Part 5

851 74 2
                                    


Σπουδαία ιδέα να δούμε θρίλερ! !.....
Είμαστε και οι δυο καθισμενες στο κρεβάτι μου φορώντας τα νυχτικα μας και κουκουλωμενες με ενα πάπλωμα. Είμαστε τόσο κολλητά η μία στην άλλη που κυριολεκτικά νιώθω την ανάσα της Ζόι. Από την αγωνία μου στανταρ εχω φάει τα μισά μου νύχια. Πρέπει να έχουμε ουρλιάξει πανω από οχτακοσιες φορές. Μα κατι ταινίες που πάω και κατεβαζω..... Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο. Στην τελευταία σχεδον σκηνη. Η Ζόι έχει κολλήσει πανω μου. Εγω νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει τόσο δυνατά που φοβάμαι μην σπάσει. Ξαφνικά ενας χτύπος ακούγεται στην πόρτα. Και οι δύο πεταγομαστε ορθιες πανω στο κρεβατι μου ουρλιάζοντας σφιχταγκαλιασμενες.

-Κορίτσια είστε καλά? ? ακούστηκε μια φωνή πίσω από την πόρτα

Μολις καταλάβαμε τι ειχε συμβεί ξεσπασαμε και οι δύο στα γέλια. Εγω κατέβηκα από το κρεβάτι και πήγα να ανοιξω την πόρτα στον Shwan.

-Είστε καλά? ? Νομιζω πως άκουσα ουρλιαχτά από το δωμάτιό σας, με ρώτησε εκείνος γεμάτος ανησυχία.

-Βλέπαμε ένα θρίλερ. ..... του εξήγησα εγώ ντροπαλά.

-Συγγνώμη δεν ήθελα να σας τρομάξω, απολογήθηκε εκείνος

- Δεν πειράζει

-Πως κι απτα μερη μας, τον πειραξε η Ζόι που είχε καπως ηρεμήσει από τα γέλια και ειχε έρθει στην πόρτα.

-Το ξέρω πως είναι λίγο ακατάλληλη η ωρα αλλά ήλπιζα να σας βρω ξυπνιες για να σας δώσω αυτό, μας είπε και μου εδωσε εναν φάκελο

-Ειναι μια πρόσκληση για το ετήσιο πάρτυ που κάνει η αδελφότητα μας για το καλωσόρισμα και την έναρξη του νεου έτους. Ελπίζω ν μην έχετε κανονίσει κάτι. Έχετε? ? με ρώτησε ανήσυχα.

-Όχι δεν έχουμε κανονίσει κάτι , τον καθησυχασα εγω.

-Πού θα γίνει το πάρτυ? ? ρώτησε η Ζόι

-Στο σπίτι της αδελφότητας. Ξέρεις που είναι έτσι? ?

-Ναι ξέρω! Λοιπόν σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση......

-Τίποτα. ....

Μια αμήχανη σιωπή απλώθηκε ανάμεσά μας. Το γεγονός οτι ο Shawn με κοίταγε επίμονα με έκανε να νιώθω ακόμα πιο άβολα μέσα στο μπορντο νυχτικο μου. Η Ζόι με έσωσε από αυτην την θέση.

-Εμ Shawn.....

-Ναι!!

-Μήπως ξέρεις. ..... είναι λιγο αργά......

-Ω ναι έχεις δίκιο ξεχάστηκα, είπε κοκκινιζοντας,Καλύτερα να πηγαίνω.
Εμ.... τα λέμε αύριο. .... Καληνύχτα

-Καληνύχτα, απαντήσαμε και οι δυο μαζί και η Ζοι εκλεισε την πορτα μολις εκείνος έφυγε.

Εγώ κάθισα στο κρεβατι μου και άνοιξα την πρόσκληση. Το πάρτυ ξεκίναγε στις 11.30. Λίγο αργουτσικα για τα δικά μου δεδομένα αν σκεφτεί κανείς πως το μεγαλύτερο ξενύχτι μου ήταν οταν κοιμήθηκα μια Κυριακή κατά τις 2 επειδή ειχε μια παρα πολύ ωραία ταινία στην τηλεόραση . Τετοιο παρτυ ανιμαλ δηλαδή. Θα ηταν ομως το πρωτο πάρτυ που με καλούν και δεν με αναγκάζει κανείς ν αρνηθώ. Είχα βυθιστεί στις σκέψεις μου και ετσι δεν καταλαβα την Ζόι που ειχε στρογγυλοκαθισει απεναντι μου και με κοιταγε με ενα χαζοχαρούμενο βλέμμα.

-Γιατί με κοιτάς έτσι? ? την ρώτησα εγώ περίεργη

-Καλά καλά δεν ήρθες και έχεις κι ολας κατακτησεις!!!!

-Τι εννοεις??

-Α εσύ είσαι τελείως στουρνος!!! Για τον Shawn λέω ντε!!!

-Όχι δεν νομίζω ν ενδιαφέρεται για μένα με αυτόν τον τρόπο. Απλά είναι ευγενικός, ξεκαθαρισα την κατάσταση γελώντας με την σκςψη της φίλης μου

-Ωχ Παναγία μου. Ναι αυτό είναι!! Γι αυτό ήρθε βραδιάτικα ν σου δώσει την πρόσκληση και δεν ξεκολλαγε τα ματια του από πανω σου!!! Τι θα κανω γω με σένα? ?? είπε δήθεν αγανακτισμένη η Ζόι

-Μήπως να κοιμηθούμε λεω γω ?? πρότεινα εγώ αφήνοντας ενα χασμουρητό.

-Αααα εσύ δεν είσαι ουτε για ξενύχτι. Λοιπόν κοιμήσου και αύριο πρωι πρωί θα παμε για ψώνια. Δεν εχεις τιποτα να βάλεις.

-Μάλιστα αφεντικό! ! αστειευτηκα εγώ, Λοιπόν καληνύχτα!!!

-Αντε καληνύχτα! !!

Ο υπνος με πήρε πολυ γρήγορα. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ λιγο πριν κλεισουν τα βλεφαρα μου ηταν το αυριανο παρτυ και τα καστανα μάτια του Shawn .

When I Met HimWhere stories live. Discover now