W.T.F§4§

4K 287 185
                                    

Bölüm şarkısı: Afrojack catch tomorrow

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm şarkısı: Afrojack catch tomorrow

§W.T.F.W.T.F.W.T.F§


"Burası artık benim de evim, yani Kai yeni ev arkadaşın hayırlı olsun"

Kyungsoo söylediğinde Kai çenesine düşen gözleriyle karşısında ki adama baktı. Nefes alma eyleminin nasıl yapıldığını çoktan unutmuştu. Zaten köyün bütün delileri Kai'yi bulmak zorundaydı.

Ellerini birbirine vurup ciddiyetle başını salladığın da Kyungsoo oluşan ciddi ortamdan çok Kai'nin öne doğru uzanan dudaklarının ne kadar seksi olduğunu düşünüyordu. Birde esmer tenine oranla beyaz dişleri vardı ki normal de bütün o filmlerde izlediği at penisli zencilerde bunu gördüğünde absürd bulur gülüp geçerdi.

Kai'nin esmer tenine çizilmiş bembeyaz dişleri ise nasıl desem ki onu Kyungsoo'nun gözünde tam bir seks abidesi yapıyordu. İnlerken o dişlerin nasıl görüneceğini çok merak etmişti doğrusu.

"Hah hah hah hadi hep birlikte gülelim çünkü daha bir gündür tanıdığım sayın Kyungsoo beyefendi şaka yapmış bulunmaktalar."

Kai alkış yaparak söylediğinde, Kyungsoo kollarını koltuğun başına yaslayıp ciddiyetle, esmer adama baktı.

"Şaka olduğunu söylememiştim. Baksana bana, gülüyor muyum ben?"

"Söylesene sen gülmeyi biliyor musun ki? Bütün gün yan yanaydık bir iki sefer  güldüğünü ancak gördüm."

Kai halen daha Kyungsoo'nun kucağında olduğunu unutup öne doğru uzandığında kalçası da onun kasıklarının üzerinde ister istemez haraket etmiş, Kyungsoo'nun dudaklarını ısırarak inlemesine neden olmuştu. O kalçalar Kyungsoo'nun da tahmin ettiği gibi sıkı sıkı ve Tanrım fazlasıyla sıkıydı.

"Neden tuhaf tuhaf sesler çıkarıyorsun?"

Kai, şaşkınlıkla sorduğunda Kyungsoo bir kez daha dudaklarını dişledi.

"Tamamen senin hatan hemen sürtünmeyi kesmezsen seni hemen şu an burada becereceğim."

Kai, Kyungsoo söylediğinde kalçalarının arasında hareketlenmeye başlamış şeyin varlığını hissedip koşu maratonlarını aratmayacak bir hızla onun kucağından kalktı. Yıllardır el değdirmediği namusuna bu sapık adam yüzünden zeval gelmesine izin veremezdi. Hayır evlenmeden olmaz diyenlerden değil, aşık olmadan olmaz diyenlerdendi ki Kai, bu uçkur düşkünü herife mi aşık olacaktı?

"Odamız nerde Kai?"

Bugün bilmem kaçıncı kez yaşadığı şok yüzüne tekrar tekrar yansırken yere yapışan ayaklarını haraket ettirip koltukla bütün olan Kyungsoo'ya elini uzatarak onun oturduğu yerden kalkmasını sağladı.

"Kyungsoo bugün git yarın gel"

"Sen beni tamamen yanlış anladın Kai, iş bulmaya gelmedim seninle yaşamaya geldim." Elinin içinde ki eli okşayıp, gözlerine bakan gözlere odaklandı.

W.T.F(DoKai) BİTTİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin