Eğer Bir Çiçekten Hoşlanırsan

3.6K 198 52
                                    

Defne ve Ömer rüya gibi olan danslarından sonra partiden ayrılmış, deniz kenarına gelmişler, yavaş adımlarla yürüyorlardı. Yaşadıkları şey mucize gibiydi. Kalpleri olması gerekenden daha hızlı atıyordu. İçlerine sığmayan bir heyecan vardı. Aşktı adı. Belki bu aşk yolunda hasar görüp yaralanacaklardı fakat tutunacakları çok güçlü aşkları vardı. Ne kadar çok hasar görselerde eminlerdi birbirlerinden. Mühim olan da buydu. Esen rüzgar Defne'nin saçlarını dağıttı fakat düzeltmek için bir hamle yapmadı. Kendisini rüzgara teslim etti. Ömer, genç kızın bu halini görünce, onu ilk gördüğü zaman aklına geldi. Gülümsedi sevgilisine doğru.

"Çok güzelsin..." dedi Ömer, Defne'ye hayranlıkla bakarak. Defne aldığı iltifattan sonra utangaç bir şekilde gülümsedi ve kafasını eğdi.

"... Utanınca bile güzelsin."

"Canıma kastın var bence."

İkisi yavaş adımlarla yürürken Ömer duraksadı ve Defne'yi kolundan tutarak kendisine doğru döndürdü. Genç kız bu ani hareketle birlikte kalp atışı hızlandıkça hızlandı. Ömer ürkek adımlarla Defne'ye yaklaştı ve alnını sevgilisine dayadı. Gözlerini kapatıp genç kızı biraz daha kendisine yaklaştırdı.

"Seni öpmek istiyorum." dedi Ömer gözleri kapalı bir şekilde.

Defne bu anın güzelliğine kapılmıştı. Cevap olarak biraz daha yaklaştı ve aralarındaki mesafeyi kapatarak vücutlarını birbirine bastırdı. Ömer cevabı almıştı. Alınlarını ayırdı genç adam. Öpmeden önce gözlerinin içine bakmak istedi.

"Seni seviyorum Defne."

Ömer cümlesini söyledikten sonra elleriyle Defne'nin yanaklarını kavradı. Daha fazla beklemeden dudakları birbirlerini buldu. Gözleri yavaşça kapandı. Ömer sevgilisinin alt dudağını kavradı ve bu anın hiç bitmemesini diledi. Öpüşmeleri derinleşince genç adamın elleri Defne'nin beline doğru gitti ve daha çok kendisine bastırdı. Defne ellerini Ömer'in kollarına doğru götürdü ve beni hiç bırakma dercesine kollarını sıktı. Genç kız bu sefer ellerini sevgilisinin sakallarına koydu ve okşamaya başladı. Gün geçtikçe daha çok birbirlerine karışıyorlardı. Defne kendisini Ömer'in yanında korkusuz hissediyordu. Ömer ise ilk defa bir yere ait hissediyordu. O an zamanın durmasını, hep yan yana kalmayı temenni ettiler.

           ***

Güzel gecenin sonunda Ömer arabayla Defne'yi evinin önüne getirdi. Hala öpüşmenin etkisinde olan Defne utançtan sevgilisinin yüzüne bakamıyordu. Elleriyle oynayıp duruyor, dışarıya bakıyordu. Ömer'de bunu fark etmişti. Sonunda kendisine cesaretlendiren Defne konuşmaya başladı.

"Çok güzel bir geceydi... Her şey için teşekkürler Ömer."

"Sen güzelsin, biz güzeliz çünkü Defne."

Onlar güzeldi, fazlasıyla güzeldi.

"Anneannem beni bekliyordur şimdi... Daha fazla bekletmeyeyim. Ve Ömer..." dedi Defne duraksayarak. Derin nefes alıp sözüne devam etti.

"... Seni seviyorum. İyi geceler." dedi Defne ve Ömer'in yanağına sıcacık bir öpücük kondurdu. Birbirlerine gülümsedikten sonra arabadan indi genç kız. Sevgilisine el salladı ve eve girdi sessizce. Ayakkabısını çıkartırken arkasından gelen Nihan'ı fark etmedi.

"Defne!" dedi Nihan fısıldayarak. Defne gelen sesi duyunca çığlık atarak sıçradı.

"Nihan! Kızım allah seni kahretmesin! Sinsi misin?"

"Camdan Ömer İplikçi'yi gördüm. Öptüğünü de gördüm. Seni öldürmem için en acısız yolu seçmeni izin veriyorum. Süren başladı."

Kiralık Aşk& Sevdan Bir Ateş (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin