Capitolul 16

202 11 2
                                    

-Deci Natsu...ai ceva sa ne spui? intreba Erza ironica.
-Nu...ce as avea de zis? Ah, da! M-am intors in ghilda si-am castigat! spuse el entuziasmat.
-Nu asta idiotule! striga Erza lovindu-l in cap. Inca n-am castigat, oricum! continua ea. In caz ca va intrebati, e seara zilei in care s-au luptat Natsu si cei doi din Sabertooth. Suntem la hotel unde suntem cazati iar Erza asteapta explicati de la Natsu pentru...ei bine...pentru tot.
-Ei bine, i-a zi cum sta treaba? intreba Gray incercand sa-l ajute pe Natsu.
-Ei bine, eu plec...m-ati plictisit deja! spuse Laxus dand sa iasa pe usa.
-Nu te grabi...vei sta aici cu noi! spuse Erza cu o expresie amenintatoare.
-De ce as face asta? intreba el arogant.
-Ai partea ta de vina aici...de unde are Natsu puterea fulgerului? Ha? intreba ea cu o nota de superioritate.
-Eu nu as numi-o chiar vina...spuse Laxus plictisit.
-Da...nici eu! spun incercand sa-l acopar.
-Numiti-o cum vreti...nu-mi pasa...eu vreau doar sa aflu ce s-a intamplat. Tot ce stiu e ca Natsu m-a invins pe mine si pe cei doi din Sabertooth folosind aia. spuse ea asezandu-se pe scaun.
-Pai...incepu Natsu.
-Stai stai stai! Cum adica te-a invins folosind aia? intreba Gray surprins.
-E modul dragon flacara fulger...il corectă Natsu.
-Cum? se enerva Gray.
-Sau Modul Dragon fulger de foc...nu ma deranjează.

-Bineee! Sa ne calmam putin! Vom vorbi pe rand! Erza...raspunde-i lui Gray! spun incercand sa impac le toata lumea.

-Ei bine pai...Natsu spunea ca nu are timp de pierdut, m-a intrebat daca mai tin minte ce i-am zis cand ne-am luptat la ghilda, dupa care incepul sa fulgere, el a fost lovit de fulgere si...m-a atacat folosindu-se de modul....?

-Dragon flacara fulger! o completa Natsu.
-Asa! spuse ea.

-Pai bine, dar de ce ai ajuns inainte lui Natsu la arena? intreb confuză.
-Asta va va explica cap patrat de aici! spuse Erza lovindu-l iar pe Natsu.

-Au! exclama el. Pai...Mest nu se simtea prea bine si datorita acestui lucru, nu putea face decat o teleportare...a spus sa fim pregatiti sa mergem. Cand era gata sa plecam, eu an sarit de langa el iar el s-a teleportat...

-Pai si de ce ai sarit de langa el? întreb uluita de cat de idiot poate fi...

-Aveam nevoie la baie! spuse Natsu razand. Ce va spuneam...idiot. Cand auzi raspunsul sau, Laxus isi dadu o palma peste frunte si privi tavanul.
-Ce? Un erou nu apare in ultimul moment pentru a merge la baie...ci pentru a salva situatia! spuse el frecandu-si ceafa.
-Idiot! spuse Gray expirand obosit.
-Care e treaba cu generatiile? intreba Erza.
-Ucigasii de Dragoni sunt diferentiati cu ajutorul generatiilor. Asa suntem vlasificati. Exista 3 generati:

PRIMA GENERATIE- din ea fac parte ucigasii de dragoni ce au fost crescuti si invatati de dragoni, ca de exemplu eu.

A DOUA GENERATIE- din ea fac parte ucigasii de dragoni ce au capatat puterea de a ucide dragonu prin implantarea unui cristal magic Lacrima ce contine acest tip de magie, ca de exemplu, Laxus.

A TREIA GENERATIE- din ea fac parte ucigasii ce au invatat de la dragoni dar au si cristale Lacrima implantate in corpurile lor, cum sunt Sting si Rogue. spuse Natsu cu o nota de superioritate.

-Deci asa sta treaba! exclama Gray. Laxus...cum de...
-E o poveste lunga...sa spunem doar ca eu si tata nu ne intelegem prea bine.
-Haide! Spune-ne! Suntem prieteni! incerc sa-l imbunez.
-Cand eram mic, eram destul de bolnav. Tata a vazut asta ca pe o oportunitate si mi-a implantat cristalul. Ce e drept, m-am însănătoșit dar i-am stricat si planurile.
-Ce planuri? intreba Erza.
-Tata dorea si inca doreste sa distruga Fairy Tail. Crezand ca eu as putea constitui un avantaj, a decis sa ma foloseasca. Dar nu am fost de acord, iar bunicul m-a salvat.
-Deci...maestrul e cel care a avut grija de tine...spuse Natsu.
-Pai si cum de Natsu are puterea fulgerului tau? intreb.
-A fost demult! Atunci cand am mers in acea misiune de proba...cand eram le drum, acolitii tatei ne-au aparut in drum...am luptat cu ei pana la epuizare. Apoi, Natsu a inceput sa lupte cu ei, astfel dezvaluindu-si pentru prima data putere a de ucigas de dragoni. Amandoi am ajuns sa fim la limita, dar cum stiam ca ucigasiu de dragoni pot sa-si manance elementul de care apartin....l-am lovit pe Natsu cu fulgerul meu.
-Dar...incep eu.
-Stiu...incepu Natsu. Elementul meu e foc, al lui e fulger...dar era ultima sansa. Laxus a incercat...si a reusit. Insa, daca n-ar fi mers, acum as fi fost la intalnire cu o cartita! spuse el zambind.
-Bada bum tss! striga Happy aparand de nicaieri.
-Tu de unde ai aparut!? strig speriata.
-Dintr-un ou! spuse el dupa care se urca pe umărul lui Natsu.

-Alte intrebari? Mi-e cam somn. spuse el cascand.

-Da, eu am o intrebare! Cat de puternic esti? intreba Erza serioasa.

-Ce vrea sa insemne asta? intreba Natsu surprins.

-Inseamna exact ce inseamna! Cat de puternic esti? In timpul luptei cu mine, ai spus ca nu-ti folosesti nici 10% din putere...deci, cat de puternic esti? intreba ea serioasa.

-Cine stie? Habar n-am...n-am trecut niciodata de "limita" pentru a putea afla. spuse el plictisit.

-Ma avant sa spun ca aceasta "limita" a ta este Dragon Force. Am dreptate? In timpul luptei cu cei doi, Sting te-a invitat sa activezi Dragon Force, insa ai ezitat...de ce?

-Ai dreptate...am ezitat si da, "limita" pe care mi-am impus-o e Dragon Force...dar am ezitat pentru ca nu o pot activa de bunavoie, ca Sting si Rogue. Datorita faptului ca nu pot activa Dragon Force, nu stiu cat de mare mi-e puterea...insa Igneel mereu spunea ca nu folosesc nici 10% din putere, asa ca am decis sa cred ceea ce spune. Insa...asta era inainte de modul Dragon Flacara Fulger .

-Dar de ce nu folosesti puterea fulgerului intr-atat incat sa-ti devina elementul nativ, cum e focul...sa folosesti cele doua elemente constatnt? intreb eu.

-E un motiv simplu...poate-l considerati un gest copilaresc dar simt ca l-as dezamagi pe Igneel facand asta. Spuse el privind podeaua, zambind nostalgic. Nu l-as putea privi in ochi daca mi-as insusi aceasta putere.

-Asa zici tu? Eu cred ca ar fi mandru de tine...pentru ca ai progresat, te-ai maturizat, ai devenit puternic fara ca el sa-ti fie alaturi...ar fi mandru pentru cine esti, pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ai ajuns...un magician puternic! spuse Gray nervos dupa care iesi din camera.

-Ce e cu el? intreba Natsu nedumerit.

-Nimic doar ca...si Gray e singur...nu mai are pe nimeni...familia sa s-a stins cu mult inainte, si...ca si tine, tinea mult la tatal sau. Probabil auzindu-te cum vorbesti despre Igneel i-a starnit niste sentimente. spun trista.

-Oh...pai...incepu el trist.

-Gata! Gata! Toata lumea, odihniti-va! Maine e ziua decisiva! spuse Erza plecand spre camera fetelor. Lucy! Haide! striga ea pe pe holul hotelului.

-Vin acum! strig incepand sa alerg.

Ceau ba!Mie mi-e somn...se presupune ca seara am inspiratie...dar nu stiu ce sa mai scriu aici. Sper ca v-a placut. De data asta nu va mai cer parerea. Incerc sa am incredere in mine...dar poate imi lasati opinia persobala legata de capitol 👍

Fairy Tail-O altă povesteWhere stories live. Discover now