Happy box

1.2K 72 8
                                    

Υπάρχουν κάποιες μέρες που απλά νιώθουμε απαίσια . Ολα μας φαίνονται χάλια και δεν ειναι εύκολο να νιώσουμε καλά . Να μια ιδέα για να σας κάνει να χαμογελάστε το happy box. Ενα κουτί γεμάτο με πράγματα που θα σας κάνουν χαρούμενος . Μπορεί να πιστεύετε οτι δεν ειναι απαραίτητο τώρα αλλα πιστέψτε με θα ειναι πολύ χρήσιμο όταν νιώθετε λυπημένος . Να πως να το φτιάξετε :

1) Βρείτε ενα κουτί που δεν χρειάζεστε πια . Μπορεί να ειναι ενα κουτί παπουτσιών 

2) βρείτε φωτογραφίες που σας κάνουν να χαμογελάστε και δεν τις χρειάζεστε . Μπορείτε να βάλετε φωτογραφίες των γονιών σας όταν παντρεύτηκαν ή φωτογραφίες με τα αδελφια σας και τις φίλες σας. Μπορείτε ακόμα να κόψετε εικόνες απο περιοδικά . 

3) Πάρτε μικρά κομματάκια χαρτί και γράψτε όμορφα πράγματα για τον εαυτό σας . Αν δυσκολεύεστε να βρείτε κατι σκεφτείτε τι θα έλεγε για εσάς ένας φίλος σας όταν θα σας περιέγραφε . Μπορείτε να αφήσετε αυτά τα κομματάκια σκόρπισα μέσα στο κουτί ή να τα βάλετε σε ενα μικρότερο κουτακι μέσα στο κουτί. 

4) Προσθέστε οτι αντικείμενα σας κάνουν χαρούμενες . Θα μπορούσε να ειναι κάποιο δώρο απο μαι φίλη . Μπορείτε να βάλετε μέσα μπαλάκια για το στρες ,μπλοκ ζωγραφικής με μολύβια ή βιβλια ζωγραφικής με μαρκαδορους . Μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας σιντι ή ενα mp3 με τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσα . Μπορείτε να βάλετε χαρτί για οριγκάμι ή σκοινακια για να φετίχ είτε βραχιόλια και μέσα αν αυτά σας χαλαρώνουν. 

5) Βάλτε οτι θέλετε στο κουτί κάντε το όμορφο και διακοσμήσετε το οπως θέλετε εσείς :με ζωγραφιές , κολάζ , φωτογραφίες , Γκλιτερ!

6) Οπότε νιώσετε στεναχωρημένες ανοίξετε το για να σας κάνει να χαμογελάστε ! 

Ελπίζω να σας βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου . Till next time keep calm and think positive !

Just girly thingsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα