BFFE + boyfriend = trouble ?

1.8K 90 4
                                    

OMGOSH ! Λοιπον καιρό είχα να γράψω κοριτσια ! Ουαου! Εχουν πέσει όλα μαζι : σχολείο , ιδιαίτερα , μετά άρχισαν οι καταλήψεις και τώρα ξανά μάθημα ! Λοιπον σήμερα εχω μερικές συμβουλες για το εξής : τι να κάνετε αν η κολλητή σας βρει αγορι . Συχνό φαινόμενο και θλιβερό καθώς η κολλητή σας σίγουρα θα περνά παρά πολύ χρόνο μαζι του . Να μερικές συμβουλες :

1) Οταν η κολλητή σας βρει αγορι απλα προσπάθησε να εισαι θετικη με αυτό ακομα κι αν δεν εγκρίσεις τη σχέση . Αυτό θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα οπως επείσεις θα βοηθήσει αν μην τσακώνεται συχνά με την κολλητή σου αλλα στ'' αλήθεια εξαρτάται απο το ποσο καλή ειναι η φιλία σας .

2) Αν η κολλητή σου και το αγορι της σε κανουν να νιώθεις ο τρίτος τροχός τότε αυτό δεν ειναι καλο σημάδι . Ξέρεις οτι εισαι ο τρίτος τροχός οταν σε αφήνουν εξω απο τις συζητήσεις ή οταν η κολλητή σου περνάει περισσότερο χρόνο με το αγορι της απ' οτι εσύ .

3) Αν η κολλητή σου στη αρχή προτιμά να κανει παρέα με το αγορι της παρά μ ' εσένα μην ανησυχείς . Αλλα να αυτό συνεχιστεί θα πρέπει να αναρωτηθείς αν αυτή που από καλείς κολλητή ειναι στ'αλήθεια κολλητή σου .

4) Αν εμπιστεύεσαι στην κολλητή σου τα πιο σκοτεινά σου μυστικά και τος πιο ντροπιστικες σου στιγμές ισως πρέπει να το ξανά σκεφτείς γιατι μπορεί να καταλήξει να τα λέει στο αγορι της . Και πάλι όμως εξαρτάται απο το ποσο καλη ειναι η κολλητη σου .

5) κατανόησε ποτε δεν σου μιλάει πια η κολλητή σου ή ποτε δεν μιλάτε στο κινητό πια ή δεν στέλνετε μνήματα η μια στην άλλη . Οταν αρχίσει να το κανει αυτό η κολλητη σου θα αρχίσεις να νιώθεις οτι δεν είστε τόσο κοντά πια και αυτό μπορεί αν ειναι ανησυχητικό .


9) Αν νιώθεις ακομα Σαν ο τρίτος τροχός να ξέρεις οτι υπαρχουν πολλοί άνθρωποι που σε νοιάζονται και θελουν να κανουν παρέα μαζι σου .Προσπαθησε να δείχνεις οτι ενδιαφέρονται σε οτι ενδιαφέρονται οι άλλοι και σίγουρα θα κανεις πολλούς φίλους .

10) Προσπάθησε να περνάς καλα στη ζωή είτε εχεις αγορι είτε οχι !

Ελπίζω να σας βοήθησα και σήμερα till next time have fun !


Just girly thingsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα