Hoofdstuk 10/Inleiding hoofdstuk

46 11 0
                                    

Vijftien jaar later.

Hope, Alex en Faith zijn nu al zestien jaar en alles gaat goed met hun.

Op school zijn zij de populaire groep. Samen met Zoë, Jace, Logan en Hailey.

Zoë is de dochter van Calum en Daisy. Ze is een jaar jonger dan Hope, Faith en Alex en daardoor vijftien.

Jace is de zoon van Michael en Sam. Hij is even oud als Zoë.

Michael en Maxelle zijn nooit erg serieus geworden. Ze werkten veel beter als beste vrienden. Als koppel hadden ze bijna altijd ruzie, zelfs over de kleinste dingen. En toen Maxelle de kans van haar ouders kreeg om terug te komen, alleen moest ze Michael dan achter laten, heeft ze die genomen.

Michael is nu erg gelukkig met Sam. Ze lijkt enorm hard op Michael. Soms hoor je ze zelfs tot vier uur in de morgend gamen.

Logan en Hailey zijn de kinderen van Shawn en Mackenzie. Het is een tweeling en één jaar jonger dan Jace en Zoë. Dus veertien.

Hope, Faith, Zoë, Alex en Logan zijn een bandje opgericht. Hope speelt de bassgitaar en zingt. Faith is een drumster geworden maar kon ook de gitaar bespelen. Zoë speelt keyboard en gitaar maar vooral keyboard. Alex speelt gitaar en is leadzanger. Logan bespeelt de elektrische gitaar en acoustische, natuurlijk zingt hij ook.

Alex lijkt enorm hard op Luke. Blauwe ogen en blond haar. Ook het innerlijk is bijna hetzelfde. Verslaafd aan pinguïns en net zo verlegen.

Faith lijkt meer op Lisa. Golvend bruin haar maar wel blauwe ogen. Het innerlijk is gewoon een mengeling van Luke en Lisa. Ook verslaafd aan pinguïns maar minder dan Alex. Mensen denken dat ze verlegen is maar als je haar leert kennen weet je dat ze heel erg sociaal is.

Hope is net haar moeder. Ze heeft de puntjes van haar haar gekleurd in paars, rood en blauw. Ze heeft dezelfde blauwe ogen als die van Alexa. Het innerlijk is Ashton en Alexa. Ze neemt niet erg rap een blad voor haar mond maar weet haar grenzen, meestal. Ze is ook erg muzikaal. En heeft een engelen stem zoals Ashton altijd zegt.

Van Zoë zeggen ze altijd dat ze op een puppy lijkt. Ze heeft halflang bruin krullend haar. Met rode highlights in. Ze is een erg open meisje en een echte harstvriendin. Ze is ook verslaafd aan honden en heeft er zelf ook één. Een bruine labrador, Nina genaamd. Ze zou niet meer zonder haar kunnen. En stiekem Calum ook niet.

Jace lijkt enorm hard op Michael. Precies dezelfde groene ogen en het gezicht is een perfect mengeling tussen Sam en Michael. Jace zit niet in de band omdat hij het niet zo heeft voor het constant muziek spelen. Hij luisterd er liever naar. Jace is meer een leider en daarom hebben Hope, Faith, Zoë, Alex en Logan beslist om hem hun manager te laten worden.

Ze vinden altijd dat Logan niet erg hard op zijn ouders lijkt, uiterlijk. Maar als je beter kijkt zie je de gelijkenissen wel. Shawn en Logan hebben ongeveer hetzelfde gezicht. Mack en Logan hebben perfect hetzelfde haar. Alleen dat van Mackenzie is langer.

Hailey zou de zus van Mackenzie kunnen zijn. Zo hard lijken ze op elkaar. Hailey is niet zo met muziek bezig. Maar ze bespeeld wel de acoustische gitaar. Hailey heeft een droom om net zo bekend als Mackenzie te worden als schoonheidsspecialiste.

Ashton heeft een nieuwe vriendin gekregen, Stacey. Hope wilt haar eigenlijk zo rap mogelijk weg. Ze kan aan hem zien dat zij hem niet gelukkig maakt. Niet zoals zij denkt, haar moeder deed. Want ze heeft een film gezien met filmpjes van haar ouders en dat zag er heel anders uit. Ashton had altijd twinkelende oogjes als hij Alexa zag en nu zucht hij als hij bij Stacey in de buurt komt.

5SOS bestaat nog altijd. Ze zijn enorm bekend en worden, eindelijk, niet meer gezien als een gewone boysband. Mensen noemen hun nu de nieuwe Green Day. Want Green Day is gestopt. En de jongens zijn nog altijd niet van plan om er mee te stoppen.

Lisa is uiteindelijk toch solo gegaan. Omdat ze het zingen zo miste en het verder wou doen voor Alexa. Om haar trots te maken. Om Alexa te laten verder leven in haar muziek. Haar eerste solo album noemden dan ook 'I'll always remember you'.

Met andere woorden het gaat met hun allemaal goed. Of lijkt het alleen maar zo?

I didn't expect this! 3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu