Part 14

718 67 2
                                    

Δεν είχα καθόλου καλό προαίσθημα για την ταινία. Και όπως αποδείχθηκε είχα δίκιο. Η ταινία που επέλεξε δεν ήταν μόνο ενα απλό θρίλερ αλλα ένα θρίλερ που καταλάβαινες πραγματικό τρομο. Ήταν τόσο φρικιαστικό που το στομάχι μου ανακατευοταν. Φοβήθηκα τόσο πολύ που έκρυψα το πρόσωπό μου με το κουτί με το ποπ κορν. Ο Shawn δίπλα μου έδειχνε να το απολαμβάνει. Σε κάποια φάση έγινε τόσο ανατριχιαστική που τα νεύρα μου τσιτωθηκαν. Περίμενα από στιγμή σε στιγμή να πεταχτεί κάποιο ζόμπι από την οθόνη. Και όπως συμβαίνει σε όλες τις ταινίες εκεί που δεν το περιμένεις απλά ένα ζόμπι πετάχτηκε και κατασπαραξε εναν από τους πρωταγωνιστές. Από τον φόβο μου αρπαχτηκα από το μπράτσο του Shawn. Εκείνος σαν να ξαφνιάστηκε όμως δεν τραβήχτηκε.

- Μήπως θέλεις να φύγουμε? μου ψιθύρισε στο αυτί

Εγώ έγνεψε αρνητικά. Δεν ήθελα να φανώ ξενέρωτη. Αν και την τελευταία φορά που έκανα κατι τέτοιο δεν μου βγήκε σε καθόλου καλό. Μεθυσα , έκανα εμετό και λιποθυμησα. Μήπως πρέπει να πάψω να προσπαθώ να μην είμαι ξενέρωτη? ?

- Είσαι σίγουρη? επέμεινε ο Shawn

Εγώ εγνεψα αρνητικά για άλλη μια φορά και κουρνιασα στο στήθος του. Εκείνος πέρασε το χέρι του στον ώμο μου. Ένιωθα ασφάλεια και ζεστασιά. Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να τελειώσει η ταινία. Άκουγα τα ουρλιαχτά και τους σκοτωμους από την οθόνη. Εντάξει βλέπω θρίλερ αλλά αυτό με ξεπερνάει. Αυτό είναι το απόλυτο θρίλερ. Δεν πρόκειται να τον ξαναφησω να διαλέξει ταινία. Εντάξει Αλι, ηρέμησε. Ούτε καν εχει τελειώσει το πρώτο ραντεβού και συ σκέφτεσαι το επόμενο.

Αν είναι κάθε φορα που βγαίνω να παθαίνω κρίση διχασμενης προσωπικότητας και να μιλάω στον εαυτό μου σαν το Γκολουμ από το the lord of the rings καλύτερα να μην ξαναβγω ραντεβού.

Η ταινία επιτέλους τελείωσε και βρήκαμε έξω από την αίθουσα. Τώρα τι υποτίθεται πώς θα κάνουμε?

- Ωραία ταινία, είπα εγω προσπαθώντας να ανοίξω συζήτηση.

Εκείνος ξέσπασε σε γέλια.

- Με δουλεύεις? Δεν είδες ούτε την μισή! !

- Ε ναι ομολογώ πως είναι τρομακτική για τα γούστα μου.

- Από όσο θυμάμαι βλέπεις θρίλερ...... είπε εκείνος αναφερόμενος στην φορά που ήρθε στο δωμάτιο και όταν χτύπησε την πόρτα εγω και η Ζόι πεταχτήκαμε όρθιες από την τρομάρα μας

- Ναι και όπως θυμάσαι είχαμε πεθάνει από την τρομάρα μας!! άρχισα και γω να γελάω

When I Met HimWhere stories live. Discover now