W.T.F§3§

4.2K 299 294
                                    

Bölüm şarkısı:Enrique Iglesias You and I

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bölüm şarkısı:Enrique Iglesias You and I

§W.T.F.W.T.F.W.T.§

Kyungsoo bitmek bilmeyen seruma diktiği sert gözleri ile bakarken, Sehun rahat sandalyesinde oturuyor üstelik dırdırlarıyla kulak sikiyordu.

"Sana tamirhaneden önce hastaneye gitmemiz gerektiğini söylemiştim Soo"

Kyungsoo'nun canı saatlerdir bu yatakta vakit geçirdiği için sıkkındı zaten. Üstüne Sehun'un bitmek bilmeyen dırdırları ve ben her şeyi bilirim tavrı daha çok sıkılmasına neden oluyordu.

"Kai annen çok konuşur mu?"

Kısa olan aniden karşısında tedirgince oturan adama dönüp sorduğunda diğeri oturduğu sandalyede kıpırdanıp sağ bacağını sol bacağının üstüne koyarak önemli bir şey söyleyeceğim imajı yaratmaya çalışmıştı.

"Hayır pek konuşmaz ama bundan sana ne?"

"Gördün mü Sehun? Kaynanam bile senin kadar dırdır etmiyormuş" bunu hayatta söylediği en normal şey gibi söylerken Kai şaşkınlıkla ikisini izliyordu.

"Hah şimdide hatalı olan ben miyim yani? Senin sağlığını düşündüğüm için dırdırcımı oldum hemde kaynanandan bile daha dırdırcı?"

Sehun işaret parmağını kendisine doğrultup söylediği sırada Kai'de şaşkın bir şekilde yerinden kalkıp ellerini beline koyarak Kyungsoo'nun yatağının başında dikilmeye başlamıştı.

"Benim annem nerden senin kaynanan oluyormuş?"

"Cidden öldüm de cehenneme falan mı düştüm nedir bu eziyet?"

"Sen cidden katlanılmaz adamın tekisin"

Kai sinirle söyleyip saçlarını karıştırdıktan sonra Kyungsoo'ya son bir bakış atıp kapıya doğru yöneldi. Onun gitmek üzere olduğunu gören Kyungsoo kolunda ki iğneyi çekip çıkardıktan sonra ağrıyan ayağına inat bir hızla yerinden doğrulup çıkmakta olan Kai'nin belini tuttu.

"Nereye gidiyorsun?"

"İzin verirsen evime gideceğim"

"Sikerim seni Kai, bana karşı böyle konuşma"

Kyungsoo'nun Kai'nin belinde ki eli aşağı onun kalçalarına doğru inmeye başladığında diğeri huysuzlanıp onun elini çekmeye çalıştıysada başarılı olamamıştı. Kısa boyuna rağmen böyle güçlü olmayı nasıl başarıyordu?

W.T.F(DoKai) BİTTİWhere stories live. Discover now