Part 28

698 52 2
                                    

Είχα αρκετό άγχος που θα πήγαινα σήμερα για φαγητό στο σπίτι της αδερφής του Cameron. Εξακολουθώ να μην ειμαι σίγουρη αν είναι καλή ιδέα αλλά από την άλλη ελπίζω να μπορέσουμε να μιλήσουμε και να τα ξεκαθαρίσουμε. Κοιταχτηκα μια τελευταία φορά στον καθρέπτη. Έβαλα μια μαύρη στενή φούστα λιγο πιο πάνω από το γόνατο και ένα σομον μακρυμανικο κροπ. Πραγματικά πρέπει να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου. Έτσι ντύνεται η μητέρα μου. Εντάξει πέρα από το  κροπ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα παπούτσια. Για τις μπαλαρίνες ούτε λόγος! Θα μπορούσα να βάλω τα μαύρα vans μου αλλά και πάλι το θεωρούσα αρκετά πρόχειρο. Καθώς κοίταζα την ντουλάπα μου το βλέμμα μου έπεσε στις μαύρες γόβες που αγόρασα με την Ζόι. Πέρα από το πάρτυ δεν τις είχα βάλει ποτέ ξανά. Λες?? αναρωτήθηκα. Δεν χανω και τίποτα. Της φόρεσα και περπάτησα λίγο μέσα στο δωμάτιο. Δεν είναι άσχημες. Βέβαια δεν συγκρίνονται με τα φλατ παπούτσια αλλα στην προκειμένη περίπτωση δεν είχα κι άλλη λύση. Έβαλα λίγη μάσκαρα και πρόσθεσα λίγη ακόμα πούδρα. Καλύτερα να βαφτω ελαφριά σκέφτηκα οπότε χρησιμοποίησα μόνο μεϊκ απ, μάσκαρα και ένα απαλό λιπ γκλος. Έτοιμη! Πήρα την τσάντα μου και βγήκα από το δωμάτιο. Η Ζόι ήταν απασχολημένη με της προετοιμασίες της πιο τέλειας βραδιάς. Καλύτερα για μένα. Αν με έβλεπε να ετοιμάζομαι για να πάω για αυτό το δείπνο θα θύμωνε πιθανότατα μαζί μου και όχι άδικα.

Ο Cameron είχε ήδη φτάσει στο πάρκινγκ και με περίμενε ακουμπισμενος στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου μου. Φορούσε τζιν και  μια λευκή μπλούζα. Από πάνω φορούσε ένα μαύρο τζακετ.

- Θα κυρώσεις, μου είπε μολις με είδε

Σοβαρά τώρα? Αυτό βρήκε να μου πει? Αναστεναζοντας ξεκλειδωσα το αμάξι και άνοιξα την πόρτα για να μπω μέσα.

- Επιπλέον, συνέχισε, Είσαι πολύ όμορφη, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και έκατσε μέσα στο κάθισμα. Εγώ έμεινα με την πόρτα στο χέρι. Αφου συνήλθα από το κοκκίνισμα μπήκα και γω μέσα. Γύρισα το κλειδί στην μίζα και έβαλα μπρος. Τράβηξα το χειρόφρενο και ξεκίνησα.

- Θα ακολουθήσεις την διαδρομή που κάνεις για να πας στο εμπορικό και έπειτα θα σου πω που να στρίψεις. Δεν είναι δύσκολο, με καθησύχασε

Ένιωθα λίγο νευρική με αυτόν στο κάθισμα του συνοδηγού. Το γεγονός ότι φοραγα ψηλοτάκουνα δεν βοηθαγε καθόλου.

- Ξέρεις θα μπορούσα να οδηγήσω κι εγώ αν υπάρχει πρόβλημα, μίλησε ο Cameron διστακτικά

When I Met HimΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα