Part 20

795 64 4
                                    

Ποτέ μου δεν είχα παρακολουθήσει Ράγκμπι από κοντά. Το άθλημα είναι πραγματικά βίαιο. Δεν αστειεύονται! Κάθομαι στις κερκίδες δίπλα στη Ζόι η οποία δείχνει να καταλαβαίνει περισσότερο από μένα τι γίνεται στο γήπεδο. Πηγαίναμε αρκετά καλά όμως είχαμε λίγους πόντους διαφορά από την αντίπαλη ομάδα. Μπορούμε να τους φτάσουμε, σκέφτηκα. Ο Cameron παίζει πολύ καλά. Όλοι βέβαια είναι πολύ καλοί αλλά ο Shawn έχει δίκιο. Ο Cam αξίζει να είναι αρχηγός με διαφορά. Είναι λες και βλέπω κάποιον άλλο στο γήπεδο. Ο Cameron σου δίνει την εντύπωση εγωιστη και νάρκισσου. Στο γήπεδο όμως παίζει ομαδικά και δεν τον νοιάζει να στραπατσαριστει. Λες και βλέπεις δυο διαφορετικούς ανθρώπους, συλλογιστηκα. Η μπάλα είναι τώρα στα χέρια του Cam που τρέχει και την πετα στον Nash. Τρέχουν παράλληλα και έπειτα η μπάλα επανέρχεται στα χέρια του αρχηγού. Ο Cameron κατευθύνεται προς το τέρμα. Με την βοήθεια της ομάδας του καταφέρνει να περάσει τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας. Έχει σχεδόν φτάσει στο τέρμα. Οι θεατές φωνάζουν το όνομά του ρυθμικά. Έλα Cameron μπορείς να το κάνεις, τον ενθαρρυνα από μέσα μου. Ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας τον πλησιάζει με ταχύτητα. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ο Cameron βρίσκεται στο γήπεδο. Μου κόπηκε η ανάσα. Οι συμπαίκτες του ανήσυχοι σχηματίζουν έναν κύκλο γύρω του. Ο προπονητής μαζί με τον διαιτητή πλησιάζουν τρέχοντας. Έλα σήκω...... παρακαλώ από μέσα μου.

- Θα είναι εντάξει? ρώτησα ανήσυχη την Ζόι

- Δεν ξέρω, μου απάντησε συνοφριωμενη εκείνη, δεν σηκώνεται. ...

Ο γιατρός έφτασε αμέσως κοντά του. Γρήγορα έκανε νόημα στους τραυματιοφορεις οι οποίοι έσπευσαν αμέσως με το φορείο.

Αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Ελπίζω να είναι καλά..... Ο Cam μεταφέρεται με το φορείο έξω από το γήπεδο. Οι συμπαίκτες του μουδιασμενοι επιστρέφουν στον πάγκο.

- Πάμε? με ρώτησε η Ζόι

Της εγνεψα καταφατικά. Κάποιος έπρεπε να πάει κοντά του και αφού όλοι οι φίλοι του ήταν στην ομάδα ήμασταν οι μόνες που μπορούσαμε να πάμε. Για την Τζοαννα ούτε λόγος. Άλλωστε από ότι έμαθα χωρισανε. Ότι κι αν είχανε.

Ακολούθησα την Ζόι προς το ιατρείο. Με ειχε κυριεύσει η ανησυχία. Ευχόμουν μέσα μου να ειναι όλα καλά. Να έχει συνέλθει.

Το ιατρείο είναι ένα ευρύχωρο δωμάτιο στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου. Μια νοσοκόμα έβγαινε έξω τη στιγμή που η Ζόι ετοιμαζόταν να χτυπήσει την πόρτα.

When I Met HimWhere stories live. Discover now