Capitolul 24

140 13 7
                                    

Stam aici, pe pozitii, de vreo doua zile. Asteptam pregatiti sa inceapa ceea ce ar putea schimba fata magiei pe care o cunoastem...nu stiu. Imi dau cu parerea. Totusi, vorbim de magicianul negru, Zeref. De ce ar incepe un razboi? Chestia pe care o cauta sigur e speciala daca ar atatca cu toata armata. Of, chiar nu stiu.

Nu vreau sa ma plang...dar stiti ce greu e sa traiesti in Forta de intampinare? Bine...traiesti e mult spus, dar intelegeti voi. Miroase a sare si a peste. E frig tot timpul si mai mereu sunt sanse sa cazi in apa. Cred ca v-am mai zis, dar voi repeta...noi suntem cei responsabili de pazirea portului. De aici si mirpaul de peste si celelalte lucruri. Merg sa vad daca pot sa mananc ceva. Pasesc calm prin tabara pentru a ajunge la cortul ce avea mancare, si deodata dau de Juvia...o Juvia adormita...acum s-a trezit? E ora 14...
-Hey! Acum te trezesti? Suntem in razboi. spun incercand sa glumesc. Mda...nu ma pricep la glume.
-Ti-e usor sa vorbesti...nu tu ai fost cea pusa la panda toata noaptea. spune ea frecandu-si ochii.
-Bine obosito...hai sa mancam! spun tragand-o de mana.
-Corabii! Corabii! Vin corabii din nord. Cu sutele. Incepe razboiul! Toata lumea la posturi. striga alarmat un tip ce statea la panda. Anuntati centrul de comanda. continua el.

Asta e....startul razboiului. Nu asa ma asteptam sa fie. Ei bine, da...corabiile erau de asteptat...dar nu si multimea asta care fuge panicata in toate partile. Da, ma refer la cei de aici.
-Hey toata lumea! Nu va panicati. Era inevitabil sa inceapa razboiul. De ce nu v-ati panicat pana acum? Chiar nu realizati ca pierdem timp pretios fugind panicati de colo coace? Pregatiti-va de lupta! Toata lumea la posturi. Cineva sa anunte centrul de comanda. Primul maestru trebuie sa stie ca lupta a inceput! strig eu in speranta ca voi reusi sa preiau controlul situatiei. Aparent am reusit. Toata lumea se pune pe treaba.
-Domnisoara! lucrurile nu merg prea bine...spuse alarmat un tip.
-Ce s-a intamplat? intreb.
-Am vorbit cu cei din centrul de comanda. Se pare ca lupta a inceput cu putin inainte. Elita armatei lui Zeref a inconjurat continentul, ajungand direct la fortele de mijloc pe care aproape le-a maturat. Se intelege ca dupa ce vor termina cu cei de acolo, se vor indrepta spre Ultima Baricada. Au sarit peste avangarda.Iar cei de aici, asa cum a spus primul maestru, sunt doar soldati.
-Ce? intreb terifiata.
-Si asta nu e tot...chiar daca lupta continua acolo, noi tot trebuie sa stam aici ca sa luptam cu soldatii care vor aparea. continua el.
-Pai asta nu e prea bine, nu? aud o voce cunoscuta.
-Cine a spus asta? intreb uitandu-ma in toate directiile.
-Domnisoara...apa...priviti apa! imi spuse tipul ce-mi dadu toate celelalte vesti.
-Apa...ingheata!? Gray? intreb.
-Te prinzi destul de greu. spuse el plictisit apropiindu-se de mine. Nu e timp de vorba...sa merge spre ceilalti. Au nevoie de ajutor.
-Dar...soltatii se apropie. Chiar daca ai inghetat oceanul pana in zona barcilor lor, asta nu inseamna ca i-ai oprit.
-Nu? Dar acum? intreba el zambind increzator dupa care turturi uriasi de gheata strapunsera fiecare corabie.
-Cum ai facut asta? intreba Juvia.
-Sa spunem ca am primit un cadou cat am fost plecat. spuse el usor abatut, privind cerul. Acum haideti sa mergem. continua el pleca.
-Tu, da de stire ca soldatii din port au fost imobilizati. ii spun tipului ce vorbise cu centrul de comanda.

Din perspectiva Erzei
Oh, la naiba! Asta nu trebuia sa se intample. Nu-mi vine sa cred ca am fost luati prin surprindere...strategia primului maestru a fost in zadar? Ea, care era cunoscuta ca zana strateg? Noi, cei din Ultima Baricada am cazut de acord ca in caz ca planul nu merge cum trebuie, sa ne deplasam sa ajutam. Nu e un ordin...e o dorinta. Astea fiind spuse, cei de aici tocmai au inceput sa inainteze.
-Erza, răspunde! aud o voce.
-Warren, spune repede. spun eu dandu-mi seama ca centrul de comanda vrea sa vorbeasca cu mine.
-Primul maestru a spus sa ramaneti pe loc. Lasati forta de mijloc sa se ocupe...planul a fost bine gandit. spuse el serios.
-Dar...incerc eu sa vorbesc.
-Stai linistita. Primul maestru are un as in maneca, pastrat special pentru o situatie de acest gen.
-Adica...vrei sa spui ca a prevazut asa ceva!? intreb uimita.
-Erza...nu uita cine e primul maestru. Acum, ramaneti pe loc. spuse el dupa care intrerupse legatura telepatica. 
-Toata lumea.  Nu-mi vine sa cred ca spun asa ceva...dar vom sta pe loc. spun nervoasa. Perfect...si acum ce facem? Nu pot sta degeaba.Trebuie sa merg.
-Hey, Erza...ce se intampla? intreba Mira ingrijorata.
-Se pare ca nu avem voie sa ne miscam de aici...e decizia primului maestru. spun constransa de situatie.
-O decizie inteleapta! spuse Jura iesind din multime.
-Ce vrei sa spui? intreba Mira.
-Priviti! ne indica el cu degetul in directia in care se afla Trupele de mijloc.
-Trupele de mijloc...se...se retrag!? intreb uimita.
-Inca nu ti-ai dat seama? intreba Jura. Asta e planul maestrului vostru...sa adune laolalta Trupele de Mijloc si Ultima Baricada. Asa, le vom putea face fata. Nu ne-a lasat sa inaintam pentru a ajuta pentru ca Ultima Baricada e se afla cel mai aproape de ghilda voastra...daca plecam, ar fi putut fi un posibil dezastru...lasand locul neprotejat. spuse el calm. Wow...asta inseamna sa fii unul din cei 10 magicieni sfinti? O gandire atat de logica, capabila sa inteleaga tacticile primului maestru. Probabil ca de asta a fost pus pe campul de lupta...bine, exceptand puterea sa monstruoasa.
-Domnisoara Erza! Domnisoara Erza! aud vocea panicata a unui tip.
-Ce s-a intamplat? 
-Gray Fullbuster a pasit pe campul de lupta.
-Gray!? Unde?
-E in fortele de intampinare...dar momentan avanseaza in Avangarda. A nimicit corabiile armatei lui Zeref de unul singur, i-a luat pe cei din Forta de aparare si se indreapta spre Avangarda.
-Inteleg! Poti pleca! spun serioasa. Gray...ai devenit puternic, nu? imi intreb constiinta, neasteptand un raspuns. Toata lumea, pregatiti-va! Cand cei din Trupele de Mijloc ni se alatura, lupta va incepe! strig eu intrigata.

Ce credeti ca se va intampla mai departe? Chiar sunt curios...pentru ca...nici eu nu stiu. Am niste idei dar nu stiu inca cum sa le leg. Oricum, sper ca va placut!

In alta ordine de idei....ba, deci ba...am facut o mie de citiri...moama...chestia asta pe care voi o numiti carte a crescut si a ajuns la o mie de citiri...eu care credeam ca nu va atinge nici 500. Ba, va multumesc! Inseamna mult pentru mine. Fiecare vot, comentariu, parere...tot. Si sa va mai zic o chestie...m-am uitat ieri pe datele demografice ale cartii...cartea asta are cititori din S.U.A. si Portugalia(pe langa Romania)...voi astia de acolo...cum ati ajuns aici, nu stiu...dar va multumesc si voua, ca si celorlalti, ca cititi aceasta "chestie". Am postat mai devreme cu ocazia celor 1k citiri...gata...v-am lasat.

Fairy Tail-O altă povesteWhere stories live. Discover now