Part 11

769 72 2
                                    

Όταν ξύπνησα αισθανόμουν καλύτερα. Εξακολουθουσα να έχω πονοκέφαλο και να ψιλοζαλιζομαι αλλά ευτυχώς το ανακάτεμα μου ειχε περάσει.

- Ακόμα σερβίρεται φαγητό κάτω στην καφετέρια. Μήπως θες να τσιμπησουμε κάτι? με ρώτησε η Ζόι μολις σηκώθηκα από το κρεβάτι.
Η αλήθεια είναι πως το στομάχι μου γουργουρίζει από την πείνα.

- Εμ ναι καλύτερα να φάω κατι.

- Ωραία γιατί και γω πεινάω. σηκώθηκε κι αυτή χαρούμενη από το κρεβάτι της.

----------------------------------------------------------

Καθώς μπαίναμε στην καφετέρια του Πανεπιστημίου είδα τον Cameron να βγαίνει από την αίθουσα μόνος του.

- Ζόι πιάσε τραπέζι και έρχομαι, της είπα λακωνικά και κατευθύνθηκα προς εκείνον

- Γρήγορα αναρρωσες. μου πέταξε εκείνος ψυχρά μόλις τον πλησίασα

- Σε ευχαριστώ. Βασικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για ότι έκανες χθες. Αν δεν ήσουν εσυ.....

- Θα λερωνες τα μαλλιά σου. Ε θα επιζουσες , με εκοψε εκείνος χωρίς να δείχνει οτι αστειεύεται, Εχω και δουλειές, είπε και έφυγε

Με άφησε κυριολεκτικά στήλη άλατος. Δεν το πίστευα οτι κάποιος μπορεί να είναι τόσο αγενής! ! Η πίεση μου πρέπει να ανεβηκε 400!!!  Ολη η καλή γνώμη που σχηματισα γι αυτόν τις τελευταίες ωρες γκρεμίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Έξαλλη μπήκα στην καφετέρια και έκατσα στο τραπέζι που ειχε κρατήσει η Ζόι. Με το που της εξήγησα το όλο σκηνικό έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

- Εντάξει δεν είναι και το καλύτερο παιδί αλλά δεν το περίμενα να είναι τόσο μαλακας. Στο κάτω κάτω ενα ευχαριστώ θα του έλεγες. ηταν το μόνο σχόλιό της

- Τέλος πάντων, έκοψα εγώ τη συζήτηση εγώ, αρκετά ασχοληθήκαμε με τον mr καβαλημένο καλάμι. Εσύ που εξαφανηστικες με τον Nash στο πάρτυ ??

Με το που είπα αυτό το όνομα του εκείνη κοκκινισε. Στάνταρ κάτι έχει γίνει

- Ζόι ξερασε τα όλα! !!! αστειευτηκα εγώ.

- Λοιπόν. ..... Ειμαστε μαζί! !!! μου ανακοίνωσε εκείνη ενθουσιασμένη.

Το σαγόνι μου κρεμάστηκε μέχρι την επιφάνεια του τραπεζιού. Εντάξει περιμενα να έχει πεχτει κάτι αλλά όχι και να τα φτιαξουνε.

- Ουαου Ζόι...... Εμ δεν ξέρω τι να πω,

- Ναι φαίνεται! απογοητεύτηκε εκείνη.

- Με συγχωρείς. .... Απλά κοίτα δεν έδειχνε ξεκάθαρα σημάδια....... Εννοώ πίστευα πως έχει μια έλξη για σένα απλα........ Πρόσεχε μην πληγωθεις.

- Ξεκίνησε να μου εξομολογείται πως εδώ και καιρό ένιωθε μια έλξη για μένα και πως φοβόταν να μου δείξει τα συναισθήματά του γιατί πίστευε πως δεν ένοιωθα τα ίδια πράγματα για εκείνον  - άκου εκεί τώρα! -  αλλά αποφάσισε πως δεν μπορεί να τα κρατά άλλο μέσα του και μετά του είπα ότι νιώθω τα ίδια με εκείνον και έπειτα εκείνος με φίλησε και ένιωθα λες και πέταγα στον έβδομο ουρανό! !! είπε μονορούφι η Ζόι.

Ο ενθουσιασμός της με παρέσυρε και εμένα  και μου έφτιαξε τη διάθεση. Τελείωσα την σούπα μου καθώς εκείνη καταβροχθιζε τα μπιφτέκια της.

- Ο έρωτας ανοίγει την όρεξη έτσι? ? την πειραξα εγώ.

- Μπα μπα.... Αλι πως και από δω?? είπε σαρκαστικά η Τζοαννα

- Και γω χαίρομαι που σε βλέπω, την ειρωνευτηκα εγώ

- Εγώ πάλι καθόλου! σκληρυνε η φωνη της, Αν και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα. Αναρρωσες πολυ γρήγορα, και πλησιάζοντας την μούρη της κοντά στο πρόσωπό μου συνέχισε, Από όσο θυμάμαι ο Cameron είναι πολυ εξαντλητικός στο κρεβάτι. Βέβαια μπορεί να φταις εσύ.......

Και πριν προλαβω να συνειδητοποιήσω τι μου είπε γύρισε την πλάτη της και έφυγε.

When I Met HimWhere stories live. Discover now