Πως να πείσεις τους γονείς σου να σε αφήσουν εξω μέχρι αργά

3.5K 129 2
                                    

Ολες σίγουρα θελουμε να μας εφήβους οι γονείς μας να βγαίνουμε μέχρι αργά με τις φίλες μας . Πολλές φορές όμως όσο και να προσπαθούμε δεν μας το επιτρέπουν με τίποτε . Να μερικές συμβουλες για να σας αφήσουν οι γονείς σε εξω μέχρι αργά :

1) Απεδιξε τον εαυτό σου .Δειξε στους γονείς σου τι καλο παιδί γίνεσαι μεγαλώνοντας και ζητά άδεια για να πας σε ενα συγκεκριμένο γεγονός .Αν σε περνούν για ωριμότερη ειναι πιο πιθανό να σε αφήσουν .Για να εισαι ώριμη και υπεύθυνη πρέπει να εισαι ειλικρινής μαζί τους . Αν για παράδειγμα πήρες ενα κακομβαθμομπρπει να τους το πεις .Αν ξεχάσεις να βγάλεις εξω τα σκουπίδια , πες τους το . Αν τους λες την αληθινά ειναι πιο σίγουρο οτι θα σε εμπιστεύονται .Επισης πρέπει να εισαι υπεύθυνη . Κανε τα μαθήματα σου αλλα και τις δουλειές του σπιτιού που σε βάζουν να κανεις , πιστέψτε με όλα θα αποδώσουν στο τέλος .

2)Οταν ρωτήσεις τους γονείς σου δώσε πολλές πληροφορίες για το που θα πας . Οι γονείς λατρεύουν να έχουν περισσότερες πληροφορίες γιατι έτσι αισθάνονται ήσυχοι .Πες τους με ποιους θα πάτε , που θα πάτε  και πόση ώρα θα κάθησε το εκεί . Μπορεί να ειναι φαίνεται εκνευριστικο να πρέπει να τους λές τα παντα αλλα οταν θα σας αφήνουν να βγαίνεις μέχρι πιο αργά θα το αξίζει .

3) Εποικινωνια . Καθησύχασε τους γονείς σου λέγοντας οτι θα εχεις μαζί σου το κινητό σου . Απαντά όλα τα τηλεφωνήματα τους . Μπορεί αν ειναι πιεστικό αλλα έτσι δεν θα ανησυχούν .

4) ζητά το ευγενικά . Μην ξέσπας και αντιμιλας στους γονείς σου .

5) Να εισαι ρεαλιστική . Μην ζητάς απο τους γονείς σου να πας κάπου που ξέρεις οτι δεν θα σου το επιτρέψουν .

Ελπίζω να σας βοήθησαν και σήμερα οι συμβουλες μου ! Till next time keep calm and smile !

Just girly thingsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα