Ruby *Before Starting-2*

2.4K 208 49
                                    

Ellerimi açık renk kot pantolonumun ceplerine yerleştirdim. Arabamı bir kaç sokak öteye park etmiştim ve şimdi de Seoul sokaklarında adımlıyordum. Hedefim belliydi , zaten bir amacım olmasa bu sıcak yaz gününde şehrin kirli havasını koklamaya kesinlikle meraklı değildim.

Güneş gözlüklerimin ardından geçtiğim sokakların vitrinlerini inceliyordum. Bir kaç blok ötede Baekhyun'un çalıştığı pastane vardı. Şekerlemelere ve tatlıya ayrı bir düşkünlüğü vardı , bu yüzden geçtiğimiz yaz bir pasta kursuna yazılmıştı. Onun hakkında her şeyi bildiğim gibi bunu da biliyordum.

Pastanenin karşısında kalan parka girdim. İçeriyi rahatça görebileceğim banklardan birine yerleşip bacak bacak üzerine attım. Bu kot pantolonlardan pek haz etmiyordum. Küçüklüğümden beri kumaş pantolonlara ve gömleklere alışmıştım , bunlar fazla genç işiydi. Belki de çürüyen ruhumun zırvalıklarıydı bunlar , emin değilim.

Baekhyun içeride yüzüne yapışmış olan mükemmel gülümsemesi ile çalışırken onu tüm planlarımı bozarak şimdi kaçırmak istemiştim. Kimse görmesin istiyordum onu. Sadece ben göreyim o meleklerden bir parça halinde yüzünde yer edinen gülümsemesini , sadece ben duyayım o bir gül yaprağı kadar kadife olan sesini , sadece ben dokunayım çarşaf gibi deniz olan pürüzsüz tenine..

Kolumu kadırıp sağ bileğimden eksik etmediğim saatime baktım. İki buçuk saattir burada oturmuş güzeller güzelimi izliyordum.

Ruhumu kendine muhtaç bıraktığın için en büyük günahkar sendin Baekhyun.

İç çekerek son kez baktım güzel yüzüne ve oturduğum banktan kalktım. Şayet yapmam gereken şeyler vardı. Güzeller güzelim ile kavuşma vaktimiz yaklaşıyordu , bunun için hazırlanmalıydım.

Onu sadece benim görmem konusunda şaka yaptığımı falan mı sanıyordunuz ?

Oldukça ciddiydim oysa ki.

********

- Melody

Not ; Merhabalar , aslında daha önce yayınlayacaktım ama fırsat olmadı. Baekhyun'u seme olarak yazdığım iki parttan oluşan bir one shot yayımladım ona bakarsanız sevinirim. İyi okumalar

VELVET #Wattys2017Where stories live. Discover now