Karmaşa

3.8K 185 11
                                    

Bölümü,
Twenty One Pilots - Heathens şarkısıyla dinlerseniz harika olur. Yukarıya da koydum, keyifli okumalar:)

        ***

     Ömer ayağa kalkıp raflardan Aşk ve Gurur'u alıp Defne'nin yanına doğru gitti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

     Ömer ayağa kalkıp raflardan Aşk ve Gurur'u alıp Defne'nin yanına doğru gitti. Defnesini kollarının arasına alarak onlar için çok anlam yüklü kitabı açıp kadife sesiyle Defne'ye okumaya başladı.

"Aşkımın temelini oluşturan saati, yeri, bakışı ya da sözü bilmiyorum. Aradan çok zaman geçti. Başladığının farkına varıncaya kadar çoktan ortasına gelmiştim..."

Ömer okumaya devam edecekken Defne çok merak ettiği soruyu Ömer'e sormak istedi.

"Ömer..." dedi Defne çekinerek. Ömer okuduğu kitabın arasına ayracı koyarak sehpaya bıraktı. Defne'nin ellerini avuçlarının içine alıp ona doğru döndü.

"Efendim Güneş saçlı'm?" dedi aşk dolu sesiyle. Defne, Ömer konuştukça onun sesinde kaybolmak istiyordu. Sesiyle bile sarhoş ediyordu Ömer Defne'yi. Defne çekinerek merak ettiği soruyu Ömer'e sormaya karar verdi.

"Sen öyle satırları güzel güzel okurken aklıma geldi yoksa öyle günlerce düşünüp merak ettiğimden değil." Ömer Defne'nin söylediklerine gülmüştü. Acaba günlerce neyi merak etmişti Defnesi?

"Söyle sevgilim söyle." dedi Ömer gülerek. Defne kendisini cesaretlendirip konuştu.

"Bana ilk ne zaman aşık oldun? Ne bileyim öyle merak ettim. Bana kalsın diyorsan tabii bir şey diyemem. Ne haddime de...-" Ömer, Defne konuşmasını tamamlamasına izin vermeden söze girdi.

"İlk gördüğümde vuruldum sana. Hani sahilde görmüştüm hatırlıyor musun? İşte o zaman. O kadar sade ve masumdun ki... Bu iğrenç dünyada olmak için fazla güzeldin. Belki seni tanıdıkça bu düşüncelerim değişebilirdi. Ama beni hiç şaşırtmadın. İçin ve dışın birdi. İçinde çok güzeldi senin. Sen benim Güneş saçlı kızımdın." Defne'nin gözleri dolmuştu. Çok seviyordu bu adamı. Defne, Ömer'in dudaklarına eğilip masum bir öpücük kondurdu. Sıkıca sarıldı sonra. Son sarılmasıymış gibi.

        ***

Defne uykusundan uyandı aniden. Ne görmüştü az önce? Kalbi ağzında atıyordu adeta. Elleri heyecandan titriyordu Defne'nin. Öpüşmüşlerdi rüyasında. Rüyası böyle hissettiriyorsa gerçekte nasıl hissederdim diye düşündü Defne.

"Ne saçmalıyorsun Defne ya? Ne oluyor kızım sana kendine gel!" diye kızdı Defne kendisine. Dün olanların etkisinde kaldım diye düşündü. Olanları tekrardan düşünmeye başladı.

"Açıkcası, hayır. Zihnim daha hoş şeylerle meşguldü. Güzel bir kadının yüzündeki bir çift güzel gözün insana ne kadar büyük bir zevk verebileceğini düşünüyordum." Defne Ömer'in Aşk ve Gurur'dan alıntı yapması üzerine şaşkınlıktan ağzını açmıştı. Farkında bile değildi ağzının açıldığına. Ömer elini Defne'nin çenesine götürüp açılmış ağzını yavaşça kapatmıştı. Ömer'in eli Defne'nin tenine dokununca Defne'nin bedeni titremişti adeta. Güneş saçlı kızın her tarafına elektrik saçılıyordu.

Kiralık Aşk& Sevdan Bir Ateş (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin