories live. Discover now