Because I was scared

182 19 2
                                    

**Part 2**

В момента ме избиваше на кеф, защото аз и Джимин се предполагаше да сме последни в изпълняването на предизвикателството, защото спечелихме на камък, ножица, хартия (така решаваме всички проблеми :D). Първи по ред трябваше да са Джин и Намджун, но се наложи да ги изчакаме да си купят рокли и да ги облекат в магазина, защото не бяха съгласни, относно това да ги обличат в парка. Та... те тръгнаха и останахме само четирима, но нямаше никакъв диалог помежду ни. Явно просто вече нямаме теми на разговори, защото сме си казали всичко или просто Джънгкук и Джимин не искаха да разговарят с нас. Беше просто игра на зяпане... всеки се взираше в другия когато не гледаше. Бях готов да кажа нещо, но Ви ме изпревари:

- Еее, Джимин как са отношенията ви със Шуга? - попита той.

Точно такъв тип въпрос от негова страна не очаквах, ето че хората могат да те изненадат, но на мен ми направи друго впечатлени, това беше отговора на Джимин:

- Всичко върви супер, нямам търпение да се прибера при него - отвърна той.

Мии... бях доста изненадан, преди около 2 часа твърдеше друго, но той си сменя мненията по - бързо от колкото кифла си сменя грима. Предполагам бях аз наред да кажа нещо, затова реших да повдигна неудобната тема, която Ви предпочита да избегне в момента:

- Та.... Джъгкук как е връзката ви с Ви?

Видях яростния поглед, който Ви ми метна от съседната пейка, не изглеждаше много радостен след зададения от мен въпрос, но си го просеше. Ако не беше подхващал тази тема, сега нямаше да се чуди кой път да хваща само и само, за да не се разправя с Джънгкук, който от друга страна отговори по съвсем различен начин от очакваното:

- Ами, добре сме, тези дни имах малко работа, но сме си заедно и.... нещата са супер - бяха думите на момчето.

Явно нещо има става днес на Джимин и Джънгкук, защото ако някой се вгледа отстрани би забелязал обърканите изражения, изписани на лицата ни. Не разбирам какво се случи току що, но поне нямаше разправии и това е най - важното. 

    Следващия, който бе задал въпрос е Джимин, но въпроса му бе конкретно насочен към мен:

- Какво ще правим довечера? - попита той и си личеше как леко се изчервява.

Не знаех какво да кажа, буквално бях останал без ума и дума, но предполагам просто се опитва да влезе в роля и предполага, че никой не подозира за нашия кратък разговор по рано в болницата, но и двамата с Ви сме си казали всичко, така че той няма да заблуди никой освен Джънгкук и евентуално себе си. Затова реших да си изиграя и аз ролята в тази така наречена "пиеса" и да приключа:

*Yoonmin 4ever*Where stories live. Discover now