Capitolul 34

129 5 4
                                    

-Ce vrei sa spui? E.N.D. si Natsu nu sunt aceleasi persoane? striga Gray nervos.
-Depinde din ce unghi privesti. Vezi tu...E.N.D. si Natsu impart acelasi trup.  Daca Natsu nu e destul de puternic incat sa ii reziste, E.N.D. il va devora. Pana acum Natsu a fost destul de puternic incat sa-i tina piept...chiar daca era inconstient de faptul ca in interiorul sau gazduieste un demon. Acea flacara a dragonului a fost scanteia ce l-a trezit....si odata trezit, E.N.D. s-a folosit de orice mijloc a putut pentru a-l face pe Natsu sa se piarda.
-Deci...vrei sa spui ca E.N.D si Natsu sunt 2 entitati diferite...si E.N.D. incearca sa preia controlul?
-Da.

Din perspectiva lui Gray
-Orice mijloc? "Acum va pasa? Dintr-o data va pasa?" E oare E.N.D. de vina pentru...
-Zeref...o intrebare! E.N.D....a mai preluat vreodata controlul? intreb nervos.
-Da...acum ceva timp, cand Natsu era tanar. Dat fiind faptul ca Natsu era prea mic, E.N.D. a preluat usor controlul...a distrus un oras sau doua atunci...asta e...ce sa faci?
-"Ce sa faci?"!?..."CE SA FACI?"!? Nenorocitul mi-a distrus orasul, prietenii, o parte din familie...si m-a despartit de tatal meu!
-Esti atat de negativist...priveste si partea buna!
-Parte buna!? Esti dement? Cum sa existe o parte buna!? strig nervos.
-E.N.D. e extrem de puternic...e pur noroc ca a distrus doar 2 orase. Asta ar fi o parte buna...o alta ar fi ca sunteti norocosi ca inca nu ati murit...E.N.D. poate ucide fara sa clipeasca...aveti noroc ca Natsu inca mai e acolo...asta il opreasca pe E.N.D. sa va ucida chiar acum. spuse el.
-Si tie nu iti este teama de el? intreba Cobra.
-Teama? Esti prost? Eu l-am creat cu scopul de a ma ucide...ar fi prostesc sa imi fie frica. Acum va rog, la oparte...incepe distractia. spuse Zeref mutandu-si privirea de la noi la Natsu.
-Stai! strig.
-Stau! raspunse el.
-Deci...Natsu nu e de vina pentru nimic...si inca poate fi salvat?
-Greu de spus...dar chiar si asa...nu va voi lasa sa o faceti...vedeti voi...poate nu ati mai auzit asa ceva...dar vreau sa mor! Si E.N.D. e singurul ce va reusi sa ma omoare...ar fi o prostie sa va las sa-l opriti din evolutie.
-Mai vedem noi! spuse Sting nervos.
-Serios? Chiar vreti sa va luptati acum? Si eu care speram sa pot admira spectacolul. Bine bine! spuse el ridicandu-se si scuturandu-se de praf.
-Deci...te vei lupta cu noi toti? intreba Rogue.
-Da...m-am plictisit...nu am ce face...si in plus...e un castig pentru toata lumea daca ma lupt cu voi...deci de ce sa nu va ajut? spuse el zambind cald...frate...cateodata zici ca are personalitate multiplă.
-Cum ar ajuta asta pe toata lumea? intreba Erza nervoasa? Erza!? Cand a venit Erza aici?
-Pai...Natsu se lupta cu Acnologia...si la cum arata totul, il va invinge, deci...ucigasii de dragoni vor ramene in viata, intre timp E.N.D. isi termina "somnul de frumusete" si ma ucide....asta e bine atat pentru mine cat si pentru voi restul, in masura in care scapati de mine...dupa care Gray, E.N.D. va fi numai al tau...in fond...eu si Igneel il vom astepta acolo sus dupa toate astea. spuse el.
-Sabia de gheata! Aducatorul de gheata al demonului Zero! strig nervos lovindu-l pe Zeref.
-Imi place ferocitatea ta...pastreaz-o pentru E.N.D. spuse el razand.
-Roata cereasca! Sabia pentagrama! striga Erza.
-Urletul dragonului fulgerului de fier! o sustinu Laxus.
-Ce frumos stiti sa va jucati! spuse Zeref iesind din norul de praf ce se creă in urma atacurilor noastre.
-Sabia Dragonului Umbrei de Fier! striga Gajeel atacandu-l din spate, reusind sa-i retezeze bratul drept. Insa el nu a reactionat in niciun fel...a stat neclintit privind la bratul sau...ce de la cot in jos zacea pe pamant.
-Ok...acum...vreti sa-l pun la loc sau sa raman doar cu un brat...ca sa va las sa va faceti sperante? Un Sfat: Orice varianta ati alege, sfârșitul e acelasi...
-Ne iei de prosti? striga Cobra.
-Bine atunci...prima varianta sa fie. spuse el aplecandu-se dupa brat.
-Omule...tocmai ti-a fost retezat un brat...ce e cu tine? Reactioneaza cumva...urla...fa ceva! striga Gajeel la el.
-Nu e nevoie...pentru ca nu simt durerea...datorita nemuririi...pentru mine in acest moment, sa simt durerea ar fi un dar...pacat ca...nimeni nu-mi face cadouri. spuse el dupa care isi puse bratul in locul in care a fost taiat iar bratul s-a lipit de corp....tesut cu tesut...particica cu particica.
-Tu...nu esti normal. spuse Wendy speriata.
-Bun...acum ca am lamurit si acest aspect...suntem seriosi? intreba el razand.

Din perspectiva lui Natsu
Haide fiinta mizerabila...nu te-am lovit atat de tare...ce-ti ia atat sa te intorci?
-Oi! Acnologia...acum nu mai ai chef de joaca? strig incepand sa merg in directia in care l-a aruncat lovitura mea.
-Pramatie nenorocita! Cine te crezi sa ma sfidezi? striga la mine dupa care vru sa ma loveasca cu gheara insa...printr-un gest facut in sila...am blocat lovitura.
-Acum...Acnologia....raspunsul tau la urmatoarea intrebare...va hotarî daca mori acum sau in urmatoarele minute. spun nervos.
-Ha? Sa inteleg ca de cand ai "desfacut cadoul" ai capatat niste incredere...ma faci sa rad. Poate vei considera ca am o rabdare imensa...dar vreau sa ma amuz...sa-ti aud intrebarea! imi ordona el.
-Regele dragonilor de foc...cum l-ai ucis?

Ceau ba! Stiti...stateam si ma gandeam daca sa postez capitolul azi sau maine...dar...după cum v-ati dat seama, l-am postat azi. Nu stiu ce credeti...Dar eu crap de ciuda...am o idee pentru final...dar nu pot sa o leg de ceea ce se intampla deja...chestii complicate. Oricum...sper ca v-a placut! Și chiar sper sa lasati niste comentarii sa stiu ce credeti despre capitol, ce credeti ca va urma...si daca va placut, sa lasati un vot!

Fairy Tail-O altă povesteWhere stories live. Discover now