§34§

15.4K 1.6K 495
                                    

"Benim için asla vazgeçme."

***

"Peki ya beni görürse?" diye atıldı Cameron Jungkook'un arkasından sırıtarak. Jungkook ona dönüp hakaretler savurmak istediyse de Ell yanında olduğu için yapamadı.

Cam dudaklarını büzdü ve, "Bana da öpücük verecek misin?" dedi alayla.

Jungkook eliyle onun ağzına bir tane patlattı.  "Ne ara odama girdin?!"

Cameron eliyle ağzını kapatırken yüzünü buruşturdu. "Aynı odada kaldığımızı ne çabuk unuttun?"

"Ne aynı odada kalması?! Sana ayrılmış bir oda var!" Jungkook onu itekledi ve Cameron yataktan düştü.

"Hey! İnsan arkadaşına böyle mi davranır?" diye yakındı Cameron arkasını ovuşturarak.

Jungkook yüzü kızarmaya başlamış olan Ellis'e döndü. "Eğer olur da ilk onu görürsen falan, kesinlikle ağzının ortasına bir yumruk at."

Ell kıkırdadı. Cameron somurttu ve "Hah. Sanki seninle aynı odada kalmaya bayılırmışım gibi.  Siz çok sıkıcısınız. Gidip biraz da Heilin ile uğraşayım." diyerek arkasını dönüp kapıya doğru ilerledi.

"Yah, Cam."

Cameron dönüp Jungkook'a baktı.

"Onun sana aşık olduğunun farkındasın değil mi? Kızı utandıracak şeyler yapma."

Cameron bir anlığına yere baktı. "Aşık?.." ardından her zamanki gibi sırıttı ve "Merak etme, zalim biri değilim." dedi.

"İstesen de yapamazsın zaten." dedi Ellis yumruklarını kıtlatarak.

Cam ona bakıp yutkundu. Bu kız fazla ürkütücüydü.

Kapının kolunu tutup açtı ve alayla, "Her neyse, size iyi öpüşmeler." dedikten sonra kapıyı kapatıp çıktı.

Jungkook ağzı açık bir şekilde onun ardından baktı ve sonra Ellis'e doğru döndü.

Fakat Ellis, artık orada değildi.

Jungkook ellerini saçlarına geçirip Cameron'a lanetler okuduktan sonra istemsizce sırıttı. Çok utanmış olmalısın, Bayan Frank.

**

Cameron sessiz adımlarla Heilin'in kaldığı odaya doğru yöneldi.

Okul başladığı için ve okula en yakın ev onunki olduğundan ikisi artık Jungkook'un evinde kalıyorlardı. Heilin'in ailesi elbette ilk başta kızlarını iki erkekle aynı evde tutmak istememişlerdi fakat Jungkook ve Cameron'a güveniyorlardı, çünkü Heilin'in depresyondan çıkıp psikolojisinin düzelmesinde en çok onların katkısı olmuştu. Hei'nin ailesi  bilmese de, Heilin aslında evdeki tek kız değildi; Ellis'de vardı.

Cameron Jungkook'tan tüm olanları öğrendiğinde ilk başta dalga geçtiğini düşünmüş ve ona inanmamıştı. Ta ki Ellis'i görene dek. Heilin'in başına gelenleri duyduğundaysa şok olmuş ve neden bu kadar acı çektiğini anlayabilmişti.

Odasına vardığında kapıyı iki kere tıklattı ama ses gelmedi. Uyuyor olmalıydı. Tam vazgeçip kendi odasına yönelecekken kapı birden açılınca Cameron irkildi.

Heilin uykulu gözlerini kırpıştırarak ona baktı. "Cam?"

Cameron o anda ne diyeceğini bilemediğinden saçmalamaya başladı.

"Şey....Um...Ee..Biliyor musun? Çifte kumrular içeride öpüşmekten bahsediyorlardı, hatta fransıza geçmeyi ciddi düşünüyorlarmış."

Heilin gözlerini büyülterek ona baktı. "Ne?"

Cameron ne yaptığını bilmez bir şekilde gülüp omuz silkerek kızaran yüzünü gizlemek için hızla odasına ilerledi. Eğer bunu duyarsa Jungkook'un onu öldüreceğini biliyordu.

Heilin esnedi. Sadece mutfağa inip su alacaktı ama Cameron'u birden bire kapısının önünde bulunca şaşırmıştı.

Cameron'sa o an donup kalmasının, Heilin'i görünce dizlerinin titremesinin ve kalbinin hızlanmasının nedenini anlamaya çalışıyordu. Normalde dalga geçecek bir şey bulurdu ama neden o anda bu kadar saçmalamıştı? Kendini yatağına bırakıp battaniyeyi yumruklayarak utancının hıncını çıkarmaya çalıştı.

Heilin su aldıktan sonra odasına dönmeden önce Cam'in kapısına baktı. Ne demişti o öyle? Öpüşmek falan? Uykulu olduğu için pek fazla şey hatırlamıyordu. Odasına dönüp yatağına yattı. Belki de uyur gezerdir.

Jungkook okuduğu kitabı bırakıp yarın Cameron'a yapacağı işkencekeri planladıktan sonra gece lambasını kapattı ve uyumaya çalıştı. Ellis'in utanmış yüz ifadesi her aklına gelişinde onu gülümsetiyordu. Ne olursa olsun, gerçek bedenini bulup onu uyandıracak, ve ona yeniden hayat verecekti.

***

Cameron'un 'fransıza geçmeyi ciddi düşünüyorlar' sözünü anlamayanlar varsa, fransız öpücüğüne geçmekten bahsediyor djchxhbsㅋㅋ

• The Carpet Π Jeon Jungkook •Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin