Capitolul 1

688 39 0
                                    

Buna! Numele meu este Lucy. Am 17 ani, par blond si ochi caprui. Fac parte din Fairy Tail, una din ghildele de top ale regatului Fiore. Presupun ca ajunge cu detaliile. Revenind, e dimineata iar eu ma indrept spre ghilda. Ies din casa si observ ca strazile sunt aproape pustii. Totusi, nu e de mirare...e dimineata la urma urmei.
Dupa ceva timp ajung la ghilda. Intru in cladirea ghildei, iar in camera principala a cladirii sunt intampinata de Mirajane-san, Mira pe scurt. O fata cu parul alb, cu vreo 2 ani mai mare ca mine, cu ochii de un albastru cum rar intalnesti. In rest, locul era pustiu.
-Neata Lucy! Ma bucur ca ai venit. Vreau sa te rog ceva! imi spuse ea.
-Sa intamplat ceva Mira? Pari ingrijorata.
-Vezi tu, cu putin timp in urma a venit o persoana pentru a depune anuntul pentru o slujba. Parea destul de ingrijorata. Am intrebat despre ce este vorba iar raspunsul sau a fost, daca-mi amintesc exact:"Eu si restul locanicilor din satul nostru suntem hartuiti. Acel om spune ca nu va pleca pana nu va primi ce-si doreste."
-Pai si ce doreste? am intrebat eu.
-Exact asta am intrebat si eu iar raspunsul m-a socat...a spus:"Ceea ce doreste este sa lupte cu Salamander! Un dragon slayer..."
-Dar Mira...credeam ca dragon slayer-ii au disparut cu cateva secole in urma, odata cu dragonii de la care au invatat magia dragon slayer...
-Asta am spus si eu, asta i-au si satenii acelui om dar nu pare sa renunte. Iar acest domn a venit de dimineata cu rugamintea ca cineva sa-i salveze. Deci, rugamintea mea este: Poti merge sa-i ajuti?
-D-da! Normal spun eu raspicat.
-Sigur ca vom merge! Nimeni nu merita sa fie tratat astfel! Ii vom ajuta! spuse Erza din spatele meu. Erza este cea mai puternica femeie magician din ghilda, si totodata coechipiera mea. Are parul roscat, ochii caprui, un lider innascut, o iubitoare de prajituri si o buna prietena.
-Nu chiar Erza...ma tem ca Lucy va merge singura. Pentru tine am o misiune de rang S, la care clientul a spus ca are nevoie urgenta de ajutor. spuse Mira.
Cred ca am omis sa va spun ca Erza este un magician de rang S. Cu tot cu ea, ghilda noastra, Fairy Tail, are 4 magicieni de rang S.
-Deci asta inseamna ca nu merg cu ea? spuse Erza mirata.
-Defapt, drumul vostru este comun pana intr-un anumit punct, din acel punct o veti lua pe drumuri diferite. spuse ea zambind cald.
-Bine! Presupun ca voi lua anuntul si voi pleca. spun eu pagubasa.
-Da, cred ca si eu voi face la fel. Ii voi tine de urat lui Lucy o perioada. spuse Erza.
-Lucy, nu il iei si pe Gray, ca sa te ajute? intreba Mira...ei bine...mirata. Gray face  de asemenea parte din aceasi echipa cu mine si e un magician al ghetii. Este foarte indemanatic,dar are momene in care se dezbraca...un obicei din copilarie, nu ma intrebati.
-Daca era aici, il chemam dar el nu se trezeste atat de devreme. spun zambindu-i ironic.
-Ok Mira, plecam! Pe mai tarziu! striga Erza, facandu-i cu mana dreapta in semn de "La revedere!" in timp ce ma tragea pe mine spre iesire. Sa inteleg ca e nerabdatoare...
-Da...Pa Mira! apuc eu sa spun caci dupa sunt trasa afara din cladire.
-Sa aveti grija! o aud ca striga in urma noastra, dupa care usile mari, din lemn masiv, ale ghildei se inchisera.

Ceau ba! Sper ca va placut primul capitol! Stiu! Prea scurt...urmatoarele vor fi mai lungi dar pana atunci, parerea despre capitol in comentarii! ;)

Fairy Tail-O altă povesteWhere stories live. Discover now