12 συμβουλες για να χάσετε βάρος

3.2K 192 29
                                    

Καλοκαίρι . Η εποχή των αλλαγών που προετοιμαζόμαστε και χαλαρώνουμε μέχρι να αρχίσει η νέα σχολική χρόνια . Οταν φτάσει η πρώτη μέρα του σχολείου θελουμε να κάνουμε εντύπωση . Έτσι μπορεί να αποφασίσουμε να ασχοληθούμε με την εικόνα του σώματος μας προσέχοντας τι τρώμε χωρίς να υπερβάλουμε . Ιδού μερικές συμβουλες για να σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε :

1) μείωσε τα σνακ και τα ζαχαρωδη ποτά . Θυμάσαι εκείνες τις σοκολάτες , τα παγωτά και τα αναψυκτικά που τρως μεταξύ των γευμάτων . Αυτά ειναι πολλές φορές που στου προσθέτουν αυτά τα παραπάνω κιλά χωρίς να το θες .

2) Νερό νερό και πάλι νερό. Πινε όσο πιο πολύ νερό μπορείς μεσα στην ημέρα .πινε τουλάχιστον δέκα ποτήρια τη μέρα .Πριν το φαγητό πείνε ενα ή δυο ποτήρια νερού για να σου δίνει την αίσθηση οτι το στομάχι σου ειναι γεμάτο .

3)βρες ενα χόμπι σε εξωτερικό χώρο . Μπάσκετ , βόλεϊ ακομα και κηπουρικής προσφέρουν ιδανική άσκηση .

4)Απόφυγε να τρως έτοιμο φαγητό . Πίτσες , πατατάκια , μπέργκερ και σουβλάκι όλα καταστρέφουν το σώμα μας και μας απομακρύνουν απο το στόχο μας 

5) Κρατά ημερολογιο με το τι τρως κάθε μέρα . Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να τρως σωστά .

6) Φιλαράκι ! Πρότεινε σε έναν φίλο/η σου να σε βοηθήσει . Πήγε είτε μαζί για περπάτημα τρέξιμο ή χορο . Παντα περνάς πιο καλα οταν έχεις μαζί τους φίλους σου !

7) Μην τρως τίποτα μετά τις 8 το βράδυ . 

8) Μην ξενύχτας . Το να μένεις ξύπνια μέχρι αργά αυξάνει τις πιθανότητες να φας κάτι αργά το βράδυ .

9) Πάρε τις σκάλες και όχι τον ανελκυστήρα . Πιςτεψτε με βοηθάει πολύ ειδικά αν μένεις στον 5 όροφο της πολυκατοικίας !

10) παίρνει ενα καλο πρωινό κάθε μέρα . Πολλές φορές μεσα στην ημέρα πεινάμε μόνο και μόνο γιατι δεν τρώμε το πρωί . Μην από φεύγεις το πρωινό . Αν δεν προλαβαίνεις να το φας στο σπίτι παίρνε ενα φρούτο και τρώγεται το στο δρόμο για το σχολείο .

11) απέφευγε τις τεράστιες μερίδες . Τρώγεται απ' όλα αλλα με μετρο . Tip: Χρησιμοποίησε μικρότερο πιάτο για να ξεγελάσεις τον εγκέφαλο σου και να νομίζει πως τρώει περισσότερο .

12) Τέλος : μην το παρακανεις ! Τρώγεται απο όλα με μετρό και προσπάθησε να κανεις υγιεινή διατροφή όχι να αφήσεις τον εαυτό σου να πεινάσει για να χάσει κιλά .

Ελπίζω να σας βοήθησα με το σημερινό part ! Μπάι girls !till the next time :Keep calm and stay healthy !


Just girly thingsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα