W.T.F§18§

1.8K 171 25
                                    

Sehun kafasını Luhan'ın çıplak göğsünden kaldırıp gözlerini o adamın bal rengi gözlerinde buluşturduğu an ayak bileklerinden başlayıp göğsüne kadar heyecanla uçan kelebeklerin etkisiyle aşık olduğu dudaklara hayatının en anlamlı öpücüğünü kondurdu. Luhan yanında iken nefes almanın dahi ne olduğunu unutan Sehun aşık olduğu bu adam yüzünden imtihan edilmekten asla ve asla gocunmayacağını biliyordu.

Luhan'ın güzel dudaklarına son bir öpücük kondurup ayaklanırken diğeri yatakta dönerek üzerini giyinmekte olan sevgilisine anlamsız bakışlar atıyordu.

"Nereye?"

Luhan'ın soğuk sesi odanın tüm duvarlarına çarpıp dolaşıp Sehun'un kulaklarını doldurduğu an diğeri iliklemekte olduğu pantolon düğmesinden başını kaldırıp halen daha yatakta uzanır vaziyette olan sevgilisine doğru ilerlemeye başladı.

"K-Kyungsoo'nun yanına gidip herşeyi anlatarak ondan özür dileyeceğim. B-beni anlayacaktır."

Sehun kekelemekten zar zor konuşurken Luhan'ın yüz ifadesi ani şok haliyle sarsılmış daha sonra hiç ummadığı bir şekilde kahkaha atmaya başlamıştı.

"Demek seni anlayacaktır ha? Aptal falan mısın? Kyungsoo kendinden başka hiç kimseyi düşünmez Sehun. Emin ol seni anlamayacaktır."

"Unutma ki sende kendinden başka hiç kimseyi düşünmüyorsun."

Sehun'un ani cesareti Luhan'ın yüzüne bir tokat gibi inerken istemsiz bir şekilde tüm vücudu titremeye, doğuştan dolu olan güzel gözleri dolmaya başlamıştı.

"Eğer gidip o heriften özür dilersen bir daha sakın ama sakın yanıma gelme. Üzgünüm Sehun, o adam hayatında olduğu sürece ben yokum."

"G-gitmek zorundayım beni anla lütfen. Kyungsoo benim ailem. Zaten yaptıklarımdan yeterince pişmanım."

Sehun geçmişe ithafen pişmanlığını belirtirken buna oranla Luhan'ın kararlı bakışları ve sıktığı çarşafın çıkan canı onu bir kararsızlığa sürükleyip arada kalmasına neden olmuştu. Fakat gitmek zorundaydı. Kyungsoo'ya Luhan ile olan birlikteliğini ve iş birliğini anlatarak bütün bu saçmalığa bir son vermeliydi.

"Son kez söylüyorum Sehun eğer o kapıdan çıkarsan bir daha geri dönemezsin."

Luhan'ın ikazlarını artık dinlemeyeceğini bilen Sehun'un eli kapı kolunu bulduğunda derince bir nefes alarak kapıyı açıp ardında bıraktığı Luhan'ın endişesini umursamadan onun evinden ayrıldı. İçinde yanlış yaptığına dair oluşan hissi umursamamaya çalışıyordu fakat Luhan'a olan karşı anlaşılmaz bağlılığı onun şu anda ne halde olduğunu düşünmeden edemiyordu.

Bindiği otobüsün en son koltuğuna oturup çok sevdiği müziklerden birini açtı. Kafasını deri montuna gömüp açtığı müzikle bütün bu saçmalıklardan uzaklaşmak istediysede son zamanlarda onu terk eden vicdanı geri dönmüş tuhaf bir şekilde Sehun'a azap etmeye başlamıştı. Kai'ye karşı hatalı olduğunu biliyordu. Fakat en çok Kyungsoo'ya karşı hatalıydı ki Luhan'ı orada o şekilde bırakmasının tek nedeni Kyungsoo idi.

Otobüs sonunda inmesi gerektiği durakta durduğunda çökmüş omuzlarını dikleştirmeye çalışarak otobüsten indi.

Yarış pistinin dışında ki güvenlik engelini de geçtikten sonra sonunda Kyungsoo'nun yarışa hazırlık yaptığı adrese gelebilmiş.

Kyungsoo Kai den ayrıldıktan sonra sokak yarışlarını bırakmış gerçek bir alanda gerçek yarışlara katılma kararı almıştı. Önümüzde ki hafta gerçekleşecek yarış için ise fazlasıyla sıkı çalışıyor deyim yerindeyse ektiğini biçiyordu diyebiliriz.

W.T.F(DoKai) BİTTİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin