3 ''Düşman''

3.9K 396 36
                                    




''Ne demek karşıdaki boş dükkana komşu çiçekçi açılıyor?'' Ona güldüğümde ayağımda tutturduğum ritim ile beraber karşı dükkanın iç yapımını değiştirmeye gelen işçileri süzüyordum.

''Komşu mu? Düşman demek istedin herhalde.'' Diye onu düzelterek ayakta durmaktan yorulmuş olan vücudumu koltuğa bıraktım.Otururken de sözlerime devam ettim.

''Bundan sonra daha sıkı çalışmalıyız Ji Hu. Bizim müşterilerimizi çalabilirler.'' Ji Hu alaycı bir şekilde karşımdaki koltuğa otururken konuştu.

''Senin Jin gibi yakışıklı bir müşterin olduğu sürece endişelenmene gerek yok.'' Evet bu doğruydu. Jin yüzünden buraya gereğinden fazla müşteri geliyordu.Ama ya gelmeyi keserse? Tüm umutlarımızı ona bağlamak saçma değil miydi?

''Peki ya gelmezse?'' Ji Hu aynı alaycılıkla devam ettirdi.

''Neden gelmesin ki?'' Bana sorduğu soruya karşılık aklıma yeni düşen şey ile ellerimi kafama koyarak sıktım.

''Ve gelmeye de bilir!'' Ji Hu yerinden kalkarak bana şaşkın bakışlar atarken ben çoktan sağa sola gidip geliyordum.

''Jin buraya Sakura almak için geliyor ve benim elimde hiç Sakura tohumu yok!'' Ji Hu cümlemi bitirmemle yerinden fırladı.

''Ne yapacağız?'' Ellerim ile sıkıştırdığım kafamı iyice sıkıştırdığımda gözlerim köşedeki komşumuzun Sakuralarına takıldı. Ji Hu kafasını bana çevirerek emin bir ifadeyle beni cesaretlendirmeye çalışırken ikimizde kafasında geçen senaryoyu bildiğimiz için bir süre birbirimize baktık.

''Sadece bir tane.'' Ji Hu'nun şeytansı sesi karşısında kafamı olumsuz bir şekilde salladım.

''Ya Jin o yellozdan almaya başlarsa.'' Yelloz olup olmadığı hakkında hiç bir fikri yoktu ama yinede devam etti.

''Ve bir daha buraya gelmezse?'' Dediğinde elimdeki yara bandına bakmak bile kalbimin ritmini bozarak,beni kötü hissettiriyordu.

''Hayır saçmalama biz komşumuzun Sakuralarını sırf  müşterilerimiz gitmesin diye çalacak insanlar mıyız?''

''Evet.'' 

''Bence de.''

flower ❀ kim seokjin ✔️Where stories live. Discover now