Part 47

589 56 0
                                    

- Μπορούμε να καθίσουμε ένα λεπτο? παρακάλεσα, τα πόδια μου είχαν αρχίσει να με πονάνε.

- Είμαι πολύ περήφανος για σένα, με πείραξε, κατάφερες να το περπατήσεις όλο! Σχεδόν.

Κάθισα στις ρίζες ενός ψηλού δέντρου και ετριψα τον αστράγαλο μου. Εκείνος έκατσε δίπλα μου. Έβγαλε το τζάκετ του και κάλυψε τους ώμους μου. Ξάπλωσα στην αγκαλιά του και τύλιξε τα χέρια του γύρω μου.

Κοίταξα την λίμνη που απλώνονταν μπροστά μας.

- Μην μου πεις ότι κάνατε μπάνιο εκεί? τον ρώτησα

- Κι όμως. Απλά τώρα είναι πολύ κρύα τα νερά. Δεν αντέχεται με τίποτα.

Αφέθηκα στην αγκαλιά του. Ήμουν ευτυχισμένη. Σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν.

- Καλύτερα να πηγαίνουμε, κοίταξε τα σύννεφα.

Ο ουρανός ήταν γεμματος μαύρα σύννεφα. Ερχόταν μπόρα.....

Με βοήθησε να σηκωθώ και αρχίσαμε να περπατάμε γρήγορα για να μην γίνουμε μούσκεμα. Η βροχή άρχισε να δυναμώνει! Βάλαμε το τζάκετ του σαν ομπρέλα για να μας προστατέψει λίγο από το νερό. Αρχίσαμε να τρέχουμε. Η καταιγίδα είχε πιάσει για τα καλά.

- Εδώ κοντά είναι το σπίτι του επιστάτη, μου φώναξε.

Εγνεψα καταφατικά. Σε πεντε λεπτά είχαμε φτάσει στο μικρό ξύλινο σπιτάκι του επιστάτη. Μπήκαμε γρήγορα μέσα είχαμε γίνει μούσκεμα. Τα μαλλιά μου έσταζαν και τα παπούτσια μου είχαν γεμίσει νερό. Η άσπρη μπλούζα του Cameron είχε κολλήσει πάνω του.

- Θα αναψω το τζάκι, μου είπε και έβαλε ξύλα μέσα.

Έπειτα σταμάτησε και με κοίταξε.

- Συμβαίνει κάτι? με ρώτησε.

Εγώ τον πλησίασα αργά και τον φίλησα. Πέρασα τα χερια μου γύρω από το λαιμό του. Εκείνος με κοίταξε με απορία. Του χαμογέλασα και συνέχισα να τον φιλάω. Πέρασε τα χερια του γύρω από την μέση μου. Τα χείλη του κατέβηκαν στον λαιμό μου. Πριν λίγα λεπτά μπορεί να κρυωνα τώρα όμως καιγομουν μέσα μου.

Τα χέρια του χαϊδεψαν τους γλουτούς μου. Με σήκωσε στην αγκαλιά του και τυλιξα τα πόδια μου γύρω από την μέση του. Με ξάπλωσε στο ξύλινο κρεβάτι και εκείνος βρέθηκε από πάνω μου. Οι γλώσσες μας ενώθηκαν. Ένιωθα τον λαιμό μου να είναι στεγνός. Τα χείλη του ταξίδεψαν στον λαιμό μου. Με ανασηκωσε απαλά και έψαξε το φερμουάρ του φορεματος μου. Επλεξα τα δάχτυλά μου στα μαλλιά του. Άρχισε να ξεκουμπωνει το φερμουάρ. Ξαφνικά σταμάτησε.

When I Met HimWhere stories live. Discover now