Πως να κανεις ενα αγορι να σε γουστάρει ενώ εχει ήδη κορίτσι

2.7K 104 17
                                    

Σου αρέσει κάποιος που εχει ήδη κορίτσι; Δεν μπορείς να βγάλεις αυτό το αγορι απο το μυαλό σου επιδη θες να εισαι μαζι του; Αν θελεις να κατακτήσεις αυτόν τον τύπο να μερικές συμβουλες για να το κανεις:

1) Γίνε φιλη του . Το πρώτο πραγμα που πρέπει να κανεις για να του αρέσεις ειναι να αποκτήσετε κάποια επικοινωνία . Ζητά του βοήθεια για τα μαθήματα ή δανεισου κατι απο αυτόν . Πχ στύλο . Αυτό ειναι ενα ψυχολογικό τρικ που ωθεί τον άλλο να σε συμπαθήσει ;)! Απλα βρες μια καλη δικαιολογία για να πας να του μιλήσεις. Οποιες κι αν ειναι ο λόγος πήγαινε και μιλά του! Χρησιμοποιώντας αυτη την αρχική δικαιολογία βρες τρόπους να τον γνωρίσεις . 

2) Άκουσε τον. Μόλις αρχίσει να τον γνωρίζεις ασε τον να μιλάει. Τα περισσότερα κοριτσια συνήθως μιλάνε πολύ οπότε αντί να κανεις αυτό ασε εκείνον να μιλήσει. Δειξε του ποσο σου αρέσει να τον ακούς να μιλά. Ρωτά τον για τον εαυτό του. Έτσι θα τον γνωρίσεις καλύτερα και θα μπορείς να δείξεις ενδιαφέρον για αυτά που λέει.

3) Υποστήριξε τον συναισθηματικά. Όσο εξελίσσεται η φιλία σας να εισαι εκεί για αυτόν . Αυτό συμβαίνει αν τον ακούς και να τον υποστηρίζεις οταν παίρνει κακό βαθμό σε ενα τεστ ή οταν εχει μια κακή  μερα . Άφησε τον να γνωρίζει οτι θα εισαι εκεί οτιδήποτε κι αν θελήσει . Δειξε του οτι εισαι κάποιος στον οποίο μπορεί να στηριχτεί . 

4) Εχε σοβαρές συζητήσεις μαζι του. Όσο εξελίσσεται η σχεση σας αρχίστε να μιλάτε για πιο σοβαρά θεματα . Δειξε του ποσο έξυπνη εισαι μεσα απο αυτές τις συζητήσεις. Ξεκινήστε να μιλάτε για βιβλια ή για σειρές ή ταινιες. Τέλειο για να ξεκινήσετε συζήτηση . 

 5) Στείλε του μηνύματα . Αν βρίσκεσαι στο σημαιο που εχετε ανταλλάξει αριθμούς χρησιμοποίησε τα μηνύματα ως ενα μέσο για να τον φλερταρεις. Στείλε αστεία μηνύματα για πράγματα που συμβαίνουν , παράπονεσου για τις εργασίες που σας βάζουν ή σχολισε μια ταινια που μόλις ειδες. Το να χρησιμοποιήσει τα μηνύματα ως ενα μέσο για να προβάλλεις τα αστεία  πράγματα που σήμβαίνουν στη ζωή σου ειναι ενας τρόπος για να δείξεις το χιούμορ σου. Ειναι και ενας τρόπος αν τεσταρεις το ενδιαφέρον του για εσένα. Απαντά στα μηνηματα σου; Ή τα αγνοεί ; Αν τα αγνοεί ισως να μην εχεις καμία  ευκαιρία . 

6) γνώρισε τους φίλους του . Ενας τρόπος αν βρεθείς πιο κοντά του ειναι να γνωρίσεις τους φίλους του και να γίνετε φίλοι. Κανε μια καλη εντύπωση στους φίλους του έτσι ώστε να μιλάνε για εσένα με καλα λόγια ή να του αναφέρουν οταν περνάς απο δίπλα τους.

7) Βγείτε εξω μαζι. Κανόνιστε να βρεθείτε καπου εκτός σχολειου . Αυτό μπορεί αν ειναι σινεμά ή να πάτε για καφέ μετά το σχολείο αν εχετε λιγότερες ωρες. Μπορείς ακομα να προτείνεις να μελετήστε μαζι. Αυτό που θελεις ειναι να βρεθείτε οι δυο σας μόνοι . 

8) Ντύσου για να εντυπωσιασεις. Οταν εισαι κοντά του φορα ωραία ρουχα . Θα αρχίσει αν σε βλέπει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να βαλεις πολύ κοντές φούστες ή μπλούζες για να τον εντυπωσιασεις. Μπορείς να δείχνεις ωραία με το κολλητό τζιν σου και με τις μπότες σου. 

9) Τονισε τη φυσική σου ομορφιά. Δεν χρειάζεται να βάζεις ενα τόνο μακιγιάζ ή να ντύνεται σαν να πηγαίνεις σε κλαμπ για να εντυπωσιασεις τον τύπο . Χρησιμοποίησε την φυσική σου ομορφιά για να τον προσελκύσεις . Δοκίμασε ενα νέο χτένισμα ή κουρεμα. Άρχισε να φοράς μέικαπ . Κανε καθαρισμό ή μανικιουρ ή βγάλε τα φρυδια σου. Δεν θα ξέρει τι ακριβώς εχει αλλάξει αλλα θα καταλάβει οτι κατι ειναι διαφορετικό και θα του αρέσει. Βοηθάει να τραβήξει την προσοχή του ακομα κι αν δεν ξέρει τι ακριβώς εχει αλλάξει. 

10) Πιάσε το βλέμμα του . Ενας τρόπος για να του δείξεις οτι σου αρέσει ειναι να τον αφήσεις να καταλάβει οτι τον κοιτάς . Χαμογέλασε ντροπαλά πριν κοιτάξεις αλλού μόλις σε καταλάβει. 

11) Γίνε αυτό που θέλει. Αφου είστε φίλοι βρες τι θέλει απο ενα κορίτσι . Μάθε επισης το τον εκνευρίζει στο κορίτσι του. Ότι κακό εχει αυτη γίνε το αντίθετο . Θες να τον προσελκύσεις με κοινά ενδιαφέροντα και έχοντας οτι ψάχνει σε ενα κορίτσι . Μην αλλάξεις τον εαυτό σου ομως γιατι πρώτα απο όλα πρέπει να του αρέσει για αυτό που εισαι .

12) Ακουμπά τον . Βρες τρόπους να τον άκουμπας με μικρούς τρόπους . Μην το παρακανεις και μην περνάς τα προσωπικα όρια. Όταν πει κατι αστείο ακουμπά το χέρι του ή το πει του οπως γελάς. Ακουμπά την πλάτη του ή τον ομω του οταν τον χαίρετας. 

Ελπίζω να σας βοήθησα κοριτσάκια μου! Till next time keep calm and stay happy! 



Just girly thingsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα