Part 30

641 55 0
                                    


*Cameron's POV*

- Cam δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου. Έτσι πιστεύεις. Έπειτα από δυο βδομάδες θα σου έχει περάσει. Έτσι κάνεις πάντα. Δεν πρόκειται να γίνω μία από τις κατακτήσεις σου. Είμαι με τον Shawn. Και τον αγαπάω. Νοιάζεται για μένα και γω το ίδιο. Σε παρακαλώ σεβασου του, μου είπε η Αλι.

Τα λόγια της με πλήγωσαν βαθιά. Χαλαρωσα την λαβη μου και την άφησα να φύγει. Την έβλεπα να τρέχει προς την πόρτα της κουζίνας. Να τρέχει μακριά μου.

Είχε ομως δίκιο. Πως να με πίστευε. Με όλα αυτά που έχω κάνει. Η Sierra έχει δίκιο μερικές φόρες μου λέει πως είμαι ιδιος ο πατέρας μου.

Μπήκα μέσα στο θερμοκήπιο και έκατσα μέσα.

Το ξέρω. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Κοιμαμε τα βράδια και το μόνο πράγμα θέλω είναι να ξυπνήσω την επόμενη μέρα και να την δω. Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι εκείνη. Τροπους για να την δω.

Μα τι λεω? Είναι η κοπέλα του κολλητού μου. Δεν θέλω να τον πληγωσω. Είναι αδερφός για μένα.

Κάθε φορά που τον βλέπω κοντά της νιώθω μια μαχαιριά στην καρδιά. Μου το ξεκαθάρισε και η ίδια. Νοιάζεται για τον Shawn. Και θέλει να είναι μαζί του.

Κι όμως κάτι με κάνει να πιστεύω πως λέει ψέματα. Πως μου κρύβει τα πραγματικά της συναισθήματα. Και δεν το λέω αυτό επειδή έτσι θελω να είναι. Το νιώθω πως έλεγε ψέματα. Απλά το νιώθω. Δεν ξέρω πως απλά το νιώθω.

Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι και το ξέρω. Γιατί όσο κι αν προσπαθήσω να την κάνω να πιστεύει πως έχω αλλάξει, πως μπορεί να με εμπιστευτεί, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Γιατί στα μάτια της θα είμαι πάντα ένας κοπανος που κοιτα την καλοπέραση του.

Πλησίασα την ορχιδεα. Σήκωσα την γλάστρα στα χέρια μου. Τα ράμματα με πόνεσαν αλλά δεν με ενοιξε. Την σήκωσα ψηλά και έπειτα με φόρα την πέταξα στην άλλη πλευρά. Εκείνη έσπασε με κρότο σπάζοντας και κάποιες άλλες. Η Sierra βγήκε από το σπίτι. Δεν είχα καμία όρεξη να μιλήσω σε κανέναν.
Κάτι πήγε να πει όμως δεν την άφησα. Βγήκα έξω από το θερμοκήπιο. Πέρασα μέσα από τπ σπίτι και βγηκα από την εξώπορτα. Άρχισα να περπατάω στον δρόμο. Δεν με ένοιαζε που θα πήγαινα. Δεν με ένοιαζε τίποτα.

When I Met HimΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα