Hoofdstuk 7

50 11 0
                                    

Vandaag vertrekken we op tour. Het is nu al drie weken geleden sinds Alexa is overleden. Hope is al een maandje oud. Vanaf nu als ik haar niet kan laten stoppen met huilen laat ik haar foto's en filmpjes van Alexa zien. Dan stopt ze wel met huilen.

Ik ben alleen terug begonnen met snijden. Het ging perongeluk. Ik was groenten aan het snijden en sneed perongeluk in mijn vinger. Sindsdien ben ik terug begonnen...

"Ashton? Kom je?" Hoor ik Lisa vragen. "Ik kom." Beantwoord ik haar. Ik pak mijn reistas en Hope haar koffertje en ga naar beneden.

Calum is met Hope aan het spelen. Calum is haar peter geworden en Mackenzie haar meter, officieel. Want iedereen zorgt voor Hope.

We zitten met ze'n allen in de tourbus. Ook Mackenzie is met ons mee. En Shawn komt later, als zijn tour is afgelopen.

Ik pak Hope op en ga met haar naar buiten. Het is erg warm. Dus heeft ze een enorm schattig roos kleedje aan.

We zijn Amnesia aan het spelen en de tranen beginnen over mijn wangen te lopen. Ik zie aan de jongens dat ze het ook moeilijk krijgen.

Dan kijk ik in het plubliek. Alle fans kijken ons bezorgd en meedelevend aan, daarom hou ik zo enorm veel van ze.

We beginnen met de intro van Jet Black Heart als iedereen een papier omhoog begint te steken. Ik begin er een paar te lezen, net zoals de jongens. Waardoor we stoppen met spelen.

#stopcuttingAshton
We're here for you, we love you and need you. ❤️

#WeMissAlexa
She was an awesome girl. She'll be loved for ever. ❤️

#We'reHereFor5SOS
It's so bad what happend. We're here for you guys. Because we care about you and love you. ❤️

#stopcuttingAshton
We get the reason why, but please stop. It isn't good at all. Alexa won't like that. Make her proud and stop cutting. We love you. ❤️

Na dat te hebben gelezen loop ik huilend het podium af. Ik loop meteen naar Hope en neem haar stevig vast, ik knuffel haar.

Niet veel later komen de jongens er ook aan. Ze hebben allemaal tranen in hun ogen. En dan nemen we elkaar in een groter groepsknuffel.

"We moeten terug op gaan." Zegt Luke en iedereen knikt instemmend. Ik geef Hope terug aan Mack, die op haar aan het passen is. En loop het podium terug op.

Dan spelen we de rest van de show af. Natuurlijk zit ik nog altijd met tranen in mijn ogen.

Ik wandel het podium af en Mackenzie geeft me Hope die aan het huilen is. Ik beslis om samen met Hope het podium op te lopen.

Er staan nog een paar fans als ik het podium op loop. Ze kijken ons verbaasd aan maar ook liefdevol.

"Ze is erg mooi." Zegt een meisje met groen haar. "Dankje." Zeg ik en glimlach. Hope is gestopt met huilen en kijkt hun nieuwsgierig aan.

"Hoe gaat het met je?" Vraagt een meisje voorzichtig. Ik geef haar een kleine glimlach. "Het gaat moeilijk. Maar we komen er wel." Zeg ik en kijk in de twinkelende oogjes van Hope. "We zijn trots op je." Zegt een ander meisje. "Dankje." Zeg ik tegen haar.

Ik wil net nog iets zeggen maar dan komt Calum. Hij groet de fans even en draait zich dan naar mij. "We moeten verder gaan. We hebben nog een intervieuw." Zegt hij en geeft me een kleine glimlach. "Ik moet dus gaan meiden. Bye." Zeg ik en geef hun alle nog een knuffel.

We zitten met ze'n allen klaar voor het intervieuw. Dus eigenlijk gewoon Calum, Michael, Luke en ik. Maar ik heb ook Hope vast.

I didn't expect this! 3Where stories live. Discover now