20 - Blowin' dough

297 24 6
                                    


Na mijn nachtelijke avontuur had ik moeite gehad om in slaap te vallen en toen dat eindelijk was gelukt, moest ik er al bijna weer uit om naar Darcy te gaan. Jesse lag nog te slapen terwijl ik achterbak uit kroop, maar Cameron had erop gestaan om mij te vergezellen. Het was duidelijk dat hij Darcy nog steeds niet helemaal vertrouwde.
Natuurlijk was dat nergens voor nodig geweest, want het was een geweldige ervaring geworden. Ik werd in de make-up gezet en mijn haar werd gestyled in de stijl van de jaren vijftg. Ik kreeg een geweldige petticoat jurk aan met witte polka dots. Het was allemaal zo vintage! Cameron heeft wel duizenden foto's van me moeten maken. Het was liefde op het eerste gezicht met de lichtblauwe Caddilac en ik genoot enorm van alle bezigheden.

"Gewoon lachen en zwaaien," vertelde een ander meisje dat meeging op de auto mij. Ik keek mijn ogen uit toen onze auto in de rij van tientallen classics stond. Op sommige auto's zaten heuse Las-Vegas showgirls en in elke auto zat een Elvis-lookalike. Het was fantastisch!  

Tijdens de tocht werden we ontvangen door duizenden mensen, gekleed in gekleurde jaren vijftig kleding of in strakke witte Elvis-pakken. Sommige vrouwen hadden zich zelfs als Priscilla verkleed (Elvis' ex-vrouw)! In de menigte zag ik Cameron zijn duim naar mij opsteken en de camera op mij richten. Een uitgeslapen Jesse stond naast hem en keek me lachend aan.

Aan het einde van de rit stond Darcy ons op te wachten. Dit was de eerste keer dat ik hem zag sinds gisteren. "Emily," Hij hielp me de auto uit. "Ya zag er geweldig uit!"

Ik lachte en bedankte hem. "Ik vond het echt zo leuk!"

We raakten aan de praat over het festival toen ik Jesse en Cameron aan zag komen. Ik had net iedereen aan elkaar voorgesteld toen Darcy's mobiel afging.

"Het spijt me, maar ik moet er weer vandoor. Emily, nogmaals bedankt! Waarom komen jullie vanavond niet langs bij het Railway Hotel? Ik moet een kort praatje houden, maar ben daarna vrij." Hij zei wel jullie, maar ik had meer het gevoel dat hij het tegen mij had. Ik voelde me ongemakkelijk, want ik wilde niet dat Jesse het verkeerde idee zou krijgen.

Jesse legde zijn arm bezitterig om mij heen. "We zullen wel zien, mate."

Darcy gaf ons een knikje en liep toen weg met zijn telefoon aan zijn oor.

"Was dat nou nodig?" mompelde ik, maar werd genegeerd. Cameron gaf mij zonder iets te zeggen mijn mobiel terug en ik keek meteen naar de foto's. Dit was niet de eerste keer dat mijn broertje foto's van mij had moeten maken en hij wist precies welke kant mijn beste kant was. Terwijl we naar een kleedruimte liepen, zocht ik de beste foto uit. Tenslotte koos ik voor een foto dat ik lachend en zwaaiend op de auto zat met het andere meisje op het achtergrond. De kleuren sprongen eruit en zag er heel vintage uit. Ik besloot er een retro-filter overheen te doen. #caddillac #oldcar #festival #parkes #retro #vintage #awesome #50s #fifties #outfit #vintagedress #somuchfun #polkadots 
Ik besloot er maar niet bij te zetten dat het een Elvisfestival was, want ja... Elvis is niet echt cool. Vol verwachting poste ik de foto; als deze foto niet veel likes zou opbrengen, wist ik het ook niet meer. M'n fans zouden het geweldig vinden!

~

Genietend van de tonen van 'Suspicious Minds' zat ik met Cam-Cam een burgertje te eten. Jesse waren we kwijt geraakt toen hij een oude bekende van zijn moeder tegenkwam, maar we zouden hem vast nog ergens terug vinden. Het was een drukke dag geweest. Nadat ik mij had omgekleed hadden we over de enorme markt gestruind, waar Jesse een geweldig Elvis-shirt voor mij kocht. Dat shirt zou ik dus voor eeuwig bewaren!
"Je hebt wat met Jesse," constateerde Cam plotseling.

"Huh?"
Cam keek me wetend aan. "Ik vermoedde al vanaf dat jullie elkaar leuk vonden, maar na vannacht wist ik het zeker."
Shit. "Uh..."

Hij trok een vies gezicht. "Niet echt geluiden die een broertje wilt horen."

Love Like a BoomerangTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang