Πως να πεισω τους γονεις μου να φοραω μακιγιαζ

840 50 2
                                    

Ναι ναι εχω δυο εβδομάδες να γράψω ... Το ξερω , το ξερω αλλα...Αρχισανταμαθηματακαιδενπρολαβαινωμετπτφτου! Λοιπόν αυτο Ειανι ενα παρτ την ιδεα του οποίου σέρνω απο το καλοκαιρι . Εχω υποσχεθεί να το κάνω ορίστε λοιπόν:
Θελεις να φορέσεις μακιγιάζ αλλα χρειάζεσαι την έγκριση των γονιών σου ;Προφανώς πρπει να εισαι σε θέση να μπορεις να εξηγήσεις γιατι πιστεύεις οτι το να φοράς μακιγιάζ θα ειναι καλο για εςενα . Οσο σημαντικό κι αν Ειανι αυτο θα πρπει επίσης να εισαι σε θέση να κατανοήσεις και να σκεφτείς καλα τις ανυσηχεις των γονιών σου. Μπορει αν ανυσυχουν οτι μεγαλώνεις πολυ γρηγορα , ομως αν τους παρουσιάσεις το επιχείρημα σου σωςτα , ισως μπορέσεις να τους φέρεις με το μέρος σου.
1)Διαλεξε την κατάλληλη ώρα για την συζήτηση. Μην αρέσεις την συζήτηση για το μακιγιάζ οταν οι γονείς σου ειναι απασχολημένοι ή ειναι σε κακή διάθεση. Περίμενε μέχρι να ειναι ανοιχτοί και σε διάθεση οποτε μπορει αν τους πληςιαςεις ετςι ώστε να τους εκφράσεις την επίτιμο αυτή. Σιγουρεψου οτι έχουν αρκετό χρονο γαι μια μεγάλη συζήτηση.
2)Εχε εναν ώριμο τόνο. Αν φερθείς ανώριμα το μόνο που θα ακατφερεις ειναι να κανεις τους γονείς σου να θεωρήσουν οτι δεν εισαι έτοιμη για να φορά μακιγιάζ. Αντιθέτως δείξε τους ποσο ώριμη και υπεύθυνη εισαι . Μην ύψωσεις την φωνή σου και μην γκρινιάζεις. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα για εςενα προσπάθησε να ελέγξεις τα συναισθήματα σου αντί αν φωνάξεις ή να κλάψεις.
3)Εξηγσε πως λίγο μακιγιάζ μπορει να βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση σου. Έρευνες λένε οτι γυναίκες που φοράνε μακιγιάζ νιώθουν δυνατότερες και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση οταν το φορούν. Εξήγησε τους οτι εισαι σε μια κρίση ηλικία οποτε η αυτοπεποίθηση ειναι σημαντική . Χωρίς αυτή μπορει να μην καταφέρεις να πάρεις τις καλύτερες για τον εαυτό σου αποφάσεις .
4)Ζητά τους να σου εξηγήσουν τις ανυσηχειες τους. Μην προσπαθήσεις απλά να τους ακούσεις ζητά την γνωμη τους για την απόφαση ενεργά. Οσο καλύτερα καταλαβεις τον λόγο που δεν θέλουν αν βαριέσαι τοςο καλύτερα μπορεις να ηρεμήσεις τις ανυσιχεις τους. Ρωτά τους γιατι πιστεύουν οτι θα ειναι κακό για εςενα και δώσε προσοχή σε οτι έχουν να πουν απαντώντας καθε τους ερώτηση ευθέως.
5)Ξεκινά με μικρα βήματα. Οι γονείς σου μπορει αν ανυσυχουν οτι αθ αλλάξεις σε μαι νυχτα απο το κοριτσάκι που ξέρουν σε μια γυναίκα . Ηρέμησε αυτή τους την ανυσηχια ξεκινωντας με μικρα βήματα. Μια καλή ιδεα ειναι να ξεκινήσεις μόνο με κονσίλερ για να κρυψείς την ακμή αν εχεις και θελεις.
Ελπίζω να βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου! Till next time keep calm and ...βασικά ρίξτε ιδεες γαι επόμενα παρτ...γτ I am running out of ideas!
Πείτε μου στα κομμεντς τι θέλετε να γράψω στα επόμενα παρτ και ποια παρτ μέχρι τώρα ηταν τα αγαπημένα σας ! ;)

Just girly thingsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα