Capitolul 18

165 10 2
                                    


-Bine...presupun ca acum ar trebui sa luptam de vreme ce am dat nas in nas. spuse el oftand obisit.
-Am auzit ca esti un God Slayer...hai sa-ti zic o poveste!
-O poveste? Chiar crezi ca e momentul pentru asa ceva? ma intreaba increzut.
-Mereu e timp pentru toate! spun incercand sa par filosof.
-Nu te da istet! Spune ce ai de spus! striga iritat.
-Pai....stii, din timpuri stravechi au existat zei, demoni si dragoni. Dar hai sa ne aventuram mai adanc in istorie. Legenda spune ca candva, undeva, cumva....un demon si un zeu si-au impartasit dragostea unul celuilalt. Ciudat pentru ca erau doua specii diferite....si totusi ai putea spune ca e normal pentru ca e vorba de dragoste...dragostea unor fiinte cu intelect, cu gandire si vointa. Insa, rodul iubirii celor doi a fost o creatura ciudata...o corcitura ce avea trasaturile si aspectul unui demon dar puterea unui zeu...acea creatura a fost un dragon.
-Ce vrei sa spui cu asta? intreba plictisit si totodata enervat de poveste pe care i-o spusesem.
-Ceea ce vreau sa spun este ca aceasta legenda spune....intr-un fel sau altul ca dragonii le sunt superiori atat demonilor cat si zeilor...sunt creaturi ce au puterea ambelor rase intr-un singur trup....dragonii sunt creaturi ce-si au locul in ambele lumi....in adancurile iadului si in inaltul cer....cer ce unii l-ar numi rai.
-Ce e cu minciuna asta? Ai gandit-o pe loc? intreaba el superior.
-Stii...o dovada a acestei povesti ar fi insasi lumea in care traim. Demonii sunt pusi sa traiasca in strafundurile iadului, zeii pe cele mai inalte culmi ale cerurilor iar dragoni...intre cele doua lumi.
-Unde vrei sa ajungi cu povestioara asta? ma intreaba el gata de lupta.
-Ceea ce vreau sa spun e ca, printr-o deductie logica, daca dragonii sunt mai puternici decat zeii si demonii, atunci si ucigasii de dragoni sunt mai puternici decat ucigasii de zei si cei de demoni.
-Pai hai sa lamurim asta! spuse el zambind murdar.
-Imi pare rau...dar eu nu vreau sa lupt cu tine...eu defapt il cautam pe Jura, aici de fata. spun facandu-i semn sa se uite în spatele lui, unde Jura astepta de ceva vreme.
-Cum adica? intreba uimit.
-Pai...eu il cautam pe Jura. Ii simtisem mirosul. Cand am ajuns aici, il gasisem insa, cand sa ma apropii de el, mi-ai sarit in cale....si-n plus...cu tine vrea sa lupte altcineva....am dreptate Laxus? strig dupa care de pe o alee din dreapta mea apare Laxus ce raspunse afirmativ.
-Dar eu vreau sa lupt cu un dragon slayer....povestea ta m-a facut dornic de o lupta cu un ucigas de dragoni. spuse el nervos.
-Pai vei lupta cu mine....in fond, dragon slayer-ul fulgerului trebuie sa lupte cu god slayer-ul fulgerului, nu ar fi o lupta buna? intreba Laxus ironic.
-Acum, daca ma scuzi, eu am treaba cu Jura! spun incepand sa merg spre Jura. Laxus! Ai grija sa nu pierzi...altfel povestea mea ar parea o prostie! spun zambindu-i prieteneste.
-Vorbesti de parca nu m-ai cunoaste...spune parca usor scarbit.
-Te cunosc, dar tot simt nevoia de a-ti spune asta. Acum, Jura...hai sa-i lasam pe cei doi singuri iar noi sa continuam ce am inceput cu ceva timp in urma la academie.
-Ei, uite...acum chiar mi-ai starnit interesul. spuse el zambind dupa care se trezeste cu mine in fata lui, lovindul...astfel facandu-l sa zboare cativa metri.
-Nu te mira...am spus ca continuam ce am inceput...daca-mi amintesc bine...am ramas la punctul in care eu te-am luat prin surprindere, dupa cum ai spus tu atunci, si te-am facut sa zbori...pana aici totul decurge normal. spun zambind.
-Esti increzator...e o trasatura care cred ca te caracterizeaza. spuse el ridicandu-se de jos. Dar asta nu inseamna ca ai victoria asigurata! HA! striga el dupa care lovise cu piciorul in pamant, facand ca pamantul de sub picioarele mele sa se ridice, astfel aruncandu-ma-n aer dupa care ma lasa sa cad ca o simplă piatra.
-Ma iei usor...de ce ma subestimezi? intreb ridicandu-ma de la pamant.
-Inca nu consider ca meriti sa fiu serios. spuse el plictisit, cu mainile-n san...il copiaza pe Laxus cumva?
-Nu merit sa fii serios...pai...ce pot spune...am ceva ce te-ar putea face sa deviu serios.
-Oh? Nu mai spune...atunci da-i drumul.
-Te avertizez...e ceva nou...am invatat-o din auzite....nici macar n-am vazut-o cum trebuie....si e prima data cand incerc asta.
-Doar da-i drumul...demult nu am mai avut o lupta buna! spuse el nerăbdător. Stai! Lasa-ma sa ghicesc! E legendara Dragon Force?
-Ha ha ha! Pentru a ma face sa folosesc Dragon Force ai avea mult de munca. Si in plus, am anumite principii legate de abilitatea asta. Dragonii pereche din Sabertooth au aflat aceste principii.
-Atunci cu ce o sa ma uimesti? intreaba el.
-Fire Drive

Din perspectiva lui Gray
-Frate...chiar sunteti buni! le spun celor doi gafaind.
-Ce-i drept, si tu esti bun...totusi, intr-un timp atat de scurt, puterea ta parca s-a triplat...cum asa? intreaba Sting gafaind.
-Am o motivatie puternica. Stati putin...simtiti cumva ca se incalzeste deodata foarte tare? ii intreb pe cei doi.
-Da...ce caldura formidabila.
-Trebuie sa fie Natsu...acel maniac...ce putere imensa...banuiesc ca se distreaza. Pai presupun ca as fi un nesimtit, nu?
-De ce ai fi un nesimtit? intreaba Rogue gafaind.
-Natsu se distreaza...as fi nesimtit daca n-as face la fel...deci sa continuam.
-Chiar crezi ca vei castiga lupta asta? intrebara cei doi.
-Pai...de cand sunt in Fairy Tail, nu am pierdut in fata nimanui si a doua oara...traditiile trebuie respectate, nu credeti? spun increzator.

Chiar nu stiu ce credeti dar povestea lui Natsu a fost una din ideile de baza ale cartii...adica a fost o idee cu care am inceput. Ce pot sa zic? Am avut inspiratie la inceput....Sper ca se potriveste, ca e pusa in carte intr-un moment oportun...aaam...ce sa mai zic? Sper ca va place! 👍 Urmatorul capitol il pun miercuri.

Fairy Tail-O altă povesteWhere stories live. Discover now