W.T.F§5§

3.7K 259 153
                                    

Bölüm şarkısı: Snow Patrol Run

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm şarkısı: Snow Patrol Run

W.T.FW.T.F.W.T.F.W.T.F

"Sikmişim o metal yığınını, fazlasıyla sabrımı zorluyorsun birazdan yapacağım hiçbir şeyden ben sorumlu değilim. Hepsi tamamen bilmeden bu kadar seksi olduğun için senin suçun."


Kai Kyungsoo'nun şehvetten kararan gözlerini gördüğünde yutkunarak sanki yapabilecekmiş gibi motorun üstünde sırtını geri doğru sürttü ama bir milim bile oynayamamıştı. Onun boyunun bu kadar kısa olup gücünün fazlasıyla yerinde olması normal miydi? Ve birde gayet ciddi gözüken şu surat ifadesi vardı ki Kai yolun sonuna geldiğinin farkındaydı. Bir insan farkında olmadan nasıl seksi olabilirdi ki hem?

"Kyungsoo bana ne yapacaksın?"

Kai çokça masum bir şekilde sorduğunda Kyungsoo'nun yüzünde sinsi bir gülümseme yer edinmişti. Oysa ki gayet açık konuştuğuna emindi ama madem Kai anlamamıştı uygulamalı olarakta rahatlıkla gösterebilirdi pekala.

"Sikicem amk"

"B-bu biraz fazla açıklayıcı olmadı mı?" Kai şaşkınlıkla bağırdığın da Kyungsoo öne doğru uzanmış dudaklara hafifçe vurdu. Onu ilk gördüğü günden beri bunu yapmak istiyordu.

"Üstü kapalı mı söylememi isterdin?"

"Imghh"

Kısa olan esmerin kalçasını sıkarak söylediğinde diğerinin ağzından ister istemez bir inleme kaçmıştı. Daha önce vücuduna dokunulmadığı için fazlasıyla hassastı ki elini bile beceremeyen salak herifin tekiydi. Bir keresin de yemek yerken azdığı için yemek yediği tabağa yanlışlıkla püskürttüğü menileri aklında fazlasıyla hasara yol açmıştı ki o günden sonra elini bile doğru düzgün becerdiği söylenemezdi. Çünkü Kai "yediği kaba işedi" deyiminin kanlı canlı örneğiydi.

"Yapmamalıyız"

"Neden?"

Kyungsoo sorduğu soru ile birlikte yüzüne korkutucu namı diğer satan bakışlarını yerleştirdiğinde Kai'nin midesinde ki kelebekler kıçına doluşmaya başlamıştı. Ah! Şu bir türlü yerinde duramayan kelebekler yok muydu onlar değil miydi Kyungsoo'nun kucağına kendisini bırakmasını isteyen?

"D-daha birbirimizi bir gündür tanıyoruz ve Kyungsoo üzgünüm ama biz sevgili değiliz."

"Bütün o formaliteler bu kadar önemli mi senin için"

"Söz konusu olan bakir bedenim."

Kyungsoo bakir kelimesini duyduğunda satan bakışlarına bir satan gülüş eklemişti. Demek ki Kai ilk defa ve her defa kendisinin olacaktı.

"O zaman bu saatten sonra benim sevgilimsin"

"Bu bir teklif miydi?"

"Emrivaki yapmayı severim."

W.T.F(DoKai) BİTTİWhere stories live. Discover now