W.T.F §1§

5.8K 321 172
                                    


W.T.F.W.T.F.W.T.F

Bölüm şarkısı: BigBang Bad Boy

§§§§§§§§§§

Siyah, deri kıyafetlerinin üstüne siyah, kalın kaskını da taktıktan sonra bir süre boğasını böğürtüp kulaklarına tıpkı bir müzik gibi gelen sesini dinledi.

Bu ses Kyungsoo'nun sevgilisinin sesiydi çoğu kişiye rahatsızlık veren o egzos dumanı ona sevgilisinin boyun çukurun da oluşan koku gibi huzur veriyordu. Hani aşık olduğunuz insanı kokusundan tanırdınız ya bu metal yığını da Kyungsoo için aynı şeyi ifade ediyordu. Onun o hırıltılı kalın sesi Kyungsoo'nun geceleri uyumadan önce dinlediği ninnisi idi.

"Bunu yapmak istediğine emin misin?"

Arkadaşının kendisine doğru uzattığı suyu alıp kaskını çıkardıktan sonra nerdeyse bir dikişte hepsini bitirip buruşturduğu pet şişeyi yakınlarda ki çöp kutusuna isabet ettirdi.

"Eminim"

Sade ve net onun cevap verme tarzı buydu işte. Uzun olan hiçbirşeyi sevmezdi. Gereksiz kelimeler sınırsız laf kalabalığı, bunlar Kyungsoo'nun tarzı olmayan şeylerdi. Kısa ve net konuşurdu. Anlatacağı şeyi gereksiz laf kalabalığına girmeden karşısında ki kişiye anlatırdı ve o an her şey sonuçlanırdı. Kendisine soru sorulmasından da nefret ettiği için sorulacak soruları tahmin eder ona göre cevaplarını verirdi. Sorulara ve çok konuşan insanlara tahammülü yoktu. Zaten şu an motorunun başında dikilen Sehun'dan başka insan kalabalığı da bulunmuyordu.

"Sadece bir sokak yarışı Kyungsoo, bu kadar hırslı olmak zorunda mısın? Bu yarışta beni korkutan şeyler var"

"Luhan denilen o herif, bana meydan okuduğunda her şey bitti. Ne bekliyorsun Sehun o sik kafalı herife boyun eyip pısırıklar gibi geri çekilmemi falan mı?"

Kelimelerini tükürürcesine Sehun'un yüzüne savururken diğeri göz devirip bir adım geri gitti.

"Ne halin varsa gör Kyungsoo"

Sehun sonunda pes edip tribün görevi gören taş duvarların önünde ki yerine geçtiğinde Luhan da Kyungsoo'nun yanında ki yerini almıştı. Kyungsoo'ya imalı ve aşırı abartılı bir göz kırpış attıktan sonra kaskını takıp tehdit dolu motor dumanını boş sokağa yaydı. Sarışın olanda tıpkı Kyungsoo gibi motor aşığıydı altında ki büyük motorun kasıklarına değen her bir hücresi tüm vücudunu titretiyordu.

Ustaydı motorlar konusunda ama Kyungsoo konusunda işini şansa bırakamazdı. Çünkü küçük olanın motor becerilerini en az kendisinin ki kadar olduğunu gayet iyi biliyordu. İşte bu yüzden küçük bir hileyle onun ipini kesmişti.

Yaklaşık on dakikalık bir bekleyişin ardından motorlar yeterince ısındığın da bacaklarına yapışan deri taytları ve dizlerinin üstünde biten uzun çizmeleriyle iki seksi kadında motorların arasında ki yerlerini alıp kırmızı bayraklarını yukarı kaldırdılar. O bayraklar aşağı indiğinde yarışta başlayacaktı.

 O bayraklar aşağı indiğinde yarışta başlayacaktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
W.T.F(DoKai) BİTTİWhere stories live. Discover now