7. Bölüm

272 38 0
                                    

~7~

Gözlerimi açtığımda kendimi yine bir hastanede bulmayı umut ediyordum ama çevremde zifiri karanlıktan başka bir şey yoktu. Gözlerimin açık olup olmadığından bile emin olamıyordum. Hareket etmeye çalıştım fakat, anında kaburgalarıma bir acı saplandı. Bu o yüzü yaralı adamın darbelerinin ardında bıraktığı izlerdi. Ağrının hareketlerime engel olduğunu anlayınca pes ettim ve bu karanlıktan kurtulmanın başka bir yolunu bulmaya karar verdim.

Çevreme seslenmeyi düşündüm. Fakat boğazım o kadar kurumuştu ki bunu bile yapamıyordum. Yattığım yerden, elimi çevremde gezdirmeye başladım. Elime metal bir şey geldi. Çukur bir kaptı sanırım. Ses çıkarmak için onu yere vurmaya başladım. Uzunca bir süre bunu tekrarladıktan sonra tam pes etmek üzereyken, yaklaşan ayak sesleri ve açılan bir kapının sesini duydum. Ardından bir ışık huzmesi tüm odayı kapladı.

Kollarımı gözlerime siper ettim. En azından kör olmadığımı anladığım için sevinmiştim. Gözlerim ışığa alıştıkça kolumu indirdim suratımdan. Tam karşımda o duruyordu.

Daehyun.

İki yüzlü pisik.

Bir gözünün çevresi morarmıştı. Alt dudağı da patlamıştı. Çok iyi gözükmüyordu ama muhtemelen benden daha iyiydi. Beni gördüğünede sevinmiş gibiydi. Az kalsın onun için endişelenecektim fakat bu sefer ona kanmayacaktım. Onun o melek yüzüne güvenmeyecektim. Bana kolunu uzatırken;

"İşte burdasın Jayjay. Buldum seni sonunda." dedi.

Ne saçmalıyordu bu. Beni buraya muhtemelen kendi koymuştu. Deliydi bu adam. Ayrıca bana Jayjay mi demişti o ? Onu da nerden uydurmuştu. Beni, bana takma isim takacak kadar yakından tanımıyordu ki. Başıma yine keskin bir ağrı saplanırken, onun dokunuşundan kaçtım. Artık bana dokunmasını istemiyordum. Onun suratını da görmek istemiyordum. Psikopatın tekiydi. Eve dönmek istiyordum daha doğrusu annemin kollarına. Onun kolları ev gibi hissettiren tek yerdi. Fakat annem yaşamıyordu. Bu dünyada sahip olduğum en değerli şey, bana aitlik hissettiren tek kişi.

Ben kendimi duvara iyice çekmişken Daehyun bana yaklaşmaya çalışıyordu. Ondan kaçmamdan alınmış gibi gözüküyordu ama kim takar ki psikopattı sonuçta. İki yüzlü piçin tekiydi.

Tam bu sırada Daehyun'un arkasında bir gölge belirdi. Daehyun'un bakışları sertleşti. Yine eski haline dönmüştü. Kafasını tam çevirmeden tehditkar bakışlarla arkasına doğru baktı. Arkasındaki adam;

"Burda olmamanız gerek efendim." dedi.

"Ya öyle mi? Kim dedi bunu?" Daehyun'un sesinde alay vardı.

"Babanız efendim. Şimdi burayı terk etmenizi istemek zorundayım. Lütfen ondan uzaklaşın." adam elini yavaşça Daehyun'un omzuna koydu.

Daehyun'un suratındaki ifadeden adamın çok yanlış bir karar verdiğini anlamak zor değildi. Daehyun aniden omzundaki eli kavradı ve onu sert bir şekilde büktü. Kırılan kemiklerin sesi odayı doldururken midem bulandı. Fakat o burda durmadı. Acı bir ineleme ile yere düşen adamın kaburgalarına çok sert bir tekme geçirip, muhtemelen adamın kaburgalarını da kırdıktan sonra adama doğru eğildi. Ayağı ile adamın eline acımasız bir şekilde basarken;

"Eğer babamı dinleyecek olsam baştan buraya gelmezdim. Değil mi? Artık onun sözü benim olduğum yerde geçmiyor. Kendisine iletirsin." dedi ve adamın suratına bir yumruk atarak adamı bayılttı.

Tekrardan Daehyun'un ilgi odağı olmuştum. Suratındaki ifade yumuşadı. Yine. Ne manyak bir herifti bu böyle. Daha az önce neredeyse bir adam öldürüyordu ama şimdi bana meleksi suratıyla, endişe ile bakıyordu. Bana yaklaştı iyice, kafamdaki artan ağrıdan ve karnımdaki acıdan dolayı artık ondan kaçacak halim kalmamıştı.

"Artık eve gitme zamanı Youngjae." demesiyle başım daha da şiddetli ağrımaya başladı. Beni yavaşça kucağına alırken ondan kaçmak istiyordum ama yapamıyordum. Parmağımı kıpırdatmak bile başımın ağrısını iki katına çıkarıyordu. Daehyun sanki aklımı okumuş gibi vücudumdaki tutuşunu sıkılaştırdı.

"Merak etme Jayjay. Yakında hepsi sona erecek." dedi.

Fakat söylediği her kelime ile artan baş ağrım bana yalan söylediğini hissettiriyordu.

Merhabalaaar sevgili okurlar ;) Nasıl gidiyor hikaye ? Beğeniyor musunuz? Umarım beğeniyorsunuzdur ^^ Bu bölüm biraz kısa bir bölüm olduğu için çok yakın zamanda bir bölüm daha yayınlamayı planlıyorum haberiniz olsun ;) Desteğiniz için çok teşekkür ederimmm ^^ Sizleri çok seviyorum <3<3 İyi okumalaaaarrr... 

Hidden MonsterWhere stories live. Discover now