Part 6

911 68 0
                                    

-Έλα κοπελιά ξυπναααα!!! ακούω την φωνή της Ζοι μες στα αυτί μου.

-Αγκχχχχ, μουγκριζω και της πετάω το μαξιλάρι μου.

-Άντε ωραία κοιμωμενη!!! Σήκω! ! Μην με αναγκασεις να σου ρίξω κανένα κουβά με νερό!!! με απείλησε δήθεν η Ζοι

Εγώ ομως καλού κακού σηκώθηκα και κατευθύνθηκα απρόθυμα προς το μπάνιο. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί πραγματικά να το κάνει. Ελπίζω το κρύο νερό να με ξυπνήσει.

Η ντουζιερα είναι αρκετά άνετη και το κρυο νερό με ξυπνά για τα καλά. Το αγαπημένο μου αφρόλουτρο με άρωμα βανίλιας μοσχομυριζει στο μπάνιο. Αφού τυλιγομαι με το αφρατο μοβ μπουρνούζι μου παίρνω το σεσουάρ και αρχίζω να στεγνώνω τα μαλλιά μου. Αφού τελειώσω φοράω τα εσωρουχα μου και με την ισιωτικη στο χέρι βγαίνω από το μπάνιο.

-Δεν είχα προσέξει πως το μαλλί σου ηταν κατσαρο! μου ειπε εντυπωσιασμενη η Ζόι.

-Δεν είμαι και πολύ περήφανη γι αυτά, της απάντησα και άρχισα να τα ισχιωνω.

Η Ζόι ηταν πολυ πιο γρήγορα απο μενα ντυμένη. Επέλεξε ενα καμπάνα τζιν παντελόνι και μια μακρυμανικη girly μλπουζα με εξω τους ώμους. Τα παπούτσια της, υπέροχες μπεζ αρβύλες,έδωσαν στο λουκ της έναν πιο χαλαρό τόνο. Εγώ προτίμησα ενα floral φόρεμα και τις καφε μου μπότες. Επειδή ομως έκανε λιγο ψύχρα εξω και το φόρεμα ειναι ραντακι αποφάσισα να φορέσω και το ανοιχτόχρωμο τζιν τζάκετ μου.

-Έτοιμη κούκλα? ? με ρώτησε περιεκτικά η Ζόι.

-Έτοιμη! ! φώναξα εγώ και πηρα την ζαχαρι τσάντα ώμου μου.

-----------------------------------------------------------

-Σε πειράζει να παμε με το δικό μου αμάξι? Θέλω να μάθω τις διαδρομές..... Είναι η πρώτη μου φορά σε αυτήν την πόλη, την ρώτησα εγω διστακτικά

-Κανένα πρόβλημα! Ελπίζω να οδηγείς καλά! ! με προειδοποίησε αστειευομενη η Ζόι

-Εγώ και ο Σουμαχερ! συνέχισα το αστείο.

-Χαίρομαι! !!!! γέλασε η Ζόι

Η συζήτηση μέσα στο αμαξι για μμένα ήταν τόσο ευχάριστη που δεν καταλαβα καν ποτε φτάσαμε στο εμπορικό. Στην διαδρομή έμαθα πολλά πράγματα για την Ζόι. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Matt, μεγάλωσε σε μια ευτυχισμένη αγροικία έξω από αυτήν την πόλη και χάρη στους γονείς της που την στηρίζουν οικονομικά μπορεί να ανταπεξέλθει στα διδακτρα του Πανεπιστημίου

When I Met HimTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang